Προς το περιεχόμενο

Αγορά PSP από ebay (US) - NTSC format?

solonor71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello παιδία,

Μία ερώτηση - θέλω να αγοράσω ένα PSP από ebay αλλά έχει στην περιγραφή format:NTSC (US, Canada). Αυτό πως με επηρεάζει εμένα?

Προφανώς θα είναι το σήμα απ'το PSP στην TV (εδώ έχουμε PAL), αλλά θα υπάρχει κάποιος adapter μάλλον, ε?

Thx.

Δημοσ.

Psp einai to portable etsi den einai?Mhpws ennoeis to psx h ps2-ps3?To psp toulaxiston to diko mou den exei tvout,to provlhma pou 8a exeis 8a einai me ta games k ta regions apo tis tainies pou 8a vriskeis edw!Alh8eia a3izei na to pareis apo ebay?exei pesei arketa h timh tou gia auto se rwtaw...

Δημοσ.

Ναι, το portable είναι. Κοίτα για ταινίες το ξέρω, θα έχει region 1 (US, Canada) αλλά θα κοτσάρω 4gb Memory και ότι θέλω θα βλέπω από εκεί. Το ίδιο & για τα παιχνίδια (που δεν ξέρω έτσι & αλλιώς αν ισχύει το region για τα παιχνίδια).

Η τιμή US (ebay) είναι ~$150/111? (τωρινή αναλογία) - με μεταφορικά βγαίνει $185/137,5?. Αυτό είναι για το value pack, που στο edirect έχει 236? και στο ehop έχει 245? (μαζί και με 1 παιχνίδι). Εσύ τι λες, για 100? αξίζει?

Η τιμή είχε στην Ευρώπη 199? και απ'ότι διάβαζα στο RAM Ιουνίου, η sony έριξε στις τιμές (από Μάϊο) του psp στα 166? στην Ευρώπη. Άμα είχε τόσο Ελλάδα - θα το έπαιρνα από εδώ, αλλά εδώ νομίζουμε ότι είμαστε έξυπνοι και θα πιάσουμε τους πελάτες στον ύπνο (βλέπε παράδειγμα τουρισμού & που τους/μας οδήγησε)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...