Προς το περιεχόμενο

Plextor 24x10x40 & καινουργια plextools

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγες μερες πηρα το καινουργιο cd-r της plextor ,σημερα εκανα update τα plextools απο την version 1.09 που ειχε στο cd στην 1.10c που δινουν στο site της plextor και μολις παω να ξεκινησω τα plextools βγαζει το εξης μηνυμα :<P>WARNING<BR>Wnaspi32.dll V1.0.0.0 detected<BR>it is recommended to update this aspi layer<P>??? confused.gif" border="0 τι κουφο ειναι παλι αυτο confused.gif" border="0 <P>μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι αυτο το update το δινει η adaptec αλλα στο site της adaptec επικρατει χαος και δεν εβγαλα ακρη,ξερει κανεις τι γινεται ;

Δημοσ.

δεν μου ηρθε τιποτα ως τωρα frown.gif" border="0 <P>αν ειναι αρχειο μεγαλυτερο απο 1 ΜΒ δεν <BR>το δεχεται το mail μου γιατι δεν δινει πολυ<BR>χωρο η hotmail

Δημοσ.

περιεργο,μια χαρα δουλευει το mail αυτο<BR>χρησιμποιω και αυτο που βλεπεις στο τελος του μηνυματος.<P>thanks για το url neted.<P>αυτο το αρχειο θα μου εστελνες και εσυ spooker ?

Δημοσ.

neted πηγα να το κατεβασω και ελεγε<BR>να μην το παρω αν εχω windows ME frown.gif" border="0 <P>στην περιπτωση των winΜΕ τι γινεται ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...