Sean Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Don't worry δεν με στεναχώρησες!!! <BR>ʼλλωστε δεν υποστήριξα ότι ειναι τα αυθεντικά Antec (Αλήθεια πόσο έχει το SX830 της Antec?)<P>Πάντως μιας και έχω παρατηρήσει σε αυτό αλλά και σε άλλα topics ότι έχεις ψάξει πολύ σχετικά με το ποιοτικό hardware που μπορεί να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη (που μένω κι εγώ ) μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις ένα ενημερωτικό e-mail ή ίσως και να ανοίξεις κάποιο topic με μαγαζιά στην θεσσαλονίκη μιας και μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους "insomniacs"?
yositosi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Doc1000 min to sizitas kai xtipa tin pixelviewkathws einai mia poli kali kai timia prosfora. Peran twn software pou dinoun mazi me tin karta (to internet kai ta crack giati iparxoun????) den prosferoun tipota apolitws oi alles epwnimes kartes. Epeidi kai egw eimai apo thessaloniki, please pes mou pou tha vrw kanena kalo kouti. Pantws re mages, auto pou ginetai einai xontri mpinia!!! Olokliri thessaloniki kai ama theleis na psaxteis gia poiotika perifereiaka tin exeis vapsei. Ola ta magazia fernoun tis taiwanezikes savoures me to kilo giati tous vgainoun ftina kai ama theleis kati kalo prepei na psaxteis agria stin athina. Telos gia to cooler tou athlon xp den prepei na anxwnesai kai toso poli, vasika logw tou gegonotos oti i vasiki diafora tou xp me ton thunderbird einai ta POLI ligotera watt tou xp(=xamiloteres thermokrasies). Praktika, o thunderbird me ena Delta douleuei girw stous 43C me 45C stin Ellada (logw zestou klimatos) enw ena kalo alla athorivo cooler ton exei na douleuei girw stous 48C mexri kai 53C, pragma pou simainei oti den prepei na anxwnesai kai toso gia to cooler
doc1000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Φίλε Sean η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε γράφοντας το 1ο μου άρθρο για ποιοτικό hardware με τίτλο "Κορυφαία towers-τροφοδοτικά"! Yositosi εκεί γράφω και τιμές και μαγαζιά στη Σαλόνικα. Σας παρακαλώ να το διαβάσετε και να μου πειτε τη γνώμη σας. Sean ίσως και το δικό σου κουτί τελικά να έχει απλά ένα λίγο κατώτερο από τα Antec τροφοδοτικό (το οποίο μπορείς και να αντικαταστήσεις αν θες με ένα κορυφαίο Antec!) Πάντως σίγουρα και το Chieftec δεν είναι σαβούρα (όπως διάβασα και σε review)<BR>Το mail μου είναι [email protected] και θα χαιρόμουνα κι εγώ να τα λέμε και προσωπικά (όπως και με άλλους insomniacs από Θεσ/νίκη που ασχολούνται με υπολογιστές) Ίσως τελικά να μένουμε και στη διπλανή πόρτα και να μη γνωριζόμαστε! (Η Θεσ/νίκη είναι μικρή!)
alfa457 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Φίλε doc1000, πολύ καλή η Antec στα κουτιά, αλλά στο cooler που αναφέρεις όχι. Ησυχο ναι, αλλά από ψύξη όχι τόσο καλό (απ' ότι διαβάζω βέβαια). Δεν ξέρω την τιμή του, αλλά για μάθε την τιμή ενός ανεμιστήρα με 26cfm, όπως YsTech ή sunon και πρόσθεσέ την στην τιμή του spire των 5000. Με κουτί Antec sx1040 και τον παραπάνω συνδυασμό, έχω 24 βαθμούς θερμοκρασία κουτιού και 55 βαθμούς θερμοκρασία επεξεργαστή μετά από 5ώρη λειτουργία σε θερμοκρασία δωματίου 26 βαθμών. Με έναν AMD 1333 σε Gigabyte 7DX - 3 σκληρούς δίσκους (ό ένας ΙΒΜ 30άρης ultra ATA100-δύο Western digital 10MB - παγωμένοι και οι τρείς από τον εμπρός ανεμιστήρα του κουτιού)-512ΜΒ μνήμη 266- ΑΤΙ 7500)
