Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση PC!!!

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάρτα γραφικών:

Κάποιο μοντέλο Nvidia Quadro (VIDIA Quadro Plex VCS, NVIDIA Quadro FX, NVIDIA Quadro NVS) ή κάτι σε 3D Labs (π.χ. Wildcat) είναι καλές για τέτοιες χρήσεις.

http://www.nvidia.com/page/workstation.html

http://www.3dlabs.com/content/wildcat.asp

Αν θές και games τότε πας σε κλασική "game" κάρτα που θα σου αποδώσει ικανοποιητικά και σε 3ds max αλλά μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο σε complex 3d scenes, ακόμα και από την 8800gtx σε σχέση με αυτές που αναφέρω.

μάλον τελικά δεν θα καταφήγω στις επαγκελματικές λύσεις μιας και οι απετήσεις μου ειναι ακόμα πολύ μικρές, μιας και ειμαι ακομα φοιτητής! αλλά σήγουρα θα τις προτημήσω μετά όταν βγώ στην αγορά!

Μιας και είσαι χρίστης και lover οπως αναφερεις για τους AMD, τι έχεις να πεις για τον 5200? θα ανταπεξέλθει στις απετήσεις ή να προτιμήσω intel?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλαρακο ο κουμπάροσ μου που κάνει τον dj πήρε την τελευταία gforce αύτη που στοιχίζει ίσα με ένα playstation3 και είναι και γάμω τισ κάρτες.Αλλά είναι πόλυ λέφτας και δεν τον ενδιαφέρει η τιμή.Ααα όσο αφορά την ορθογραφία do not worry be happy,εγώ σπουδάζω νομική πανώ κομοτινή και είμαι χάλια ορθογραφικά...αα by the way το κουμπαράκι μου αρχιτέκτονασ είναι.

Δημοσ.
φιλαρακο ο κουμπάροσ μου που κάνει τον dj πήρε την τελευταία gforce αύτη που στοιχίζει ίσα με ένα playstation3 και είναι και γάμω τισ κάρτες.Αλλά είναι πόλυ λέφτας και δεν τον ενδιαφέρει η τιμή.Ααα όσο αφορά την ορθογραφία do not worry be happy,εγώ σπουδάζω νομική πανώ κομοτινή και είμαι χάλια ορθογραφικά...[/quote

ευχαρηστώ για την κατανόηση και την συμπαράσταση!απλα το λέω για να μην διμιουργούντε παρεξιγήσεις! όσο για την καρτα που πήρε ο κουμπάροσ σου δεν το νομίζω να μπορώ να την αγοράσω εγώ οπότε ασ την χαρεί εκεινος! αν μπορεις να μου προτήνεις κάτι για την δουλειά που την θέλω, ευχαρήστος!

Ααα! και καλος ήρθες στην παρέα του insomnia.gr!!

Δημοσ.

απλά δεν έχω εμπιρίεσ από AMD και δεν ξέρω τισ ικανότητές τους. και επιδη δεν άκουσα και κανενα σχόλιο για τις επιλογές μου στην αρχή υπέθεσα μην τυχον και έχω κάνει λάθος επιλογή!!!

Δημοσ.

Μια χαρα ικανοτητες εχουν αλλιως δε θα ειχαν μεριδιο στην αγορα, και σιγουρα το να παρεις AMD μονο λαθος επιλογη δεν ειναι, ειναι καθαρα θεμα προτιμησης

Δημοσ.

κοιτούσα στην σελίδα του Plaisio και σύγκρινά τον AMD 4800 με τον 5200. Οι μόνες τους διαφορές ήταν η ταχύτητα του πυρήνα, 2.4 και 2.6 αντιστίχος και το memory bus speed όπου στον δε 4800 ειναι 2000 ενώ στον 5200 ειναι μόλις 1000!!! πού ακριβός βοηθάει το memory bus speed για να μπορέσω να διαλέξω τον καλήτερο?

Δημοσ.

thenx disqualified! πιστέβω ότι με έχεις βοηθήσει αρκετά σε αυτο το θέμα!

και απ' οτι φαίνετε μάλον πως θα καταλήξω σε CPU AMD 4800 και κάρτα γραφηκών XFX 8800GTX 768, αλλά έχω κολήσει στην μητρική! μπορεί να βοηθήσει κανένας?

Δημοσ.

Το να φτιάξεις τον παλίο σου υπολογιστή ωστε να σε βγάλει μερικούς μήνες ακόμα το σκεύτηκες?

Διότι αν τα προγράμματα αυτά που αναφέρεις δέν τα έχεις μάθει ακόμα άριστα τότε δέν χρειάζεσαι ακόμα πολύ ησχυρό μηχάνημα. Καλύτερα να πάρεις υπολογιστή όταν πραγμάτικά δεν θα σε καλύπτει ο παλίος και όχι όταν απλά παρουσιάζει προβληματάκια απο χρόνια αμέλεια.

Στο λέω σαν συνάδελφος.

Δημοσ.

τό θέμα είναι πως τον έχω πάει για έλενχο αλλα δεν μου βρήκαν τίποτα! αλλά με το που τον σύδεσα στο σπιτι ξανα άρχησε να κλήνει μόνος του! το έψαξα και μου πρότιναν να αλλάξω τροφοδσοτικό διότι ήταν μικρό σε ισχη το άλλαξα αλλά και πάλυ τα ίδια! έχω αγανακτήσει και δεν ξέρω πλέον τι να κάνω!μιας και δεν μπορώ να απολάφσω τον υπολογιστή μου όπως πρώτα!είτε βάλω μουσική να ακούσω, είτε να δω ταινία δεν παίζει να μην κλήσει τουλάχιστον από μία φορα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...