Προς το περιεχόμενο

θέλω την γνώμη σας για ένα PC

babisbam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το θέλω για παιχνίδια,το θέλω για να κανω εργασίες,ιντερνετ απλά πραγματα..η τιμή του μου έφτασε στα 880 ευρώ με 12 δοσεις 984 ευρώ.

κουτι:MIDI ATX 400 WATT

MOTHERBOARD:GIGABYTE G33M-S2,FSB 1333, DDR2, VGA

CPU:CORE 2 DUO 2,13GHZ, 4MB CACHE 1066MHZ FSB LGA775

Μνήμη: corsair 1gb sta 667

Σκληρός hitachi 250gb serial ata 2, 3gb/s 8mb cache

floppy

dvd recorder: LG 18x Dual

καρτα ήχου 7.1 8 κανάλια

mouse kai πληκτρολόγιο της microsoft

ηχεια απλα της creative

me windows vista xp pro gr

οθονη: philips lcd 19 190c7/Fs

Να πάρω UPS?,πως σας φαίνεται η τιμή?η γνώμη σας ποιά ειναι?

Δημοσ.

an ton thes mono gia net kai ergasies tote,allakse cpu einai poli megali auti...

gia koita auti Core 2 Duo 6320

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=954853

einai sta 4 ΜΒ cache και 1066 FSB alla poli pio ftini.

ram gia koita aftes pou einai kai sta 800 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=860905

disko bale sta16mb cache san kai auton edo http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=786683

drives edo >> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330587

kai einai kai sata

gia tin othoni koita an dinei 0 pixel

kai sigoura pio megalo trofodotiko.

tora gia to m/b an to bro tha sou po.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι δεν τον φτιάχνεις εσύ κομάτι-καμάτι, αλλά σου τον δίνουν έτοιμο. Για μένα δεν αξίζει. Καταρχίν επεργαστή όπως είπε ο φίλος πάνω θα βάλεις τον πιο φτηνό c2d. Δεν έχω τον χρόνο τώρα να σου φτιάξω έναν, ζήτα βοήθεια από κάποιον άλλον. Η τιμή του είναι τραβιγμένη. Φτιάξαμε με έναν φίλο pc για αυτόν που να παίζει και παιχνίδια και μας βγαίνει 900 ε όλος. Ψάξτο καλήτερα.

Δημοσ.

οχι εγω τον εφτιαξα με τον πωλητη αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα γι αυτο αν μπορει να βοηθησει κανεις...

Δημοσ.

Λοιπόν, αφού δε θα παίζεις παιχνίδια εγώ προτείνω τον E4300 με 70ε λιγότερα από τον 6320. Και ας έχει 2mb L2Cache λιγότερα και FSB 800MHz. Έτσι και αλλιώς η μνήμη L2 Cache είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά των δεδομένων από τον επεξεργαστή στη μνήμη και βοηθά στο να μη γίνεται Data Bottleneck... Άρα 2 ΜΒ Cache είναι υπεραρκετά αφού το PC είναι για Internet and Office...

Αν το mobo σου είναι αυτό δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο για εφαρμογές γραφείου αφού μπορείς να πάρεις κάτι σαν και αυτό που είναι και φθηνότερη και έχει γίνει και ολόκληρη συζήτηση για τη ποιότητα της εδώ ακόμα και σε συνθήκες overclocking ο Ε4300 μαζί της θα πάει ανετότατα 2.4 με μαμίσια ψύκτρα... :wink: Για το δίσκο συμφωνώ με eric_in και για μνήμες κοίτα εδώ αφού 1)πλέον η αγορά 2x512 δεν αξίζει με τέτοιες τιμές τα 2GB Κιts και 2)σηκώνουν και λίγο overclocking αν το επιθυμήσεις αφού είναι Crucial... Δε συμφωνώ με eric_in για τις 800άρες μνήμες αφού 667 σε σχέση με 800 δε βλέπεις τρελές διαφορές ειδικά σε office and internet. Τροφοδοτικό πάρε αυτό εδώ. Τα Heroichi είναι εγγύηση δε καταλαβαίνει τπτ..

Ελπίζω να σε βοήθησα :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι στα specifications του συστήματος που λες έχεις βάλει Windows vista xp pro gr...???? Για ποιο λόγο Vista???

Δημοσ.
george_o/c ωραια ολα αυτα αλλα ειναι συμβατα με windows vista?

Tι πάει να πει αυτό?? Και βέβαια είναι συμβατά... :-D

Πάντως για ποιο λόγο να βάλεις Vista από τώρα??? Σου χρειάζονται άμεσα...? Καλύτερα βάλε XP και μετά μόλις βγει το SP1 για Vista βάλε τα που θα έχουν λυθεί και μερικά από τα προβληματάκια τους...:-D

Δημοσ.

Εχεις δικιο,αυτο θα κανω...θα γλιτώσω και 110 ευρω για αυτα,και θα βαλω τα XP,να σαι καλα ρε george,ααα και κατι αλλο η μητρικη καρτα που μου ειπες εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

όχι αλλά μπορείς να δώσεις 30ευρώ και να πάρεις μια τυπική υλοπίηση της 6200 από το e-shop... Ακόμα και σε περίπτωση που το αρχικό mobo της Gigabyte που πρότεινες περιέχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών γλυτώνεις 30ε και έχεις και καλύτερες επιδόσεις... από την ενσωματωμένη εννοώ...

Δημοσ.

Λοιπον αδερφε babisbam εγω λεω ψαχτεις εκτος multirama ειναι με διαφορα ακριβοτερο απο πλαισιο e-shop...

Εγω θα σου προτεινα:

Κουτακι πλαισιου (μιας και το 420αρι τροφοδοτικο που εχει μεσα εχει ακουστει πως ειναι chieftec) =39ευρω

Eπεξεργαστη c2d 4300 =103ευρω

Μητρικη i650 asus = 85ευρω

Μνημες 2x1gb 667 crucial = 89ευρω

Σκληρος δισκος seagate 320gb 16mb buffer (5χρονια εγγυηση)=64 ευρω

Dvd-r Lg Lightschribe = 24ευρω

Καρτα γραφικων 8500gt=79ευρω

Συνολο 484...

Οθονουλα οποια Wide Lg βρισκετε στα χρηματα που δινεις...

Λειτουργικο αφου το πληρωνεις μην το σκεφτεις καν για xp,πηγαινε κατευθειαν για vista.

Το παραπανω συστηματακι στο μονο που υστερει ελαχιστα ειναι στο τροφοδοτικο του,αλλα αφου δεν εχεις πολλες απαιτησεις το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τσιμπησεις και ενα ups εαν σου περισσευουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...