Προς το περιεχόμενο

In search of the ultimate mp3/video gadget, is it iriver clix2?? read on...

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγήκε λίγο long το review! Αλλά κάτι τόσο πολύπλοκο δεν αναλύεται με 2 παραγραφούλες. Α, και να τονίσω ότι, εικόνες θα βάλω από άλλα site, αλλά το review είναι αποκλειστικά δικό μου. Το mp3 player το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες μόνο και ακόμα παλεύω να το μάθω καλά.

Πάμε

Music freak όπως είμαι, κυκλοφορώ συνέχεια με ένα mp3 player. Το παλιό μου είναι ένα Iriver ifp 895 512MB. Λίγος χώρος και μετά από 2 χρόνια μου χάλασε και κάποιο σημείο στην οθόνη, οπότε ώρα να το αλλάξω. Μετά από περιήγηση στο net, είδα πολύ καλές κριτικές για το iriver clix2 2nd generation, 4GB με Amoled 2.2¨ screen και video support. Μάλιστα σε σελίδες όπως το c-net kai to trusted reviews είναι το top rated mp3 gadget. Μπορεί οι περισσότεροι να αγοράζουν iPods, Sony και Creatives, αλλά οι ψαγμένοι ξέρουν ότι τα iriver έχουν καλύτερο ήχο, cool features και πάντα πρωτοποριακό design. Αν είχε το μάρκετινγκ της Apple, θα ήταν μακράν η μεγαλύτερη εταιρία mp3 players.

Λοιπόν πάμε λίγο τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Capacities:

2GB, 4GB, 8GB (to come)

Supported audio:

MP3, WMA, WMA-DRM, WAV, Ogg Vorbis, Audible

Supported video:

AVI (MPEG4-SP): 320 x 240, 2Mbps, under 30 fps

WMV: 320 x 240, 768kbps, under 30 fps

Supported photo:

Baseline JPG

Extras:

Flash games, FM radio & recorder, voice recorder, text viewer, alarm clock, removable disk

Display: 2.2” AMOLED (320 x 240, 260K colors)

Dimensions: 3.16” x 1.84” x 0.51”

Weight: 1.9 ounces (battery included)

1.jpg

Amoled 2.2¨ οθόνη με ανάλυση 320 x 240. Είναι ένα mp3 player που παίζει και video. Χμμμμ, μήπως τελικά είναι ένα video player που παίζει και mp3;; Απλά απίστευτη οθόνη, τόσο μικρή και τόσο ευκρινής και από οποιαδήποτε γωνία. Πλούσια χρώματα και ικανοποιητική ανάλυση. Έχω ήδη δει 2 ολόκληρες ταινίες και μερικά Tv shows χωρίς να κουραστώ ούτε να ζοριστώ να διακρίνω τι γίνεται. Ακόμα και στο φως της μέρας μπορείς να βλέπεις. Ο,τι καλύτερο έχω δει σε τέτοιο μέγεθος. Amoled screens is the future. Από ο,τι διάβασα, τώρα μπαίνουν στο κόλπο και δεν υπάρχουν σε πολλά μεγέθη, αλλά αν η 2.2¨ είναι τόσο άνετη, φανταστείτε τι θα γίνεται με μια 6¨! Βαθμός 20/10 λολ

video playback

clix2_pic4.jpg

D-click system. Έχουμε την 2.2¨οθόνη και τριγύρω του μαύρο πλαστικό. Ε λοιπόν, όλο το πλαστικό είναι clicκable και αποτελεί τα browsing κουμπιά, δηλαδή αν πατήσεις οπουδήποτε αριστερά από την οθόνη, πηγαίνεις αριστερά στο μενού. 9/10 σαν ιδέα, 6/10 σαν λειτουργικότητα. Και αυτό λόγω βασικά του software διαχείρισης του mp3 player. Θα το εξηγήσω αργότερα.

