Προς το περιεχόμενο

Neo Pc Gia Games

kakosgr4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να βάλω στο PC μου που 8α αγοράσω κατα τα μεσα Ιουνίου και το θελω βασικά για GAMES και στο μελλον για O/C...

Αν μπορείτε απαντηστε μου γρηγορα καλα? Εννοείτε για απαιτητικα GAMES και 8ελω να τα παιζω με τις μέγιστες αναλύσεις τα επομενα 2 χρόνια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλεις να παίζες απαιτητικά παιχνίδια για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς αναβάθμιση !!!Είσαι σοβαρός ??? Πάρε ένα PLAYSTATION 3 και ηρέμησε .

Δημοσ.

ρε ακόμα δεν ειναι σιγουρο ποσα θα δωσω μπορεί και 1500 ασ πουμε αλλα ενταξε για 1,5χρονια και μετα αναβάθμιση οκ?

Δημοσ.

Ρωτάει για ανάλυση μήπως και πρέπει να φτιάξεις sli ή crossfire (δυο κάρτες), αλλά για 1280*1024 δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο. Τον τελευταίο καιρό πάντως ενδέχεται να πέσουν οι τιμές λόγω την διάθεσης στην αγορά των νέων πυρήνων της AMD, εγώ σίγουρα θα περίμενα λίγο. Μια ερώτηση, θα τον πάρεις έτοιμο ή κομμάτια και θα τον συναρμολογήσεις εσύ;

Δημοσ.
Θέλεις να παίζες απαιτητικά παιχνίδια για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς αναβάθμιση !!!Είσαι σοβαρός ??? Πάρε ένα PLAYSTATION 3 και ηρέμησε .

Συμφωνώ απόλυτα!

Καλά σου λέει, θα πάρεις Pc μόνο για παιχνίδια; Δεν θα το χαρείς. Κάθε σοβαρός gamer έχει next-gen κονσόλα xbox360 η playstation 3.

Playstation 3 ή Χbox360 + 32HDTV γύρω στα 1500-1200 αντίστοιχα θα σου βγει και θα κρατήσει 5 χρόνια χαλαρά.

Δημοσ.
Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να βάλω στο PC μου που 8α αγοράσω κατα τα μεσα Ιουνίου και το θελω βασικά για GAMES και στο μελλον για O/C...

Αν μπορείτε απαντηστε μου γρηγορα καλα? Εννοείτε για απαιτητικα GAMES και 8ελω να τα παιζω με τις μέγιστες αναλύσεις τα επομενα 2 χρόνια.

Συμφωνω να παρεις μια κονσολα και ενα πιο φθηνο pc αν το χρειαζεσαι, αλλα το 2ο που ειπες με σκοτωσες. Δλδ θα παρεις pc για να κανεις o/c??? Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα οπως το γραψες...

Δημοσ.

frou-frou συμφωνώ απόλυτα, αλλά για κάποιον που έχει ήδη κάποιο σύστημα για να κάνει τη δουλειά του και θέλει παιχνιδομηχανή. Κάποιο άλλο σύστημα έχεις να κάνεις την δουλειά σου (internet κτλ) kakosgr4;

Δημοσ.

File mia poli dinati sinthesi gia games kai skliro overclock einai i eksis

CONROE E6600--> 200 EURO

ABIT i680--> 230 EURO

2X1GB GSKILL 800MHz--> 179 EURO

XFX 8800GTX--> 410 EURO

PSU ENERMAX 850 WATT--> 230 EURO

CASE THERMALTAKE ARMOR--> 150 EURO

WATERCOOLING--> 150 EURO

1549 EURO TORA.

MESA IOUNIOU THA EXI KATO APO 1500 EURO.

Δημοσ.

Den axizei na parei 8800gtx an paizei games me 1024x768...paei adika i kartoula.alla den pisteuw file mou vevaia na se xalaei i megaliteri analisi!

Wraia i sinthesi tou JOHNX2 k prosthese akoma ena 150gb raptorako k ena 500ari sata2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...