vasanaki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Είναι πολύ δύσκολο να θες να βρεις το δίκιο σου κ να μη μπορείς, να φωνάζεις κ να πονάς κ όμως να μη σε ακούει κανείς. Ο πόνος όμως δ είναι μόνο σωματικός, αλλά πάνω απ όλα ψυχικός. Ήταν ήρωας που άντεξε τόσα χρόνια, ήταν ήρωας που πάλεψε με το σύστημα κ τώρα άρχισαν κάποιοι να συγκινούνται. Όταν όμως υπέφερε που ήταν όλοι αυτοί; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δ ήξερα για την κοπέλα μέχρι που ήταν πολύ αργά πλέον, κ ντρέπομαι πάρα πολύ γι αυτό… γνωρίζω πολύ καλά τι εστί φακελάκι κ τι εστί να περιμένεις να σου δώσουν λίγη σημασία οι γιατροί κ στο τέλος μια ελπίδα ότι θα ασχοληθούν κ με σένα. Τον Νοέμβρη κλείνουν 3 χρόνια που έχασα την μητέρα μου από αυτήν την καταραμένη αρρώστια, κ μόνο στο τέλος εμφανίστηκε ένας γιατρός όπου πραγματικά νοιάστηκε, αλλά ήταν πολύ αργά. Ελπίζω να αλλάξει κάτι, ελπίζω να μην το ζήσει κανείς άλλος αυτό που έζησε η Αμαλία, ελπίζω Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όσους το περνάνε. Υ.Γ. Ίσως το παράκανα κ είπα πολλά, συγχωρήστε με, αλλά δ άντεξα.
filtrohouana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=6aYu0YapSm0&eurl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.