theoritikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Πήγα σήμερα το απόγευμα στο multirama του mall, για να αγοράσω ένα ασύρματο modem/router και πήρα το linksys wrt5454gc. Επειδή σε λίγη ώρα έκλεινε δεν πρόσεξα τα specs του router και πήγα κατευθείαν στο ταμείο. Έλα όμως που όταν γύρισα σπίτι αντιλήφθηκα πως είναι ΜΟΝΟ router (θέλει δηλαδή ένα ενσύρματο adsl modem με rj-45 για να δουλέψει, ενώ εγώ έχω usb adsl modem). Θα δεχτούν να το πάρουν πίσω την Δευτέρα έστω και αν άνοιξα το κουτί, χωρίς να έχει λειτουργήσει?
AlexNet Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Νομίζω οτι κάποια στιγμή διαφήμιζαν οτι σου επιστρέφουν τα χρήματα αν δεν μείνεις ευχαριστημένος.
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Mαλλον την πατησες..Αν μπεις στο site τους λεει οτι δεχονται επιστροφες εντος 7 ημερων αρκει να μην εχουν αποσφραγιστει η εχει παραβιαστει η συσκευασια τους.....Κοινως να μην εχεις πειραξει ουτε ζελατινα.................. Εκτος αν δεν ηταν συσκευασμενο,οποτε το παιρνουν πισω και σου δινουν τα λεφτα στο χερι..Ειχα παει πισω ενα τροφοδοτικο noname που μετα απο ωριμη σκεψη φοβηθηκα μηπως παθω καμια πλακα και πηρα τα λεφτα μου πισω.... Βεβαια περασα απο ιερα εξεταση καθως ελεγαν να το ελεγξουν αν το χαλασα κ.τ.λ...αλλα τελικα το αλλαξαν(μαλλον βαριοταν να το ελεγξουν).....
danaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Λοιπόν είμαστε υπερβολικοί... Εγώ είχα πάρει ένα mp3 player για να το κάνω δώρο. Το πήρα, το πήγα σπίτι, το άνοιξα, σπάζοντας βέβαια την εξωτερική ζελατίνα, θέλοντας να το φορτώσω με τραγούδια, μιας και απευθυνόταν σε πιτσιρίκι οπότε δεν είχε ακόμα μεγάλη άνεση με το pc. Διαπίστωσα όμως ότι η φόρτιση του mp3 player, γινόταν μόνο μέσω usb . Δεν είχε δηλαδή, ανεξάρτητο φορτιστή. Το πήρα λοιπόν, πήγα στο Multirama Χανίων, ανέφερα το σκεπτικό της επιστροφής κι εκείνοι, ευγενέστατοι, το πήραν, το έλεγξαν σε 2-3 λεπτά, να δουν αν λειτουργεί και μου επέστρεψαν τα χρήματά μου... Αυτά.
thes1os Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 E, ναι. Μάλλον θα το πάρουν χωρίς πολλά πολλά. Αλλά ΑΝ σου πούνε δεν το παίρνουμε πίσω μονο και μόνο για την ζελατίνα, κάνε φασαρία και θα το πάρουνε. Ζήτα να μιλήσεις με υπευθύνους, παραυπευθύνους, διευθυντές,γενικά κάνε λίγο τον αποφασισμένο (βλέποντας και κάνοντας, όχι με το καλημέρα τσαμπουκάς) και θα το δεχτούν. Αυτό που λένε για την ζελατίνα δεν ισχύει. Το κουτί και όλα τα περιεχόμενα του να είναι Ο.Κ και δεν έχεις πρόβλημα. Και ξανά: ΔΕΝ σου κάνουνε χάρη. Τα multirama διαφημίζουν απλά ότι εφαρμόζουν τον νόμο.
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Πήγα σήμερα το απόγευμα στο multirama του mall, για να αγοράσω ένα ασύρματο modem/router και πήρα το linksys wrt5454gc. Επειδή σε λίγη ώρα έκλεινε δεν πρόσεξα τα specs του router και πήγα κατευθείαν στο ταμείο.Έλα όμως που όταν γύρισα σπίτι αντιλήφθηκα πως είναι ΜΟΝΟ router (θέλει δηλαδή ένα ενσύρματο adsl modem με rj-45 για να δουλέψει, ενώ εγώ έχω usb adsl modem). Θα δεχτούν να το πάρουν πίσω την Δευτέρα έστω και αν άνοιξα το κουτί, χωρίς να έχει λειτουργήσει? Λυπάμαι πολύ φίλε μου,αλλά δε νομίζω να γίνεται τίποτα........ .........την Δευτέρα (εκτός κι αν είναι ανοιχτοί του Αγίου Πνεύματος...) Πάντως,αν δεις και σ' αυτό το thread, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193193&page=4 μετά από σχετική ερώτηση στο Multirama της περιοχής μου,μου επιβεβαιώσαν τελικά ότι έχεις 7 εργάσιμες για επιστροφή,ακόμη κι αν το έχεις χρησιμοποιήσει..(δεν το πίστευα,αλλά ισχύει..)
theoritikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Λυπάμαι πολύ φίλε μου,αλλά δε νομίζω να γίνεται τίποτα.................την Δευτέρα (εκτός κι αν είναι ανοιχτοί του Αγίου Πνεύματος...) Ωχ το ξέχασα ότι είναι αργία αύριο! Πάντως,αν δεις και σ' αυτό το thread, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193193&page=4 μετά από σχετική ερώτηση στο Multirama της περιοχής μου,μου επιβεβαιώσαν τελικά ότι έχεις 7 εργάσιμες για επιστροφή,ακόμη κι αν το έχεις χρησιμοποιήσει..(δεν το πίστευα,αλλά ισχύει..) Χμμ βασικά τώρα που το θυμήθηκα, τους ρώτησα αν μπορώ να το επιστρέψω σε περίπτωση που δεν μου κάνει, και μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα την Τρίτη..
stefan123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Αργια ειναι για τους δημοσιους υπαλληλους..Τα μαγαζια δουλευουν κανονικοτατα.....Αυριο ειμαι πρωινος....
theoritikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λοιπόν, πήγα στο multirama και το δέχτηκαν πίσω. Κάναν έναν τυπικό έλεγχο να δούν αν είναι εντάξει, και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Το μόνο που χρειάστηκα παραπάνω ήταν η ταυτότητα μου, για να μου κόψουν απόδειξη είσπραξης.
phovos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αυτο που διαφημίζει το multirama ειναι αναποσπαστο δικαιωμα καταναλωτη συμφωνα με το νομο "ταδε" (δε τον θυμαμαι)ο οποίος σε γενικές γραμμες λεει: Ο πελάτης μπορει να επιστρέψει το προιόν(εστω κι αν εχει ανοιξει τη συσκευασια) μεσα σε 14 μερες απο την ημερομηνία αγορας.Δε χρειαζεται να υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος επιστροφής(αλλατωματικο κλπ)ακομα και το να μη σε καλυπτει τελικά το προιον που αγορασες(μικροτερες επιδοσεις απο το ανεμενομενο) ειναι αρκετο για να το επιστρεψεις και να παρεις τα χρηματα σου πίσω ή να διαλεξεις κάτι άλλο...Εννοειται οτι το επιστρεφεις σε αριστη κατασταση... p.s εχω επιστρεψει 6800LE οταν ειχαν πρωτοβγει μετα απο 13 μερες γιατι δεν ανοιγαν ολα τα Pipelines στην αρχη μου κανανε νερα αλλα μολις τους εκανα απονερα μου την αλλαξαν κατευθειαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.