Προς το περιεχόμενο

upload torrent

kos210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημιουργησει με το utorrent ενα νεο torrent χρησιμοποιοντας εναν tracker που πηρα απο ενα σαιτ.Αν ανεβασω στο σαιτ αυτο το τορεντ εγω τι πρεπει επειτα να κανω ωστε να το κατεβασουν οσοι θελουν? Ρωταω γιατι νομιζω πως θα πρεπει να το εχω παντα ανοιχτο μεχρι να το παρουν οι πρωτοι

Δημοσ.
καλα εισαι.......Καλη πρωτομαγια

η πρωτομαγιά έχει περάσει...

Αντε και του χρονου

καμιά γιορτή δεν έχουμε,

οπότε δεν κατάλαβα γιατί του μιλάτε έτσι του παιδιού... Αν πρόκειται για σχόλιο περι "μη νομιμότητας" του post η λέξη "torrent" δεν ισοδυναμεί με παρανομία. Αν αποτελεί ειρωνία για το ότι το ερωτημά του θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ρητορικό, θα σας χαρακτήριζα ώς υπερόπτες! :?

Χωρίς να είμαι ειδικός λοιπόν, απαντάω το κατα τα φαινόμενα προφανές:

@ Kos210: για να κυκλοφορεί το torrent σου πρέπει πρώτα να το ανεβάσεις σε μερικούς και απο εκεί και πέρα, το κατα πόσο θα συνεχίσει να κυκλοφορεί αφού εσύ "το κλείσεις" , εξαρτάται από το κατά πόσον θα το κάνουν seed οι άλλοι. Μην ξεχνάς ότι τα αρχεία που περιλαμβάνει το torrent βρίσκονται στον υπολογιστή σου και μόνο και δεν φιλοξενούνται στον tracker.

• Members
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δεν ξέρεις πως θα ξεκινήσεις να κάνεις το αρχικό seeding. Αν όντως είναι αυτό, κάνε τα εξής:

• Ανέβασε το torrent που δημιούργησες στον tracker, δίνοντάς του την περιγραφή κλπ κλπ.
  • Κατέβασε το torrent (όπως κατεβάζεις και όλα τα υπόλοιπα), προσέχοντας να το σώσεις στον φάκελο όπου είναι ήδη αποθηκευμένο
  • Ο client σου θα δει ότι υπάρχει παρόμοιο αρχείο / φάκελος και θα κάνει έναν σύντομο έλεγχο (μερικά δευτερόλεπτα)
  • Θα δει ότι το έχεις ολόκληρο και θα το περάσει στα συμπληρωμένα για διαμοιρασμό/seeding.
  • Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να περιμένεις να βρεθεί κάποιος που να το κατεβάσει - οπότε και θα αρχίσει κανονικά το seeding από την πλευρά σου.

Συμβουλή: όταν ανεβάζεις κάτι, καλό είναι να κόψεις όλα τα άλλα downloads και να βάλεις το upload στο 0, ώστε να το δώσεις με πλήρη ταχύτητα. Μόλις δεις ότι έχουν δημιουργηθεί οι πρώτοι π.χ. 10 seeders, μπορείς να το σταματήσεις - αναλαμβάνουν εκείνοι...

Δημοσ.

Poscaman ξερω τι εννοεις...εχεις pm

Droidlock μαλλον εισαι ασχετος...

thes1os και gsarig σας ευχαριστω για την βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...