Thanaxix Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μεγάλο ρόλο από αμερική παίζει τι αναγράφει επάνω το κουτί, δηλαδή το είδος κ την τιμή. εχω παραγγείλει πάνω απο 10 φορές κ ήρθαν όλα,και ηλεκτρονικά κ φαρμακευτικά και αξεσουάρ. Απλά να τους λέτε να γράφουν όσο λιγότερα κ όσο πιο συμβατά πράγματα επάνω στο κουτί,αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν. Υπάρχει επίσης ένα όριο χρηματικό το οποίο κάνουν ελέγχους αν ξεπεραστεί,γι'αυτό να ζητάτε να αναγράφουν λιγότερα χρήματα. νομίζω είναι τα 100$ αλλά δεν είμαι σίγουρος. όσο για το tracking number,έχει πληροφορίες ανάλογα την εταιρία. π.χ. η dhl σου λέει ακόμα και τι έφαγε ο κουριεράς για πρωινό... @harris84firefox: οι ελληνικές τράπεζες έχουν όριο για να δηλώσεις ότι η συναλλαγή δεν ήταν επιτυχής και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω,60 μέρες. προλαβαίνεις,δεν προλαβαίνεις... κ τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στη χρεωστική πάλι πίσω,έχει συμβεί με τον bro μου. good luck :>
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Pleon otidipote pano apo 50 euro pernaei anagkastika teloneio. auto einai sigouro? giati enas filos mou pou einai sti kriti tou erxontan pragmata xoris na perasoun apo teloneio. kriti GTP apla Mipos auto pou les isxiei gia athina. giati kai ego pou ton rotisa mou eipe oti athina tha pernousan apo teloneio π.χ. η dhl σου λέει ακόμα και τι έφαγε ο κουριεράς για πρωινό... mi pairneis kai orko. exei simbei se gnosta mou atoma me DHL na paroun ta 3. UPS einai pio aksiopisti pisteuo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.