clix2_design3.jpg

Ποιότητα ήχου. 2 πράγματα με ενδιαφέρουν, να φτάνει σε εκκωφαντική ένταση και φυσικά να έχει καλή απόδοση ήχου. Έχει μια κλίμακα έντασης από 0 - 40 και, όπως και στο προηγούμενο iriver μου, δεν είναι και τόσο σωστά κλιμακωτή, δηλαδή ας πούμε είσαι στο 28, ε μέχρι το 37 περίπου ανεβαίνει ελάχιστα η ένταση, ενώ από το 38 στο 40 δυναμώνει πολύ απότομα Στο 40 είναι αρκετά δυνατά και χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και με τα βασικά του Headphones. Φαντάζομαι, με ακριβότερα ακουστικά όλα θα είναι ακόμα καλύτερα. Ψήνομαι να αγοράσω τα Creative 630 in ear headphones. Μετά, έχει διάφορα έτοιμα equaliser settings να διαλέξεις ή μπορείς να φτιάξεις το δικό σου. Έχει όμως και SRSHD/BASS/FOCUS/WOW/DEFINITION/ settings που δίνουν πολύ καλύτερο ήχο, αν και δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσο. Ελπίζω με άλλα ακουστικά να έχει πιο πολύ, μιας και ακούω trance/house/electro και θέλω πολύ bass. 8.5/10, με την ελπίδα να φτάσει το 10/10 με καλύτερα ακουστικά.

Μέγεθος - Περίπου σαν μια credit card ή μάλλον βάλτε 5-6 credit card τη μία πάνω στην άλλη και θα έχετε και το πάχος του. Πολύ μικρό και εύκολο στην μεταφορά. 10/10

clix2_comp1.jpg

Αντοχή - Από άποψη ποιότητας υλικών φαίνεται πολύ λιτό, μια οθόνη και το πλαστικό τριγύρω του είναι μόνο! Μάλιστα, είναι σαν να έχει κάποιο κενό στη μέση, σαν να είναι δυο κομμάτια κολλημένα. Βασικά, αυτό μάλλον είναι λόγω του D-click.

clix2_topleft.jpg

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο θέλει να αγοράσεις κάποια θήκη, μόνο που δε νομίζω να υπάρχει ακόμα κάπου στο Ελλάντα. 7/10 +1 bonus επειδή έρχεται με ήδη τοποθετημένο διαφανές προστατευτικό στην οθόνη. Αλλά μπορείς πάλι να αγοράσεις κάποιο καλύτερο.

Battery είναι rechargeable μέσω usb cable. Απλά το βάζεις σε ένα usb port. Θέλει 2,5 με 3 ώρες για πλήρη φόρτιση και λένε ότι κρατάει 24 ώρες για μουσική και κάνα 5-6 ώρες για video. Όμως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, εγώ αναγκάζομαι να το φορτίζω κάθε μέρα σχεδόν, αλλά μέχρι τώρα βλέπω πιο πολύ βίντεο, οπότε λογικό είναι. Επίσης, έχει περίεργο σύστημα διαχείρισης, π.χ. η οθόνη φωτίζει μόνο όσο πατάς κουμπιά, αν ακούς μουσική και δεν πατάς τίποτα, η οθόνη μαυρίζει τελείως. Αυτό το κάνει δύσκολο στη διαχείριση μουσικής. Θα το εξηγήσω και αυτό αργότερα. Επίσης, έχω μπερδευτεί με το αν πραγματικά κλείνει ή μπαίνει σε sleep mode. Αν το βάλεις σε sleep mode, τότε το power off απλά το κοιμίζει για 24 ώρες και μετά κλείνει. Αυτό φυσικά τρώει μπαταρία και το 24 ώρες στο sleep είναι προκαθορισμένο και απαράδεκτα μεγάλο. Έχει και επιλογή το power off να κάνει όντως power off, οπότε πρέπει να προσέξεις να το διαλέξεις. Επίσης, άμα το ξεχάσεις ανοιχτό να παίζει μουσική, με το να γίνεται η οθόνη ολόμαυρη το ξεχνάς και αδειάζει πάλι η μπαταρία.

