mikeharitakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 loipon exw agorasei to 9107 router kai enw exe rithmisei swsta oles tis parametrous den anabei oute to labaki tis DSL oute to labaki tou ISP enw me to modem crypto tis forthnet pou eixa apo to paketo exw internet kanonika.stin forthnet pou pira tilefwno m eipan oti to router isws einai problimatiko i xalasmeno.isxuei kati tetio?
Dimitris22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 loipon exw agorasei to 9107 router kai enw exe rithmisei swsta oles tis parametrous den anabei oute to labaki tis DSL oute to labaki tou ISP enw me to modem crypto tis forthnet pou eixa apo to paketo exw internet kanonika.stin forthnet pou pira tilefwno m eipan oti to router isws einai problimatiko i xalasmeno.isxuei kati tetio? To kalitero stin periptosi einai na dokimasis to USR 9107 se kapoia alli grammi pou ksereis oti douleuei. Isos na sou simveni to apithano senario asimvatotitas router-DSLAM ALLa ksanaleo ligo apithano to olo SENARIO
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ektos an ine annex b gia isdn diladi opote tou allazeis to firmware.
mikeharitakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 oxi oxi pstn einai to router sigoura.kai i grammi leitourgei kanonika!afou me to modem tis forthent exw kanonika internet.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 tote isos asimbatotita.den mporo na fantasto kati allo.mou exei tixei kai grammi pou epeze mono me jetspeed kai speedtouch.mess with the best die like the rest zero cool hackers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.