FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Paidia pia einai auti? :-? Apo esas ti mathaino..... Apo ti pethane?
kastel Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Paidia pia einai auti? :-? Apo esas ti mathaino..... Apo ti pethane? Διάβασε το blog της από το link στο πρώτο post και θα καταλάβεις.
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Κριμα.Τελικα δεν ζουμε σε κοσμο αγγελικα πλασμενο. Signomi tora to katalabes esi? Arga ksipnises.........SINELTHE (ma kala pou zei autos? sti kosmara tou?) Διάβασε το blog της από το link στο πρώτο post και θα καταλάβεις. Apisteuto komikotragiko! Επειδή η στοιχειώδης λογική λέει οτι κάθε αποτέλεσμα έχει και μια αιτία και οτι τιποτε δε δημιουργείται εκ του μηδενός εγώ επέμεινα να ψάχνω για μια σοβαρη διάγνωση, για μια μη-γελοία εξήγηση του πόνου μου,έτσι το 2001, βρέθηκε οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ -ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ- ΟΓΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 8,5 cm !!! ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΥΡΟ! το καλύτερο; Ο ΟΓΚΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΗΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ" , ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ -ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗ- ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ! :-D :-D Πήγα σε οικτρή σωματική κατάσταση, σερνόμενη απ τους πόνους, εννοείται μαζί με όλες τις εξετάσεις που είχα κάνει προηγουμένως. Φυσικά και με την MRI που έδειχνε τον όγκο.Φυσικά και αυτός δεν είδε τίποτα στη συγκεκριμένη εξέταση.... Εξήγησα για το φρικτό πόνο που ενιωθα στο δεξί μου μηρο... :mrgreen: :mrgreen: Το...πρόβλημά του ήταν οτι είχα ερεθισμένα διακονδύλια στο... αριστερό γόνατο!!!Οταν τον συνέφερα λέγοντάς του οτι το πρόβλημά μου είναι στο δεξί πόδι και οτι ο πόνος δε μ αφήνει να πάρω ανάσα, είπε το αμίμητο :" κα'να Ντεπονάκι, πήρες ; " :lol: :lol: Με δέχτηκε λοιπόν το Σεπτέμβρη του 2001 και ακολούθησε, ή δεν ακολούθησε, την εξής διαδικασία :--ΔΕΝ με εξέτασε κλινικά, παρ ότι ο όγκος ήταν πλέον ορατός και πάνω απο τα ρουχα και μάλιστα το επεσήμανα --ΔΕΝ κοιταξε καν τα φιλμς ή τις γνωματεύσεις των εξετάσεων που είχα ήδη κάνει. --Παρήγγειλε εξέταση για..σάκχαρο ! :mrgreen: :mrgreen: ** Ο κύριος Λυμπερόπουλος , ισχυρίστηκε οτι οι εξετάσεις μου, που (υποτίθεται οτι) εξέταζε επι ένα μήνα, ήταν αρνητικές και "δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάποια".** Ο κύριος Παναγόπουλος προτεινε επι λέξει "να βρούμε ποιό νεύρο την πονάει και να το νεκρώσουν οι αναισθησιολόγοι" !!!!!