Από ο,τι βλέπω, υπάρχει ένα cradle που έχει και ηχεία και είναι και φορτιστής. Υπάρχουν και πατέντες για να φορτίζει με άλλους φορτιστές, αλλά είναι νωρίς ακόμα και θέλει ψάξιμο. Επίσης, δεν ξέρω τί γίνεται όταν μετά από 1-2 χρόνια πεθάνει η μπαταρία. 6.5/10 γιατί πρέπει να είσαι προσεχτικός να το βάλεις στο κανονικό power off mode και γιατί το sleep mode διαρκεί αδικαιολόγητα για 24 ώρες. Πάντως, μια 20ρια ώρες μουσικής δεν είναι καθόλου άσχημα. Και πολλά μπορεί να βελτιωθούν με καινούριο firmware.

Extras διαβάζει και εικόνες (καθαρά και όμορφα) και αρχεία κειμένου και podcast και έχει υποστήριξη flash και flash games! Βέβαια, τα παιχνίδια είναι λίγο απλοϊκά λόγω του d-click και της έλλειψης πολλών κουμπιών. Sudoku και άλλα εθιστικά παιχνιδάκια φτάνουν, άλλωστε για mp3 player είναι γαμώ τα extra. Φυσικά, έχει και ράδιο και μπορείς να κάνεις εγγραφή από το ράδιο ή και εγγραφή φωνής. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να πω άποψη. Aαα, έχει και ξυπνητήρι, αλλά δεν έχει εξωτερικό ηχείο, οπότε προϋποθέτει να κοιμηθείς φορώντας τα ακουστικά, ψιλοχαζό μου φαίνεται. edit - τελικα οχι τοσο χαζο, αμα αγορασεις το cradle εχει και εξωτερικα ηχεια, αρα δουλευει ος alarm clock

SOFTWARE, THEMES, FLASH, GAMES....

clix2_games.jpg

Και εδώ είναι που κάνει τη διαφορά άλλα και σε ορισμένα σημεία μας τα χαλάει. Όπως είπα, έχει υποστήριξη flash, αλλά έχει size limit που είναι σχετικά μικρό. Οπότε, κάτι videakia flash που του έβαλα, δεν τα διάβασε ή τα διάβασε σχετικά αργά. Στα παιχνίδια όμως δεν έχει πρόβλημα. Λοιπόν, υποστηρίζει customisable wallpaper και flash themes!!! Super cool feature, πανέμορφα μενού ακόμα και moving menus. μπορείς να αλλάξεις ακόμα και τα fonts kai να κατεβάσεις και καινούρια themes, games...

Rainbow theme

clix2_display.jpg

Πάμε λίγο στη λειτουργία του. Ανοίγοντάς το, βλέπουμε 7 βασικές επιλογές. Extras, Ράδιο, now playing, music,pictures, videos, settings.

Από το extras πάμε στο recording, το alarm clock, τα flash ganes, το text reader, και έχει και έναν browser.

Radio, δεν θέλει εξήγηση.

Now playing, απλά σου δείχνει τι παίζει την στιγμή που ακούς.

Music. Εδώ είναι τα ζόρια. Είναι το μενού που βρίσκεις όλη σου τη μουσική. Όμως, για να εμφανιστούν σωστά, είναι καλύτερο να έχουν φουλ tag infos καθώς επίσης να τα περάσεις μέσω του προγράμματος που δίνει, το iriver3 plus, ή να κάνεις sync μέσω του Windows Media Player. Εδώ ακόμα ψάχνομαι, διότι αν περάσεις αρχεία απλά από τον Windows Explorer στο φάκελο music, τα περισσότερα δεν φαίνονται. Ή τέλος πάντων, γίνεται ένα μικρό μπάχαλο. Έχεις 2 επιλογές για τον φάκελο. Browse by database ή by file tree. Αν έχεις περάσει αρχεία μέσω Windows Explorer, πρέπει να διαλέξεις browse by file tree για να τα δεις, ή να κάνεις rebuild database. Anyway, η κατάσταση είναι μπερδεμένη και το ψάχνω ακόμα. Ένα ωραίο είναι ότι άμα έχεις εικόνα του album, στην εμφανίζει αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνεις sync μέσω του Windows Media Player ή του iriver3plus.

Εδώ βλέπεις το τραγούδι που παίζει μαζί με album art picture.

010_2.jpg

Στην τελική, μπαίνει πολλή δουλειά στο να φτιάξεις μια καλή λίστα και αν και το αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ καλό και όμορφο, δεν βολεύει αν θες να του περνάς συχνά και στα γρήγορα mp3s.

