lary7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 1)Αλλαξε μπρίζα ή πολύμπριζο. Εγώ την έπαθα και έμαθα. 2)Κανε format και δοκίμασε το μηχάνημα με τα βασικά προγράμματα αν είναι σταθερό 3)Βγάλε την μία μνήμη (αν έχεις 2) και άσε το να δουλέψει μόνο με την άλλη για να δείς αν οι RAM έχουν πρόβλημα. 4)Βάλε νέους driver για κάρτα γραφικών-δοκίμασε το μηχάνημα σου σε safe mode για να δεις αν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. 5)Αν ολα τα παραπάνω δεν πιάσουν τότε είτε ειναι ματιασμένο είτε ειναι η μητρική χαλασμένη. Αυτά είναι μερικά βήματα για να δεις πού είναι το πρόβλημα. Αν κανένα απο αυτά δεν βοηθήσει τότε πας για νέα υλικά. Απλά είναι κρίμα να δώσεις τώρα χρήματα για κάτι που δεν το χρειάζεσαι , και να μήν τα δώσεις στο μέλλον όταν πραγματικά χρειάζεσαι ισχυρό μηχάνημα.
gfilippas Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον lary7. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις μπορεί να σου την σπάνε αλλά δεν είναι άλυτα. Και ο υπολογιστής σου από ότι κατάλαβα δεν είναι για πέταμα ακόμα. Σε 2-3 χρονάκια θα μπορούσες να το πεις αυτό.
Johnny Em Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ευχαρηστώ παίδες! θα τα δοκιμάσω και θα σας πω! Αν βρείτε και τίποτα άλλο πείτε το! το θέμα δεν έληξε ακόμα!
Johnny Em Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 δεν μου λες lary7, πως θα μπορεσω σε safe mode να ελένξω αν φταίει η κάρτα γραφηκών μου για τα προβλήματά μου? και πως μπορώ να βάλω τον υπολογιστή μου σε safe mode?
lary7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Με το που ξεκινά ο Η/Υ, πριν μπείς στα ΧΡ πατάς το F8. Απο εκεί θα σε βγάλει σε ένα μενού επιλογών οπου επιλέγεις το SAFE MODE. PS: Τα υπόλοιπα τα δοκίμασες?
Johnny Em Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 διστιχός τίποτα από αυτά δεν έπιασε και ο παππας δεν μπορούσε να έρθει να μου τον ξεματιάσει...!!! πού καταφεύγω τώρα lary7 ?
lary7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δηλαδή με 'φρεσκα' windows, άλλη μπρίζα και πολύμπριζο και και την μια απο τις 2 μνήμες σε safe mode και πάλι έκανε επανεκινήσεις?????Τι να πω. 2 ακόμα πράγματα έχω να προτείνω. Βρες απο φίλο μια κάρτα γραφικών και δοκίμασε την στο δικό σου μηχάνημα και την δικιά σου στο δικό του. Αμα ουτε αυτό δεν πιάσει τοτε 90% ειναι μητρική. Το πας απο εκει που το πήρες και ζητάς στα πλαίσια της εγγύησης αλλαγή μητρικης. Αλλα βασικά δώσε μια εξήγηση πάλι πότε σου εμφανίζονται τα προβλήματα. PS:Μια ακόμα σκέψη που μου ήρθε. Άνοιξε το κουτί και ενώ δουλεύει το μηχάνημα δοκίμασε να κουνήσεις λιγάκι το καλώδιο ρεύματος του σκληρού δίσκου. Είναι ενα τετράχρωμο. Αν ενώ το κουνάς λιγάκι (μην το βγάλεις απλά κουνατο) ακούσεις κανένα θορυβο πες το. Ίσως να είναι και εκεί το πρόβλημα.
Johnny Em Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Πίστεψέμε lary7 και εγώ απορώ! εν το μεταξί μου ήρθε και εμένα μία άλλη ιδέα να πάω τον υπολογιστή σε ένα άλλο σπίτι να τον δοκιμάσω εκεί! εάν δουλέψει τότε μου φαίνεται ότι ο ιδιοκτ΄τητης του σπιτιού μάλον θα πρέπει να επιδιορθώσει τις καλωδιώσεις του σπιτιού!! Τα προβλήματα δεν μου εμφανίζονται σε κάποια στανταρ εφαρμογή! υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις: α)βλέπω ταινία (οτιδίποτε, είτε μέσα από τον υπολογιστή, είτε απο DVD) δεν παίζει να μην κάνει τουλάχιστον μί επανεκίνηση κατα την διάρκεια της προβολής. β)παίζω ένα παιχνίδι και πάλυ κατα την διάρκεια θα μου κάνει μία επανεκίνηση γ)ακούω μουσική είτε με τον media player 11 είτε με το Mediamonkey και πάλυ θα μου κάνει επανεκίηση και δ)πάω να φορτώσω ένα torrent το οποίο είχα ξεκινήσει να κατεβάζω και εκεί που κάνει τη επαλήθευση των αρχείων θα ξανα κάνει9 επανεκίνηση! δεν νομίζω να μου έχει εμφανίση κάποια άλλη στιγμή πρόβλημα ή του λάχιστον εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια άλλη!! Υ.Γ. Ο υπολογιστής μου δεν έχει πλέον εγγύηση μιας και είναι 3 χρονών και κατι μηνών!!Και πλίν αυτου τον είχ παει για σέρβης όταν είχε χτιπήσει το μόντεμ μου κεραβνός (ή τουλάχιστον στο μαγαζί μόνο αυτό μου διαγνώσανε)!!! :0
Johnny Em Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 στιν περίπτωση που δεν κάνει επανεκινήσεις σε safe mode πάει να πεί ότι το πρόβλημα το έχει η κάρτα γραφηκών?
lary7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ενδεχομένος ναι. Σε Safw Mode αν δεν κάνω λάθος δεν φορτώνει τους drivers της καρτας γραφικών. Οποτε αν δεν σου κάνει εκεί επανεκκινήσεις τότε βρές καποια οτι ναναι κάρτα απο φίλο για να την δοκιμάσεις.
Johnny Em Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 οκ! αλλα ποιος θα το ρισκάρει? θα πρεπει να αλλαξω και drivers?
lary7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Όλο και κάποιος θα έχει μια 'παλία'-μαπα κάρτα για να δανειστείς. Προσοχή!!.Πρώτα απεγκαθιστάς τους παλιούς driver. Μετά αλάζεις την κάρτα και με την εκκίνηση βάζεις τους νέους.Ποτε νέους πάνω σε παλιούς. Δοκίμασε αυτό και πές αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.