Προς το περιεχόμενο

μπας και είν' ιός?

xphilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους....

Έχω τα Windows Vista Ultimate εδώ και αρκετό καιρό...

Κάποια στιγμή έτσι στο άσχετο συνειδητοποιώ ότι δεν ανοίγει το Control Panel, επίσης δεν ανοίγει το Personalize για τις ρυθμίσεις τις οθόνης, δεν ανοίγουν τα Properties του υπολογιστή, δεν εκτυπώνει και το ίντερνετ πηγαίνει με το πάσο όταν το θυμηθεί κιόλας.

Με τα πολλά, ύστερα απεγκαθιστώ το τελευταίο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει (δεν θυμάμαι πιο είναι αυτό). Μετά όλα πήγαιναν ρολόι, ώσπου κάποια στιγμή πάλι χωρίς λόγο και αιτία, ξανασυμβαίνει το ίδιο. Για να μην πολυλογώ, όταν απεγκαθιστώ ένα πρόγραμμμα, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, ο υπολογιστής στρώνει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έπειτα έκανα format. Βρήκα την ησυχία μου, όχι για πολύ όμως...

Τώρα έχω πάλι τα ίδια..

Λέτε να είναι ιός??? Ποιο αντιικό να χρεισιμοποιήσω? Τώρα έχω το AVG και βρίσκει κάτι spyware και harmfull programmes αλλά δεν τα σβήνει!!

Ευχαριστώ τουλάχιστον που με ακούσατε...

Δημοσ.
Υιος σιγουρα δεν ειναι μπορει ομως να ειναι ιος.

Λιγη ορθογραφια δεν εβλαψε κανενα.

ελεος πια. μην κανει ενας ανθρωπος λαθος να τρεξετε ολοι να τον διορθωσετε....θεοι ολοι...απλα ελεος...:evil:

Δημοσ.

Δεν είναι κακό να επισημαίνεται κάποιο λάθος,ειδικά όταν είναι τόσο εξόφθαλμο.Δεν ενοχλήθηκε ο ίδιος,εσύ γιατί εξανίστασαι;

xphilip Λες πως το AVG βρήκε κάποια πράματα,αλλά δεν τα ονοματίζεις,ούτε λες αν έκανες έρευνα με το google.

Είναι νέο os τα Vista και δεν ξέρουμε ακόμα τις παραξενιές του,αλλά και αυτό που ανέφερες ότι βγάζοντας ένα πρόγραμμα,στρώνουν,είναι πολύ περίεργο...

Δημοσ.
Δεν είναι κακό να επισημαίνεται κάποιο λάθος,ειδικά όταν είναι τόσο εξόφθαλμο.Δεν ενοχλήθηκε ο ίδιος,εσύ γιατί εξανίστασαι;

ενοχλήθηκα γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος αυτος που το ειπε. δεν διαφωνω οτι εκανε λαθος και χρειαζεται επισημανση απλα θα μπορουσε να το πει πιο διακριτικα και χωρις να προσβαλει τον αλλο.

τελοσπαντων δεν θα το λυσουμε εδω...

Δημοσ.
ενοχλήθηκα γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος αυτος που το ειπε. δεν διαφωνω οτι εκανε λαθος και χρειαζεται επισημανση απλα θα μπορουσε να το πει πιο διακριτικα και χωρις να προσβαλει τον αλλο.

τελοσπαντων δεν θα το λυσουμε εδω...

Αυτο σημαινει εξανίστασαι ;

Δημοσ.
philip Λες πως το AVG βρήκε κάποια πράματα,αλλά δεν τα ονοματίζεις

Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά είναι, ούτε μπορώ να τα δώ γιατί έβγαλα το AVG και έβαλα το NOD 32 αλλά δεν μου τα βρίσκει.

Δημοσ.
Αυτο σημαινει εξανίστασαι ;

ξερω πολυ καλα τι σημαινει εξανισταμαι...ισως εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις την συνταξη της προτασης μου

-εσύ γιατί εξανίστασαι;

-γιατι (εννοειται) ενοχλήθηκα γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος αυτος που το ειπε. δεν διαφωνω οτι εκανε λαθος και χρειαζεται επισημανση απλα θα μπορουσε να το πει πιο διακριτικα και χωρις να προσβαλει τον αλλο. γι αυτο εξανισταμαι.

την αλλη φορα που δεν θα καταλαβεις καποιο ποστ στειλε μου pm να στο εξηγησω...:twisted:

ΥΓ συγνωμη για το offtopic αλλα αλλος το συνεχιζει

Δημοσ.

To επίθετο "εξώφθαλμος" γράφεται με....αλλά καταλάβατε.

:mrgreen:

Δημοσ.

Πειράζει που έχουμε ξεφύγει από το θέμα?....

Δεν ξέρω, μήπως να αλλάζαμε τίτλο (Ορθογραφικά λάθη στο forum και ο σωστός τρόπος επίπληξης) :) .

Στο θέμα μας όμως, θέλω να ξέρω μήπως φταίει το λειτουργικό (όχι γενικά τα Vista αλλά το συγκεκριμένο αντίτυπο). Εγώ έχω τα αυθεντικά μεν, αλλά είναι η έκδοση που δίνει το Plaisio στα Turbo X μηχανήματα.

Επίσης παρατήρησα ότι εκτός από το ότι το πρόβλημα δημιουργείται όποτε θέλει, εάν κάνω 2-3 επανεκινήσεις στρώνει για κάποιο διάστημα.....(?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...