Επίσης, μπέρδεμα προκαλεί το γεγονός ότι πρέπει να είσαι στο music menu για να κάνεις fast forward ή next song, γιατί μπορεί να παίζει το τραγούδι και εσύ να κάνεις browsing σε οποιοδήποτε άλλο μενού και τα κουμπιά είναι δεσμευμένα για το Browsing. Δηλαδή, πατάς δεξιά και δεν πάει στο επόμενο τραγούδι, με λίγα λόγια το δεξιά/αριστερά/πάνω/κάτω δουλεύει ανάλογα με το υπομενού που βρίσκεσαι. Για να δουλεύει για τη μουσική, πρέπει να παραμείνεις στο μενού που δείχνει το τραγούδι που παίζει. Θα το καταλάβετε καλύτερα όταν το δουλέψετε. Γι' αυτό ανέφερα πιο πάνω ότι το d-click system δεν είναι τόσο λειτουργικό, ειδικά με το να μαυρίζει και η οθόνη μετά από λίγο διάστημα που δεν έχεις πατήσει τίποτα και έχεις ξεχάσει σε ποιο μενού βρίσκεσαι. Επίσης, το μαύρο πλαίσιο που αποτελεί το d-click system πατιέται πολύ εύκολα ακόμα και μέσα στην τσέπη του τζιν όπως περπατάς. Έχει βέβαια hold button, αλλά άμα αναγκάζεσαι να το έχεις συνέχεια στο hold δεν μπορείς και να μετακινείσαι από τραγούδι σε τραγούδι ή να κάνεις fast forward.

Γενικώς, η λειτουργία του στα τυφλά θέλει πάρα πολλή προπόνηση και είναι πολύ δύσκολη. Τις περισσότερες φορές θα πρέπει να το βγάλετε από την τσέπη και να κοιτάτε την οθόνη για να το δουλέψετε και αυτό είναι σπαστικό.

PICTURES KAI VIDEOS μενού. Δεν χρειάζεται και εξήγηση, εδώ είναι αποθηκευμένα τα βίντεο και οι εικόνες.

Και τέλος, από το SETTINGS μενού μπορείς να ρυθμίσεις τον ήχο, ρυθμίσεις για την εικόνα, ώρα/ημερομηνία, time, και από το advanced έχει επιλογή γλώσσας (υποστηρίζει ελληνικά), usb mode, format, music browse type (file tree ή database), connection type, rebuild database, power off type (sleep mode ή power off).......κλπ

Μην ξεχάσω να πω ότι δουλεύει και ως portrait και ως landscape, έχει ένα programmable button για να του βάλεις ο,τι λειτουργία θέλεις. Επίσης, έχει 2 mode λειτουργίας: MSC/UMS και MTP. Το 1ο είναι πιο πολύ για λειτουργία ως κανονικό usb stick για ανταλλαγή αρχείων μέσω υπολογιστή και το 2ο έχει να κάνει με την υποστήριξη από κάτι συνδρομητικές υπηρεσίες ( rhapsody, mtv urge....) Υπάρχει το πρόγραμμα iriverter που είναι πολύ απλό στο να μετατρέπεις xvids για να τα δεις στο clix, ακόμα και dvd μπορεί να μετατρέψει. TV show μου κάνει 12 λεπτάκια και ολόκληρο xvid movie κάνα 20-25λεπτο για να το μετατρέψει.

Αυτά τα λίγα λολ, ένα τέλειο video player για το μέγεθος του, ένα πολύ καλό mp3 player με αρκετό space (4Gb), πολύ καλό ήχο, ατελείωτα έξτρα και μοναδικά features, χωρίς να του λείπουν κάποια ενοχλητικά σημεία στα οποία θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αναμένω καινούρια firmware καθώς και να το μάθω καλύτερα, θέλει ψάξιμο το άτιμο. Αααααα, αν ψηθήκατε να το πάρετε, να ξέρετε ότι αναμένεται 8gb version σε 1-2 μήνες

Overall 8.5/10 και ίσως ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εχω τιποτα με τα iriver και μαλιστ μου αρεσει κα παρα πολυ το συγκεκριμενο αλλα πως εχει βγει το συμπερασμα οτι εχει καλυτερο ηχο? Απο reviews ή απο χρηστες?

