Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφη προστατευμενων μουσικων cd ....

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα να παιξω ενα μουσικο CD και ο media player λεει οτι δεν μπορει να το διαβασει ψηφιακα !!! confused.gif" border="0 <P>Εχω την εντυπωση οτι προκειτε για προστασια αντιγραφης .Εχω δικιο ή κατι αλλο παει στραβα ;<P>αν ειναι οντως copy-protection πως γινεται να αντιγραψω αυτο το cd ;

Δημοσ.

Αν τα "περιεργα"(clone,blind λπ)δεν τα καταφερουν,δοκιμαζεις audio extraction με καποιο απ ολα(εγω χρησιμοποιω το cdcopy:h**p://tar.hu./hamuka/cdcopy.htm),τα ριχνεις στο σκληρο (σε .wav)...

Δημοσ.

δοκιμασα να βαλω ενα μουσικο cd στο pc και μου βγαζει ο media player<BR>ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να το διαβασει ψηφιακα αλλα μονο<BR>αναλογικα !!! βαζω μετα διαφορα αλλα CD παλι τα ιδια,<BR>δοκιμαζω να το παιξω με αλλο προγραμμα αντι τον media player ... παλι<BR>τιποτα .<P>τι μπορει να φταιει ;;;;<P>στα υποψιν οτι απο το ιδιο αυτο cd αν γραψω το .cda αρχειο<BR>στο σκληρο δισκο με μορφη .wav το τραγουδι παιζει μια χαρα ...

Δημοσ.

θα μας τρελανουν αυτα τα pc smile.gif" border="0<BR>του εριξα ενα restart τιποτα ,στο δευτερο restart<BR>χωρις να πειραξω τιποτα ολα λειτουργουν μια<BR>χαρα !!!! smile.gif" border="0

Δημοσ.

anekdoto:<BR>itan mia fora 3 filoi enas ilektrologos mixanikos enas benzinas kai ena texnikos ipologiston kai pigenan volta me to aytokinito. xafnika! i mixani tou aftokinitou svinei kai to aytokinito akinitopoiitai! <P>-benzinas: paidia miname mallon apo venzina!<BR>-ilektrol. mixanikos: ti les re? apo mpataria miname!<BR>-texnikos ipologiston: re paidia prin kanoume otidipote leo na vgoume kai na xanampoume grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...