** Η κυρία Καραγεωργίου μου δήλωσε οτι έχω... "ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΑ" !!!!!! και ** Μου συνταγογράφησε ηρεμιστικά (Xanax) και αντικαταθλιπτικά [/b](Seroxat). !! :-D :-D Σε νεα μαγνητική που έγινε αυθημερόν, ο όγκος αποδειχτηκε οτι είχε πλέον διαστάσεις8 x 6 x 6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ Popo megalose poli. Ανέπτυξα τη συμπτωματολογία μου,ανέφερα τί αποτέλεσμα έφερνε κάθε φάρμακο που ειχα δοκιμάσει,παρέδωσα τις εξετάσεις μου,μεταξύ των οποίων και η μαγνητική που έδειχνε τον όγκο, με εξέτασε κλινικά και παρά ταύτα,ο κύριος αυτός αβίαστα είπε να παίρνω παυσίπονα!!! :lol: :lol: Οταν πήγα να του δειξω τη μαγνητική στο μηρό,που έδειχνε τον όγκο μου,ούτε καν καταδεχτηκε να την κοιτάξει. Γελώντας παρατηρησε οτι μια τέτοια εξεταση εξ αρχης δεν ειχε νοημα,αφου το πρόβλημα ξεκινουσε "καταφανως απ΄τη μεση" !!!! Μαλιστα ειπε οτι,εαν φοιτητής του είχε προτεινει τη συγκεκριμένη εξέταση,θα τον "έκοβε" !!! :mrgreen: :mrgreen: *Ο Χρυσικόπουλος απλώς διάβασε το πόρισμα και σχεδόν δεν κοίταξε τα φιλμ της εξέτασης (ήξερε να τα δει; )* Κατέληξε θριαμβολογώντας: "Είδες που σου είπα οτι δε θα δείξει τίποτα; Δεν έχεις τιποτα!" :-D :-D *Όταν συγγενής μου τηλεφωνησε στον κύριο Χρυσικόπουλο και τον ενημέρωσε οτι διαγνώστηκα με καρκίνο κι οτι άδικα με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια, εκείνος απάντησε απαθέστατα: "Ε,αυτά συμβαίνουν..." :lol: :lol: Will you trust her again? said... «Σάββατο, 12 Μάϊος 2007 Update: AΠΑΤΗ το Ψήφισμα για υπότιτλους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΔΥΝΑΜΗ, ΠΙΑΣΤΗΚΑ "ΚΩΤΣΟΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD - Inclusion of Greek Subtitles in Blu-Ray and HD-DVD formats Ψηφίζουμε εδώ: http://www.petitiononline.com/grsubs/petition.html Auti pethainei kai autos tis stelnei na ipograpsei gia tous ellinikous ipotitlous sta blu-ray kai HD-DVD. Oti na nai LOL
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Tα " " που έχεις βάλεις ανά πεντάδες που κολλάνε, διαβάζεις κάτι αστείο;
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Άδικα πήγε η κοπέλα. Την έφαγαν οι "μεγαλογιατροί" και το εθνικό σύστημα "υγείας". Μία σφαίρα στον εγκέφαλο όλων αυτών μιας και ησυχάσουμε για πάντα.
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Tα " " που έχεις βάλεις ανά πεντάδες που κολλάνε, διαβάζεις κάτι αστείο; Den einai komikotragiko? emena pantos mou etsi mou fanike. afou einai akira gia gelia einai. me tis apantiseis ton giatron gelao. afou einai asteies
kastel Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Άδικα πήγε η κοπέλα. Την έφαγαν οι "μεγαλογιατροί" και το εθνικό σύστημα "υγείας". Μία σφαίρα στον εγκέφαλο όλων αυτών μιας και ησυχάσουμε για πάντα. Τη σφαίρα δεν τη χρειάζονται οι γιατροί αλλά εμείς και ο νοών νοεί τω.
EKTELESTES Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Den einai komikotragiko? emena pantos mou etsi mou fanike. afou einai akira gia gelia einai. me tis apantiseis ton giatron gelao. afou einai asteies Μη το συνεχίζεις άλλο, θα σε πάρουν με τις ντομάτες. Δεν υπάρχει το παραμικρό αστείο. Αντίθετα, υπάρχει πικρία ικανή να ραγίσει και τις πιο γλυκές καρδιές.
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 De to sinexizo. Lipamai gia ti kopela. Itan adiko. Aplos apantisa ston _BASSstarlet_ pou me rotise. afou oi apantiseis ton giatron einai gia gelia. ego ti ftaio?