Δημοσ.

den mporo na po oti exo akousei polles markes. Kyrios apo ta sound specifications pou exoun ta products ths iriver kai apo ta reviews pou osa kai na exo diabasei tonizoun oti exoun ta kalytera.

Aaaa kai ksexasa to shmantikotero, to phra 205 euro apo thn grami computers, eno to play24/7 to exei 211 kai to digimania 230. Allou den to exo dei. Kai fysika sto amerika pouleitai kana 50-70 euro pio fthna!

• Super Moderators
Δημοσ.

tzinos, πολύ καλό review (επιτέλους βλέπω να γράφεις και ελληνικά! :P ).

Ξέχασες να μας πεις:

- Τιμή

- Από πού το πήρες

- Eγγύηση

- Τι περιέχει η συσκευασία (πχ Drivers έχει; Χρειάζεται; Drivers για MacOS ή για Linux έχει; Χρειάζεται; Ακουστικά έχει;)

:)

Δημοσ.

λολ δεν προλαβες να με δεις να γραφο ελληνικα και απαντησα με γκρεεκλις πιο πανο!

Τιμη και καταστημα σε προλαβα τα αναφερα 205 + 5 μεταφορικα απο γραμμη.

Το κουτι ειναι πολυ λιτο kai μικρο, το γκατζετακι, ακουστικα (μαλλον senheiser mx 400 η κατι τετοιο), usb cable, διαφανες προστατευτικο οθονης το οποιο το φοραει απο την αρχη, εγγυηση 1χρονου μονο, drivers mini cd (MacOS/Linux δεν ξερω αν εχει) μαζι με το iriver3plus, mini quick start guide με ελαχιστοτατες οδηγιες!! Ουτε manual δεν βαλανε για να κρατησουν το κοστος. Το κατεβαζεις σε pdf.

Δημοσ.

Φορτιστη για φορτιση σε μπριζα εχει στο κουτι; Επισης drag and drop μπορεις να κανεις ή αποκλειστικα μεσω προγραμματων; ( οπως και το itunes )

Με τα βιντεο τι γινεται; Παιζει εξωτερικους υποτιτλους (srt) ή θελει ενσωματωση τους στο βιντεο; Επισης τα βιντεο τα περναει κατευθειαν ή τα μετατρεπει πρωτα;

Εχει μικρη οθονη σε σχεση με το Ipod, αλλα σε portrait mode πρεπει να γινεται μεγαλυτερη. Σωστα; Πως γινεται η εναλλαγη αναμεσα στα δυο Modes;

Δημοσ.

2.2 me 2.5 den einai megalh diafora kai den einai toso shmantikh oso sthn diafora sthn eukrineia poy exoyn. Den exo dei video se portrait akoma, nomizo prepei na dialekseis landscape h portrait otan metatrepeis thn tainia kai mexri tora ths kano landscape.

Drag & drop sta videos kaneis xoris problhma, apla ta bazeis sto video folder, alla gia na metafereis mousikh kalytera einai na kaneis synch meso media player h tou iriver3plus. A gia ta video nomizo theloun panta metatroph se clix format (320x240) me to iriver3plus an kai ego xrhsimopoio to iriverter pio aplo kai grhgoro. Eksoterikoys srt den nomizo na pezei, kata 99% prepei na tous peraseis sto video prin to metatrepseis. Tis tainies pou eida tis eida xoris subs , ta agglika ta piano arista kai den me noiazei.

Fortisth gia mpriza den exei to kouti mono to usb cable. Kai pros to paron dyskola tha breis. Isio yparxei kati pou na to yposthrizei, alla den to exo psaksei akoma. Opos anafera kati diabasa gia ena accesorie pou einai ena cradle gia na bazeis pano to clix pou to fortizei kai exei kai eksoterika hxeia. Apo kseno site mporeis na to paragkeileis paketo me to cradle

Δημοσ.

