FarCry Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Tha prepei na pareis kai to eksartima gia na tous elegkseis giati kapoioi mporei na min einai toso emfaneis to opoio kanei 30 euro peripou opos leei ston tom. Apo tin alli mporeis na tous allakseis olous an einai omos 26 opos sto paradeigma tou Tom tote tha xalaseis arketa xrimata. We recommend this only to users versed in using soldering tools Dokimase na breis kati metaxeirismeno. Olo kai kapoios tha poulaei socket A mobo. Des stis poliseis tou insomnia, sto fleamarket kai se kati alla magazia me metaxeirismena eksartimata Watch the capacitors' polarity while doing so. If you confuse plus with minus, what you get will be an exploding capacitor and a lot of hard work for nothing Prosekse kai auto. An kai mou aresoun oi ekrikseis
gagarin Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Tha prepei na pareis kai to eksartima gia na tous elegkseis giati kapoioi mporei na min einai toso emfaneis to opoio kanei 30 euro peripou opos leei ston tom. Apo tin alli mporeis na tous allakseis olous an einai omos 26 opos sto paradeigma tou Tom tote tha xalaseis arketa xrimata. ΟΛΟΙ ειναι 15 πυκνωτες(καλοι-χαλασμενοι)... Εψαξα κ σε αλλα ξενα forum k τελικα βρηκα οτι αλλαζουν... Ενας φιλος ηλεκτρονικος μου ειπε οτι κατα 99% το τροφοδοτικο το εκαψαν αυτοι οι χαλασμενοι πυκνωτες κ οτι ειμαι κw10φ@ρΔο$ αφου η μητρικη μου δουλευει ακομα(Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο για 5 λεπτα)μιας κ μετα την αλλαγη των πυκνωτων μπορει να μην παιζει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα κ να ειναι σαν καινουργια... Πιστευω οτι αξιζει μια προσπαθεια αφου 15 x 0.50 =7.5euro + κανα 20ρικο ο μαστορας 27,7=>30 ευρω...(απο αγγελια το λιγοτερο να βρω 30 ευρω+ μεταφορικα) Ειμαι απο Βολο ετσι Αθηνα δυσκολο να ερθω...:-| Τελος μου ειπε οτι μπορει να μην βρω πυκνωτες των 6.3v αλλα κ 10v η κ 16v μου κανουν φυσικα τα ιδια mF... ΑΥΡΙΟ θα παω για αλλαγη κ θα σας πω τελικα τι εγινε... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!! @disqualified Παιζει κ αυτο αλλα πριν το τροφοδοτικο του H/Y εχω σταθεροποιητη τασεως (500w) με αποτελεσμα να ειναι κομματι δυσκολο να μου εκανε την λαλακια το ρευμα που σιγουρα σε κανενα σπιτι δεν ειναι τελειο κ οσοι αγαπαν το μηχανημα τους αγοραζουν ενα UPS η εναν σταθεροποιτη ...
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Κοιτα με τα ρευματα μπορουν να γινουν απειρες μ******ς. Δεν ηξερα τι χρησιμοποιουσες, παντως εισαι πολυ ατυχος απ' οτι φαινεται. Μπορεις να ψαξεις στο e-bay μηπως βρεις καμια socket A mobo. (Δλδ εβαλες τροφοδοτικο νεο και η mobo σου δουλευει ακομα μετα απ' ολα αυτα που περιεγραψες???
FarCry Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τελος μου ειπε οτι μπορει να μην βρω πυκνωτες των 6.3v αλλα κ 10v η κ 16v μου κανουν φυσικα τα ιδια mF... nai to 26 sto mobo tou tom itan giati itan dual socket . To leei kai autos oti mporeis na baleis kai ton 10V piknotes alla einai psiloteroi auti kai prepei na deis an se pairnei sto xoro tis mitrikis kai sto megethos sti thesi ton 6.3V apo to ebay na breis sta 30 euro ksexase to. mono ta metaforika tha einai tosa. ego sou eipa apo elliniko katastima me metaxeirismenes mitrikes i apo elliniko site dimoprasion
gagarin Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Κοιτα με τα ρευματα μπορουν να γινουν απειρες μ******ς. Δεν ηξερα τι χρησιμοποιουσες, παντως εισαι πολυ ατυχος απ' οτι φαινεται. Μπορεις να ψαξεις στο e-bay μηπως βρεις καμια socket A mobo. (Δλδ εβαλες τροφοδοτικο νεο και η mobo σου δουλευει ακομα μετα απ' ολα αυτα που περιεγραψες??? Aκριβως φιλε μου.Ατυχος καθολου μιλαμε για μια μητρικη 6ετιας που εχει ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες λειτουργιας... Aπλα κοιταω μπας κ την επαναφερω στην ζωη... Οπως εγραψα κ πιο πανω ειμαι κw10φ@ρΔο$ μιας κ ο υπολογιστης δουλευει,ΦΥΣΙΚΑ κρατησα τον υπολογιστη ΜΟΝΟ για 5 λεπτα ανοιχτο(δεν ειμαι να καιω κ αλλο τροφοδοτικο ) με το τροφοδοτικο ενος γειτονα... Απο οτι μου ειπε ο φιλος μου οι καμενοι-παλιοι πυκνωτες μπορει να ξεσπασουν οπουδηποτε... Εγω ειχα την τυχη να φανε ΜΟΝΟ το τροφοδοτικο... @FarCry Μια απο τα ιδια μου ειπε κ ο αλλος... Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο αυριο... Επλιζω στο καλυτερο...
FarCry Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 @FarCry Μια απο τα ιδια μου ειπε κ ο αλλος... Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο αυριο... Επλιζω στο καλυτερο... SIgnomi AMFISBITEIS TON MASTER TOM??????? ierosile :p:p:p:p PS: re paidia otan eixa dei to video me to PC kafeteria mou mpike i idea na to kano. Exei kanenas kamia idea gia to pos tha ginei?
gagarin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Βρηκα τους πυκνωτες 16v οχι 6.3v κ οι 15 μου κοστισαν 3.40ευρω... Την πηγα στον μαστορα την ειδε μου ειπε οτι μπορει να την κανει αλλα θελει προσοχη κ ωρα του την αφησα κ αυριο θα ειναι οκ(20 ευρω)... Ευχομαι στο καλυτερο...
gagarin Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!!! Μια χαρα ολα... Αλλαξα ΟΛΟΥΣ τους πυκνωτες οπως σας ειχα πει ακομα κ αυτους που εδειχναν "υγιεις" k αλλαξα κ τα πινακια τις τροφοδοσιας που ηταν καμμενα... Φυσικα πυκνωτες δεν βρηκα 105C αλλα 85C κ ουτε τα ιδια Volt,εβαλα 16v ενω οι αρχικοι ηταν 6.3v αλλα χωρεσαν μια χαρα... Πλεον το καπακι του case ειναι συνεχεια ανοιχτο γιατι αν με τους 105C εσκασαν με τους 85C θα κανουν καμια εκρηξη (Farcry οταν ειναι να το κλεισω θα σε φωναξω να την δεις ) κ πιστευω οτι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.