Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με random reboots στα Vista (probably not h/w related)...

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα Vista Ultimate, τα οποία μέχρι πρίν λίγο καιρό δούλευαν ρολόι. Ξαφνικά άρχισε το μηχανάκι να μου κάνει "κολπάκια", στα καλά καθούμενα έτρωγε reboot από μόνο του, χωρίς να κάνω εγώ κάτι. Δεν είμαι 100% σίγουρος οτι φταίει κάποιο κομμάτι, αφού τρέχοντας βαριά apps και παιχνίδια για ώρες δεν παθαίνει τίποτε.

Τσέκαρα τον Event viewer, το error που μου δίνει ακριβώς τη στιγμή του reboot είναι το εξής:

The ICS_IPV6 failed to configure IPv6 stack.

[ Name] Microsoft-Windows-SharedAccess_NAT

[ Guid] {A6F32731-9A38-4159-A220-3D9B7FC5FE5D}

[ EventSourceName] ipnathlp

Πρίν αρχίσω να ψάχνομαι όσον αφορά το hardware, έχει κανείς καμιά ιδέα του τι συμβαίνει;

Δημοσ.

NAT kai IPv6..... exeis IPv6 ? mallon oxi....periergo...NAT omws exeis e..? dokimase kane rename ta network connections kai ta workfgroups bas kai ksekolisei.kane kai disable services apto IPv6.

Δημοσ.

Ξεκλίκαρα ότι βρήκα για IPv6, αλλά επέμενε... (και ως εκ θαύματος, ενώ 11 ώρες λειτουργούσε κυριλέ, με το που κάθησα στο pc έφαγε reboot... τρέχα γύρευε).

Τελικώς απενεργοποίησα το automatic restart σε system failure, και στην BSOD μου έβγαζε error του alcaudsl.sys (έχω speedtouch router, το οποίο εδώ και καιρό μου κάνει διάφορα κολπάκια όπως αυτόματο reset), με reason: DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS.

Uninstall/reinstall το router και προς στιγμήν όλα εντάξει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...