MARIA69 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 kalispera se ola ta paidia tou forum . eimai kainoyria stin parea kai tha ithela tin voithia sas se ena provlima pou antimetopizo sto internet . proton opos katalavate den mporo na grapso se elliniki glossa sto internet piga stis rithmisis ekana epilogi glossas alla eno exo epileji tin elliniki grafi meta kinezika . otan eimai sto word kanonika mporo na grapso ellinika . Deytero provlima anoigo to internet se mia selida opos tora eimai sto insomnia gia paradigma ean kano elaxistopiisi gia na anijo mia alli kainouria aytomata svini tin palia kai anigi mono tin kainouria . Sas eyxaristo prokatavolika gia ton xrono sas kai zito signimi gia ta greek alla ayto einai kai to provlima poy antimetopizo ....
MARIA69 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ypotheto oti exo kanei duskoli erotisi kai exoyn kai alla atoma to idio provlima me emena kai den mporei kaneis na apantisi
advantix Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Από ότι έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο topic, το πρόβλημα με το ότι δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά στο internet, το δημιουργεί το bitcomet 0.83 σε σχέση με τον ΙΕ 7. Εσύ το έχεις αυτό ?
Acid-Burn Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Start->control Panel->Regional and Language Options Sto tab regional options prepei na exeis greek kai greece sto tab advanced prepei na exeis greek kai sto pinakaki apo katw pou exei polles glwsses prepei na baleis tick kai sthn mia epilogh greek pou den exei tick
johnnieB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 file mou prepei na exeis yahoo toolbar.... gia bgalthn kai xanadokimase.....
lightblue Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά με τον Internet Explorer, ενώ οι ιστοσελίδες εμφανίζονται στα ελληνικά. Μήπως το έλυσες το πρόβλημα να μου πεις και εμένα;
vasilis-kristin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμάστε αυτό που σας λέει ο Acid|Burn
lightblue Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα λένε οι προηγούμενοι και δεν διορθώνεται. Το περίεργο είναι ότι μόλις φορτώνω τα Windows λειτουργεί κανονικά ο Internet Explorer και μετά από λίγες μέρες χαλάει μόνος του.
Netuser Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Αν μπορείτε να γράψετε ελληνικά στο word κάντε copy paste στον Explorer lol. Τώρα αν θέλετε να γράψετε ελληνικά και δεν μπορείτε ούτε στο Word όπως εγώ που είμαι σε ξένο πανεπιστήμιο, μπορείτε να φτιάξετε ένα λογαριασμό στο http://imtranslator.com και μετά να χρησιμοποιήσετε το ελληνικό πληκτρολόγιο. Ιστορία για αγρίους θα μου πεις αλλά και εγώ τώρα που σας γράφω αυτές τις λέξεις το imtranslator.com χρησιμοποιώ!
kotsalo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 maria,epeidi kai egw to paleuw twra pali,mia lusi einai na xrisimopoihseis firefox pou den kokomplokarei meta ellinika,twra dokimazw tin lusi tou acid an kai den nomizw na dw prokopi
Black Demis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμάστε το Mozilla Firefox να δείτε αν γράφει εκεί (είναι και καλύτερο και ασφαλέστερο browser σε σχέση με IE)
lightblue Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Για δοκιμάστε να εγκαταστήσετε τον Internet Explorer 7.0 (ελλ. έκδοση), και αν πάλι δεν γράφει ελληνικά πρέπει να πάτε Εργαλεία, Επιλογές, Προγράμματα, Διαχείριση Πρόσθετων και να απενεργοποιήσετε τυχόν πρόσθετα που δημιουργούν πρόβλημα (εγώ είχα ένα από το Bitcomet που προκαλούσε όλη την ιστορία).
kotsalo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ρε φίλε,όντως το BitComet έκανε όλο το κοκομπλόκο,τώρα μπορώ να ξαναγράψω ελληνικά με τον explorer...thanks
kattistt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Για αρχη ζηταω συγνωμη που ξεθαβω ενα τετοιιο παλιο θεμα. Αλλα ειχα το ιδιο προβλημα, μονο που εμενα μου το προκαλουσε το Google toolbar Και καποια add-ins που ειχε, και απενεργοποιωντας τα, λυθηκε το προβλημα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.