Προς το περιεχόμενο

within temptation vs evanescence

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω προτιμω μακραν Within Temptation...τα δυο τελευταια τους αλμπουμ ειναι απιστευτα..αντιθετα οι Evanescence ποτε δεν μου αρεσαν αν εξαιρεσεις το My Immortal και το Call me when you're sober...

Δημοσ.

Ρε 'σείς, δεν υπάρχει gay metal. καταλαβαίνω πως το λέτε αλλα είναι λάθος. το οτι οι him αυτοαποκαλούνται metal band αυτό δεν σημαίνει οτι είναι. τελοσπάντων πείτε gay pop ή gay something alla οχι metal.

• Super Moderators
Δημοσ.

to oti den yparxei to 3eroume :)

einai apla upotimhtikos oros autwn pou kai kala akoun pio "varia" eidh metal gia ta pio "elafria" :P

(varia kai asykwta...)

Δημοσ.

εγω πιστευω πως μπορει να γινει συγκριση.Οι evanescence μου αρεσουν παρα πολυ και προτιμω αυτους αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι μερικα κομματια απ το τελευταιο cd των within temptation οπως το what have you done ειναι καταπληκτικα.

Δημοσ.

Within Temptation - Symphonic metal, Gothic metal

Evanescence - Alternative rock

Him - HIM's genre is debated in some circles; their musical style is often referred to as "love metal" by Valo and by the group's fans. Musically the band mix influences from hard rock and early heavy metal. Ville Valo has stated that the band started as a "Black Sabbath tribute band of sorts"[11]. Valo stated in an interview on the 'Love Metal Archives' DVD, that he was fed up of journalists and interviewers asking him (Valo), and the rest of the band what the genre of HIM was. He said in answer to that question, they created the album entitled Love Metal.Critics commonly refer to them as alternative rock, gothic metal or gothic rock. However, their musical style varies between albums, and even between songs

κατά τη γνώμη μου...Οι Him είναι ένα από τα πιο τραγικά πράγμα που υπάρχουν στη μουσική σκηνή!! Love Metal και μαλακ...ς

Οι Evanescence καλοί είναι :-s αλλά πολύ εμπορικοί και που θα είναι υπαρχτοί για 1,2 χρόνια ακόμα..Οι Within Temptation είναι καλύτεροι από τους τρεις αλλά για πόσο θα είναι υπαρχτοί και αυτοί?!

Αν είναι να συγκρίνουμε να βάζουμε σε συγκρίσει bands που έχουν κάτι!!Αυτοί τι έχουν ακριβώς??

Δημοσ.

Αχμ, συγγνώμη MenamareL, αλλά οι Within Temptation είναι ήδη 10 χρόνια στη μουσική σκηνή και ο ήχος τους εξελίσεται συνέχεια, πράγμα που υπόσχεται αλλά τόσα+ εκτός κι άν διαλυθεί η μπάντα από μόνη της. Άν είχαν μείνει στον ίδιο ήχο, ναί, ίσως να μην κρατούσαν πολύ ακόμα.

Για τό αν "έχουν κάτι" πραγματικά δεν το κατάλαβα. Συνήθως αυτά είναι απόψεις.

Και η όλη υπόθεση με τις κατηγοριοιποιήσεις, όπως έγραψα και πρίν, είναι υποκειμενική, να μη πώ και ανούσια. Α, εκτός μόνο από κάτι κολλημένους που αγοράζουν μόνο ότι έχει το "ταμπελάκι" που τους αρέσει πάνω.

Δημοσ.
Αχμ, συγγνώμη MenamareL, αλλά οι Within Temptation είναι ήδη 10 χρόνια στη μουσική σκηνή και ο ήχος τους εξελίσεται συνέχεια, πράγμα που υπόσχεται αλλά τόσα+ εκτός κι άν διαλυθεί η μπάντα από μόνη της. Άν είχαν μείνει στον ίδιο ήχο, ναί, ίσως να μην κρατούσαν πολύ ακόμα.

Και η όλη υπόθεση με τις κατηγοριοιποιήσεις, όπως έγραψα και πρίν, είναι υποκειμενική, να μη πώ και ανούσια. Α, εκτός μόνο από κάτι κολλημένους που αγοράζουν μόνο ότι έχει το "ταμπελάκι" που τους αρέσει πάνω.

+1 και ειδικά στο θέμα ταμπέλας

Δημοσ.

Δεν κατηγορώ...Απόψεις είναι και η άποψη μου είναι αυτή...Δεν ήξερα ότι δε μπορούμε να πούμε την άποψη μας?

Εγώ να θέσω ένα ερώτημα με ένα group που είναι χιλιοακουσμένο και με "ταμπελάκι"...Iron Maiden

Πες μου ένα συγκρότημα που ο πρώτος τους δίσκος έχει μπει την πρώτη εβδομάδα στην 4η θέση στα UK Albums Chart ξεπερνώντας άλλους κι άλλους της pop and Rock εκείνης της εποχής???? Κατάφερε στον 3δίσκο να είναι νούμερο ένα στα Chart και έγινε Top Ten hit σε πολλές άλλες χώρες!!! Και τόσα άλλα…από το 1980 μέχρι το 1993 οι δίσκοι τους ήταν στις πρώτες θέσης!!! Που τώρα μετά από 20χρόνια που είναι ΓΕΡΟΙ γεμίζουν στάδια

Αυτοί oι Within Temptation τι έχουν κάνει σε μια 10ετία της ύπαρξης τους??