Ειδα και ενα αναλυτικο review μαζι με βιντεο. Τελικα η οθονη ειναι μικρη και μαλιστα πολυ σε σχεση με αυτη του Ipod Video. Στο ipod ειχα δει τουλαχιστον 10 βιντεο ( ταινιες και σειρες ) και δε νομιζω οτι θα τις εβλεπα με την ιδια ανεση στο iriver. Επισης απ' οτι ειδα στο βιντεο δεν ειναι και τοσο ευκολη και γρηγορη η πλοηγηση με το D-Pad. Βεβαια εχει Radio και Fm-Recorder, αλλα μπορω να ζησω και χωρις αυτα. Εξαλλου ουτε το Ipod τα ειχε. Εχει και καλυτερη αυτονομια στα βιντεο. Στο Ipod Κρατουσε γυρω στις 2,5 ωρες..

Απ' οτι βλεπω και εδω εμεις οι ελληνες που δεν ξερουμε και τοσο καλα αγγλικα θα πρεπει να κανουμε μετατροπες για να δουμε τα βιντεο.. Τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν ενα Player που να διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους;

Δεν ξερω τι να πω.. Πολυ καλη προταση, αλλα εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο και μικρη οθονη. Αν δεν ειχε αυτα τα μειονεκτηματα ανετα θα το αγοραζα..

Δημοσ.

opos eipa bgenei syntoma 8gb version. An kai pali sou einai mikro tote ok des gia kati allo.

Den mporo na synexiso na leo gia thn othoni, an mporouses na thn deis apo konta tha katalabenes. Oute to video review se boithaei na katalabeis poso eukrinhs kai ksekourasth einai.

Gia thn plohghsh me to d-click system tha symfoniso alla mono gia mp3 playback. Ekei xanei dioti den mporeis na kaneis browsing sta menu kai parallhla na proxoras ena tragoudi. Otan eisai sta video kai baleis mia tainia to d-click einai poly boliko kai kanei kai grhgoro scan xoris na xanei oute frame kai oute na ksesygxronizete akoma kai an proxorhseis thn tainia apo thn arxh sto telos.

Δημοσ.

tzinos, από τα καλύτερα reviews που έχουν γραφτεί εδώ. Μπράβο κι από μένα!

Αν θες, εδώ έχω ένα txt με spell-checked το κείμενο από OpenOffice. Είναι έτοιμο bbcode για να γίνει copy-paste στο post...

Δημοσ.
Τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν ενα Player που να διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους;

Πιστευω οτι επειδη στο εξωτερικο τα παντα συνηθως τα βλεπουν μεταγλωτισμενα δεν εχουν δωσει βαση ακομα σε αυτον τον τομεα

Δημοσ.

edo einai to iriverter

http://iriverter.thestaticvoid.org/

kai edo ena programa basismeno sto iriverter to kawaiiriver

http://www.acc.umu.se/~individ/kawaiiriver/

To endiaferon einai oti pleon exei thn epilogh n adialegeis kai ypotitlous. To dokimasa kai exei mia epilogh fetch subs pou diabazei to arxeio na dei an exei ypotitlous. Fantazomai douleuei mono gia arxeia se styl vob,mkv.. pou mporei na exoun kai sub info mazi me to video. Dioti epilogh na dialekseis srt den eixe.

OMOS, yparxei to ekshs entharyntiko pou grafei sthn selida tou

How about subtitles from .sub/.srt?

Coming up in the next version.

Ante na doume pote tha nai to next version

Δημοσ.

Λοιπον, αποφασισα να αγορασω ενα mp3 player αποκλειστικα και μονο για να ακουω καλη μουσικη! Εφοσον θα αγορασω το Iphone οταν κυκλοφορησει, δεν λεει να ξανααγορασω το Ipod Video. Ειμαι αναμεσα στο Sony NW-A808 και στο Clix. Το sony εχει χαλαρα πολυ καλυτερο ηχο, απιστευτα ακουστικα ομως ειναι ακριβο, εχει το αθλιο sonicstage.

Απο την αλλη μερια το Clix εχει καλο design, καλη οθονη, Fm Radio and Recording, αλλα ειναι δυσκολη η χρηση του με το ενα χερι, η πλοηγηση δυσκολη με το D-Link, κανει θορυβο οταν πατας τα κουμπια, τα ακουστικα ειναι μαπα και δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα του ηχου..

Ειμαι σε μεγαλο διλλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...