Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση PC!!!

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα PC το οποιο έχει αρχήσει και τα παίζει! σβήνει μόνο του και πετάει και τις οραίες μπλέ οθονούλες! αφού είδα και έπαθα για να βρώ μία λύση και απάντηση δεν έβρησκα πείρα την μεγάλη απόφαση για αναβάθμηση! το PC θέλω να το χρησιμοποιώ για 3D modeling, φωτορεαλισμό και αρχιτεκτονικά προγράματα! σκέφτομαί να πάω σε AMD 64x2 5200/2x1mb και mb ASUS M2N32 SLI delux! καλή επιλογή?

προτήνετέ μου και μία καλή κάρτα γραφηκών διότι έχω χαθεί!!!

Τώρα έχω P4 sta 3.2 και club3D 6600, ram 2x512Mb DDR2 533!

A! ξέχασ! το bajet μου δεν είναι και πολύ ηψιλό! το πολυ 600-800 ευρόπουλα!!! (θα προτιμούσα κοντά στα 600!!)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επισης αν εχεις περιορισμενο budget μπορεις να παρεις μια πιο καινουρια καρτα γραφικων και 1g επιπλεον μνημης χωρις να αλλαξεις ακομα επεξεργαστη και mobo και πιστευω οτι το προβλημα σου θα φτιαξει καθως τα προγραμματα που χρησιμοποιεις ειναι παρα πολυ απαιτητικα, φανταζομαι παιζεις και με 3D studio max ετσι?

Δημοσ.

έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιες κάρτες οι οπόιες είναι καλές για φοτορεαλισμο, οποως είναι οι firegl της ati και οι quadro fx της nvidia..

Δημοσ.

Βεβαια αν δουλευεις επαγγελματικα καλο θα ταν να παρεις καινουριο συστημα απο την αρχη, οσο πιο δυνατα τοσο το καλυτερο, εδω μιλαμε οτι τρεχεις προγραμματα οχι μ******ς

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών:

Κάποιο μοντέλο Nvidia Quadro (VIDIA Quadro Plex VCS, NVIDIA Quadro FX, NVIDIA Quadro NVS) ή κάτι σε 3D Labs (π.χ. Wildcat) είναι καλές για τέτοιες χρήσεις.

http://www.nvidia.com/page/workstation.html

http://www.3dlabs.com/content/wildcat.asp

Αν θές και games τότε πας σε κλασική "game" κάρτα που θα σου αποδώσει ικανοποιητικά και σε 3ds max αλλά μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο σε complex 3d scenes, ακόμα και από την 8800gtx σε σχέση με αυτές που αναφέρω.

Δημοσ.
loipn kratame koutaki kai dvd recorder

cpu

core 2 duo 4300

mobo

asus p5n-e 650i

ram

crucial 2x1gb 667

vga

asus 8800gts 320

hd

seagate 320gb

psu

toughpower 700w

gia AMd oute kai suzitisi? den apodidoun kala?

Δημοσ.

Με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι.Ο 6300 με 4300 τι διαφορα εχουν?Η AMD ποτε θα βγαλει τους νεους cpu?DDR3 ram και motherboards ποτε θα δουμε?Αξιζει να περιμενουμε?

Δημοσ.
Για να σου πω την αληθεια δεν εχω εμπειρια απο αυτες τις καρτες, οποτε καλο ειναι να το ψαξεις. AGP εχεις ετσι?

δεν εχω AGP αλλα PCI express!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...