JiKL Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 «Ημέρα Αμαλίας» η 1η Ιουνίου για όλους τους bloggers της Ελλάδας Τα Νέα Η Αμαλία Καλυβινού το καλοκαίρι του 2006 Αθήνα Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο Οι bloggers της Ελλάδας θα τιμήσουν την Παρασκευή 1η Ιουνίου τη μνήμη της Αμαλίας Καλυβινού, η οποία εξιστόρησε στο ιστολόγιό της την τραγική περιπέτειά της με τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί καθυστέρησαν 17 χρόνια να διαγνώσουν. Η Αμαλία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής... Η 30χρονη φιλόλογος έμαθε μόλις πριν από πέντε χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεκάδες γιατροί έλεγαν ότι πρόκειται απλώς για ιδιοπάθεια, ένας χρόνιος πόνος που δεν μπορούσε να εξηγηθεί. Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καρκίνο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης. Γραφειοκρατία Από το 1984, όταν ήταν μόλις 8 χρόνων, μέχρι το 2001 είχε επισκεφθεί δεκάδες γιατρούς για τους αφόρητους πόνους στο πόδι της. Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα- 47 όγκους είχαν εντοπίσει οι γιατροί. Πριν από ενάμιση χρόνο, η Αμαλία έφτιαξε ένα blog, όπου μοιράστηκε όλο τον πόνο της ζωής της και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εξετάσεις και τους γιατρούς που μιλούσαν για «ιδιοπάθεια». «Εξαιτίας σου, γιατρέ μου, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω στερηθεί ταξίδια, δεν φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας, έχω αντιμετωπίσει παράλογη γραφειοκρατία, έχω υπάρξει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, έχω υπάρξει υποψήφιο θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρό, έχω νοσηλευθεί σε βρώμικα νοσοκομεία με αδιάφορους γιατρούς και νοσοκόμες, έχω περιμένει άπειρες ώρες σε ουρές νοσοκομείων ή ΙΚΑ για μία σφραγίδα», έγραφε στις 7 Απριλίου η 30χρονη φιλόλογος. Η άτυχη Αμαλία εξιστορεί την απίστευτη ταλαιπωρία της στο ΙΚΑ και τον ΕΟΦ για να πάρει έγκριση για το μόνο φάρμακο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ανεπαρκές. Η Αμαλία έγραψε το τελευταίο μήνυμα στο blog στις αρχές Μαΐου. Καθημερινά δεχόταν στο fakellaki. blogspot. com εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από όλη τη χώρα Στη μνήμη της Αμαλίας, την ερχόμενη Παρασκευή, όλοι οι bloggers θα αφιερώσουν τις σελίδες τους στην «Ημέρα Αμαλίας», με σύνθημα «Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...». Για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να γράψουν απλώς ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, η οικογένεια της Αμαλίας έδωσε την ιδέα της προσφοράς στην ίδρυση του ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά και σε όποια άλλη προσπάθεια αφορά τον καρκίνο.
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Για άλλη μια φορά ντράπηκα που είμαι Έλληνας... Έχε γεια Αμαλία, μακάρι από την θυσεία σου να σωθούνε άλλοι.... Ελαφρύ να 'ναι το χώμα....
kostasSTi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Είναι μεγάλη πίκρα η ιστορία της Αμαλίας. Δε μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε πως είναι η ζωή κάποιου που σχεδόν γεννήθηκε με πόνο. Γιατί αμφιβάλλω αν θυμόταν ποτέ τον εαυτό της να μην πονάει... Ντροπή και κρίμα.
yoch Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Απο τη μερια μου, να προσθεσω οτι το φαινομενο του λουφαδορου, αλαζονα και αγενους γιατρου παρατηρειται κυριως σε μεγαλα νοσοκομεια οπου ειναι συγκεντρωμενοι πολλοι γιατροι της ιδιας ειδικοτητας οι οποιοι ενδιαφερονται μονο για τα απογευματινα(επι πληρωμη) ραντεβου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.