Προς το περιεχόμενο

cpu upgrade

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι και εγω να αλλαξω σιγα-σιγα το μπρικι μου.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει νοημα να περιμενω μεχρι τον Ιουλιο που διαβασα πως θα πεσουν οι τιμες των τετραπυρινων ή να χτυπυσω εναν core 2 duo?Βασικα δεν καιγομαι και ιδιαιτερα εχω εναν opteron 146 @ 3.0ghz και την κανει μια χαρα τη δουλεια του απλα ρωταω αν καλο το timing για αναβαθμιση.Η amd ποτε θα βγαλει τους καινουριους τετραπυρινους?DDR3 ποτε?Αυτα

Δημοσ.

to timing den einai pote swsto an skefteis oti synexeia vgenei kati kainourgio, to thema einai otan apofasiseis na kaneis upgrade na kaneis tin kalyteri epilogi gia sena. oi kanourgioi AMD tha vgoun to kalokairi logika kai i idia i etairia ypostirizei oti tha einai 50% taxyteroi apo core2duo, alla pote den ksereis.

gia twra oi core2duo einai arketa anwteroi se epidoseis, overclocking kai eksikonomisi energeias

Δημοσ.

Αφου δεν σε καιει ξανακοιτα το κατα αυγουστο μερια...

DDR3 καινουργιοι amd cpu's και οικονομικοι τετραπυρηνοι.

Δημοσ.

τωρα υπαρχουν mobos που να υποστηριζουν ddr3?Οι τετραπυρινοι θα βοηθησουν καθολου στα games?

Δημοσ.
τωρα υπαρχουν mobos που να υποστηριζουν ddr3?Οι τετραπυρινοι θα βοηθησουν καθολου στα games?

nai kai oxi

egw pantws se otidipote kalytero apo amd 4200x2 de tha ekana anavathmisi,afou den kaigesai den yparxei logos

exartatai fysika kai ti karta grafikwn exeis twra

Δημοσ.

καρτα δεν βαζω ακομα καθως δεν με ικανοποιουν αυτες που υπαρχουν.Μετα το crysis.Δεν καταλαβα οι 4πυρινοι βοηθαν στα games ή οχι τελικα?Ποιος κλοκαρει καλυτερα με χειροτερες μνημες?Ο Ε4300 ή ο Ε6300?

Δημοσ.

Τα παιχνίδια δεν εκμεταλλεύονται ακόμη την ύπαρξη 4 πυρήνων (καλά-καλά, ούτε 2). Πήγαινε σε 2πύρηνο με όσο μεγαλύτερη συχνότητα αντέχει το πορτοφόλι σου...

Δημοσ.

Ανάλογα το κομμάτι, π.χ. οι τυπάδες εδώ:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420_11.html

έπεσαν σε FSB wall στα 325MHz, ενώ σε χειρότερη θεωρητικά μητρική, πήγαν τον 4300 μέχρι 380MHz. Συνολικά όμως, ~3200MHz δεν είναι καθόλου άσχημα...

Δημοσ.

ή τον E4400 ή τον E4300 και θα τον κλοκαρω οσο παιρνει.Δηλαδη περιπου μεχρι 130 ευρω δινω για cpu.Αν και μαλλον θα την κανω σε ενα μηνα την αναβαθμιση γιατι εχω εξεταστικη.Ελπιζω μονο να μην τους σταματησουν

Δημοσ.

Πάρε τον 4300, τραβά τρελό overclocking... Τελικιάζει στα 380-390 περίπου (κάπου το είχα διαβάσει :wink:) Αρκεί να μη βρεις FSB Wall....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...