doc1000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Για τον antec cooler-ανεμιστήρα (10χιλ+φπα περίπου) φίλε alpha457 όπως είχα διαβάσει κι εγώ δεν έχει την τέλεια απόδοση, αλλά πρέπει να είναι πιο ήσυχος απ' τους άλλους.(35dBAs)<BR>Πάνω από 52 βαθμούς άκουσα ότι δεν έπιανε πουσαρισμένος Athlon στα 1333 με τον συγκεκριμένο cooler-ανεμιστήρα, αλλά δεν έχω και προσωπική εμπειρία. Πάντως δε νομίζω να χρειάζεται απαραίτητα και ψύξη στους 40C... Ο δικός σου ανεμιστήρας του cooler κάνει πολύ θόρυβο?? (θα ακούγεται πιο πολύ φαντάζομαι από το 400άρι τροφοδοτικο σου)<P>Το πρόβλημα είναι ότι εδώ στη Θεσ/νίκη οι επιλογές μας σε καταστήματα είναι πολύ πιο περιορισμένες σε σχέση με Αθήνα, οπότε δεν ξέρω αν θα βρω αυτά που προτείνεις. Κανένας Σαλονικιός έχει να προτείνει κάποιο μαγαζί στη Θεσ/νίκη με αθόρυβο ανεμιστήρα-cooler που μπορώ να βρώ κάτι καλό??<BR>Τα προιόντα της checkmate πάντως τα φέρνουν κι εδώ, αλλά δεν πρέπει να είναι λίγο τρακτερ σε θόρυβο <BR>Thanks
yositosi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Mpa doc1000 den nomizw na paizei tipota. Pantws einai genikos kanonas oti isixo fan simainei pio xamiles strofes peristrofis kai epomenws ligotera cfm. Oso gia tin thermokrasia, ean den ipervenei tous 60C se full load tote den iparxei provlima. Episis tha ithela na tonisw oti se ola ta reviews apo cooling systems oi metriseis ginontai eite apo agglika eite apo amerikanika sites kati pou simainei entelws diaforetiko klima. Praktika, ta diafora "isixa" kai pio anisxira fans pou krinontai eparkestata gia tous ksenous apodikniontai anikana na antimetwpisoun tis Ellinikes zestes. Egw kserw oti o Delta mou se oles tis metriseis stin Ameriki den afise ta cpu na anevasoun panw apo 43C enw twra pou ga#$@ke o kairos kai exoume psilokrio (gia Ellinika dedomena) to minimum pou vlepw se full load einai 48C kai dio meres prin pou psiloestrwse o kairos to cpu mou anevase mexri kai 55C. Apo auto kai mono krinete!!!
Sean Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Μιας και μιλάμε για "ανεμιστήρια"...<BR>Για το Golden Orb 3 τη γνώμη έχετε?<P>Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι αρκετά μπερδεμένος από τα σχετικά reviews που διάβασα μιας και άλλα το θεωρούν πολύ καλό και άλλα πατάτα....
alfa457 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 doc1000<BR>Ο ανεμιστήρας μου είναι ένας ystech 60άρης και δεν ακούγεται. Δεν ξέρω πόσο έχει γιατί τον αγόρασα μαζί με έναν fop32. Το πρόβλημα με τα ποιοτικά κουτιά, ανεμιστήρες κλπ υπάρχει και στην Αθήνα. Ενδεικτικά σου λέω ότι το κουτί μου το πήρα από Θεσσαλονίκη. Το cooler που λες το έψαχνα κι εγώ από καιρό. Η Antec είναι στην περίπτωση αυτή μεταπωλητής της molex. Ισως αν είχαν ασχοληθεί οι ίδιοι να έφτιαχναν καλύτερο. Δεν το ψάχνω πλέον γιατί είδα τις επιδόσεις του στις δοκιμές. Ο κύριος λόγος που το έψαχνα είναι το κλιπ που πιάνει στο socket A. Πολύ ασφαλές και εύκολο στην τοποθέτηση. Οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα είναι διαφορετικές από το εξωτερικό. Το καλοκαίρι έφτασα 65-70 χωρίς πρόβλημα. Οχι με τον συνδυασμό cooler ψήκτρας κουτιού που έχω τώρα.<BR>Τις χαμηλότερες θερμοκρασίες τις είχα με τον wbk68 και delta 7.000 στροφών, αλλά δεν υποφέρεται. Περιμένω το επόμενο καλοκαίρι να δω τι κάνει το σύστημα (αν είναι ακόμη το ίδιο !)
yositosi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 File alfa457 liga logia gia ton Delta na min ta parw stin krana Exeis dei allo cooler pollaplwn xrisewn??? Ama valw to pc sto grafeio kai akoumpisw kai ta xeria mou oi trantagmoi mou kanoun kai masaz Pantws gia na milame sovara, epeidi exw to delta kserw oti prosgeiwnei dramatika tis thermokrasies alla se sindiasmo me ta eleina cases pou mas pasaroun einai anipoforos (perimenw na dw poio vradi oi geitones tha mou steiloun tous mpatsous).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.