Ούτε το 1/3!!!

Αυτό εννοώ "να έχουν κάτι"

Ps: Δεν είμαι κολλημένη με Maiden!!Δεν σε κοντράρω!! Βασικά δεν μιλάω με νεύρα…(μην παραξηγηθουμε κι όλας για αυτό)

Όπως είπες είναι απόψεις!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα κόντρας anyway ;) Και το "ταμπελάκι" αναφερόταν στο genre όχι στο όνομα της κάθε μπάντας.

Αυτό το παράδειγμα που ανέφερες το έχουν καταφέρει 5-10 μπάντες, δεν είναι μέτρο σύγκρισης νομίζω. Πέρα του ότι μιλάμε για μπάντες που δημιουργήθηκαν σε διαφορετικές εποχές. Οι Maiden καθιερώθηκαν σε μια εποχή που οι ποιοτικές μπάντες ήταν μετρημένες και το είδος τους δεν είχε και πολλά ονόματα να προβάλλει ως ανταγωνισμό. Σήμερα, ανάμεσα σε τόση σαβούρα υπάρχουν και πολλές ποιοτικές μπάντες που πραγματικά χάνονται ενώ σε άλλη εποχή θα μπορούσαν να είχαν άλλη επιτυχία. Δεν θα συγκρίνω τους Within Temptation με τους Maiden (ή τους Metallica ή τους Deep Purple κτλ), άλλη φάση οι μεν κι άλλη οι δε.

Τελος πάντων για να μη το βασανίζω το πράγμα, εννοώ ότι όποια μπάντα δεν έχει φτάσει τέτοια επιτυχία σημαίνει πως "τι έχει κάνει?" Δεν είναι για όλους αυτά.

ΥΓ. όσο για 1ους δίσκους που μπαίνουν σε υψηλή θέση στα charts κτλ... χωρίς σωστό promotion αυτά δεν γίνονται γιατί δεν σε ξέρει κανείς. Άν η εταιρία έκανε καλή δουλειά, έχεις πιθανότητες.

Δημοσ.
Δεν τίθεται θέμα κόντρας anyway ;) Και το "ταμπελάκι" αναφερόταν στο genre όχι στο όνομα της κάθε μπάντας.

Αυτό το παράδειγμα που ανέφερες το έχουν καταφέρει 5-10 μπάντες, δεν είναι μέτρο σύγκρισης νομίζω. Πέρα του ότι μιλάμε για μπάντες που δημιουργήθηκαν σε διαφορετικές εποχές. Οι Maiden καθιερώθηκαν σε μια εποχή που οι ποιοτικές μπάντες ήταν μετρημένες και το είδος τους δεν είχε και πολλά ονόματα να προβάλλει ως ανταγωνισμό. Σήμερα, ανάμεσα σε τόση σαβούρα υπάρχουν και πολλές ποιοτικές μπάντες που πραγματικά χάνονται ενώ σε άλλη εποχή θα μπορούσαν να είχαν άλλη επιτυχία. Δεν θα συγκρίνω τους Within Temptation με τους Maiden (ή τους Metallica ή τους Deep Purple κτλ), άλλη φάση οι μεν κι άλλη οι δε.

Τελος πάντων για να μη το βασανίζω το πράγμα, εννοώ ότι όποια μπάντα δεν έχει φτάσει τέτοια επιτυχία σημαίνει πως "τι έχει κάνει?" Δεν είναι για όλους αυτά.

ΥΓ. όσο για 1ους δίσκους που μπαίνουν σε υψηλή θέση στα charts κτλ... χωρίς σωστό promotion αυτά δεν γίνονται γιατί δεν σε ξέρει κανείς. Άν η εταιρία έκανε καλή δουλειά, έχεις πιθανότητες.

Οκ!! περι promotion θα συμφωνήσω εν μέρη άλλα βάλε και την παράμετρο ότι τότε αυτό το είδος μουσικής ήταν κίνημα και ότι και να έβγαινε ακουγόταν! Τα 80's ήταν η εποχή του metal.. πράγμα που σήμερα δεν ισχύει και αν βγαίνει κάτι καλό δεν φαίνεται εύκολα!! :)

να σου πω κάτι? Το 1982 οι Iron Maiden ήταν πρώτοι στα Chart Αγγλίας και Αμερικής σε γενική μουσική κι όχι μόνο στη Metal στο πρώτο χρόνο της καριέρας τους και μια χρονιά πριν οι Acdc έβγαλαν το Back In Black με περισσότερες πωλήσεις στη Metal ever. Την ίδια χρονιά οι Deep Purple έβγαλαν το Perfect Stranger, ο Dio το Holy Diver, οι Metallica το Kill ʽEm All, οι Scorpions το Blackout, οι Motor head το Iron Fist(το καλύτερο album τους).και τόσα άλλα που δε μου έρχονται τώρα… Εάν αυτά δεν είναι μεγάλα ονόματα στο να έρθει σε κόντρα σε μουσικό επίπεδο τότε ποιοι είναι?

Α ναι !!Και οι Judas Priest το British Steel.. Αν αυτά δεν είναι «τα πολλά ονόματα να προβάλλει ως ανταγωνισμό» τα μεγάλα σήμερα πoια είναι…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...