virtualitywon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 καλημέρα, εδώ και κάποιες μέρες έχω ένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό ώρας στον υπολογιστή...μονίμως πάει πίσω.. το διορθώνω αλλά μετά από λίγο ξανά τα ίδια..συνήθως η παρέκκλιση είναι μεταξύ 20 και 45 λεπτών...μήπως ξέρει κάποιος που οφείλεται? Στις ιδιότητες ημερομηνίας/ώρας είναι κλικαρισμένη η αυτόματη αλλαγή θερινής ώρας. στο πεδίο "χρόνος ιντερνετ" > ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός μ' ένα διακομιστή ώρας του ιντερνετ ο οποίος είναι ο time.windows.com...όταν όμως πατάω "ενημέρωση τώρα", μου βγάζει "ένα σφάλμα συνέβη κατά τον συγχρονισμό ώρας με το time.windows.com" αν και το θεωρώ λίγο απίθανο...μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ιό? Ευχαριστώ παιδιά.. Υ.Γ. : τι ρόλο μπορεί να παίζει το Πρωτόκολλο Δικτυακού Χρόνου (Network Time Protocol - NTP)?
andreapaog328 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 εχεις αυθεντικά win? checkαρε την μπαταρία της μητρικής.
virtualitywon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 - όχι, δεν έχω dual boot - τα windows δεν είναι αυθεντικά αλλά ως τώρα αυτό δεν μου είχε δημιουργήσει παρόμοιο πρόβλημα - με τη μπαταρία μάλλον έχω πρόβλημα γιατί όταν "πέφτει" το ρεύμα π.χ. έχω πάντα πρόβλημα με την ώρα και μου είπαν ότι είναι θέμα μπαταρίας.. (ευχαριστώ για το καλοσώρισμα ) και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω πριν... εάν είναι όντως θέμα μπαταρίας θα μου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα? γιατί σ' αυτή τη φάση είναι λίγο δύσκολο να την αλλάξω. εάν το πρόβλημα σχετίζεται μόνο με την ώρα προς το παρόν θα το αφήσω έτσι. thanks again..
poscaman Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ναι μπορει να σε αφηνουν οι ρυθμισεις του BIOS (μεγαλο σπασιμο....) καποιος χρηστης ειχε αναφερει κι αλλα προβληματα τα οποια επιλυθηκαν με την αλλαγη μπαταριας.αλλαξε μπαταρια.δεν κοστιζει παραπανω απο 2-3 ευρω
virtualitywon Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας..
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι νομίζω η απώλεια ρυθμίσεων στο BIOS. Αν οι ρυθμίσεις σου είναι στο default, δεν θα παρατηρήσεις κάποιο άλλο πρόβλημα.
desolatorXT Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 καλημέρα,εδώ και κάποιες μέρες έχω ένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό ώρας στον υπολογιστή...μονίμως πάει πίσω.. το διορθώνω αλλά μετά από λίγο ξανά τα ίδια..συνήθως η παρέκκλιση είναι μεταξύ 20 και 45 λεπτών...μήπως ξέρει κάποιος που οφείλεται? Στις ιδιότητες ημερομηνίας/ώρας είναι κλικαρισμένη η αυτόματη αλλαγή θερινής ώρας. στο πεδίο "χρόνος ιντερνετ" > ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός μ' ένα διακομιστή ώρας του ιντερνετ ο οποίος είναι ο time.windows.com...όταν όμως πατάω "ενημέρωση τώρα", μου βγάζει "ένα σφάλμα συνέβη κατά τον συγχρονισμό ώρας με το time.windows.com" αν και το θεωρώ λίγο απίθανο...μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ιό? Ευχαριστώ παιδιά.. Υ.Γ. : τι ρόλο μπορεί να παίζει το Πρωτόκολλο Δικτυακού Χρόνου (Network Time Protocol - NTP)? exei teleiwsei i bataria tis mitrikis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.