Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στην αναπαραγωγή.....

dark elf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μια ερώτηση: Έχω ξεχωριστό σκληρό δίσκο όπου έχω αποθηκεύσει mp3 αρχεία μουσικής. Διαλέγω πχ. ένα άλμπουμ και κάνω κλικ πάνω αριστερά στην επιλογή 'αναπαραγωγή όλων' και ξεκινά η αναπαραγωγή. Από εχθές όμως αρνείται πεισματικά να παίξει. Ενώ πατώ 'αναπαραγωγή όλων' δεν γίνεται τίποτα, το winamp αρνείται να ξεκινήσει και αναγκάζομαι να το εκκινή χειροκίνητα. Τι μπορεί να φταίει και δεν παίζει;

Δημοσ.

μηπως για καποιον λογο (εγκατασταση καποιας πολυμεσικης σουιτας πχ) τα mp3 εχουν παρει να ανοιγουν by default με αλλο προγραμμα?

offtopic:καλωςηρθες!

Δημοσ.

εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα.. εχω mp3 σε εξωτερικο δισκο, και πολλες φορες, ενω ανοιγουν με τον windows media player, δεν παιζουν..

ενω αν τα ανοιξω με winamp για παραδειγμα τοτε παιζουν κανονικα...

για να φτιαξει αυτο πρεπει να κλεισω τον wmp και τον σκληρο, και μετα; μπορει να παιξουν...αλλιως restart...

τι κολλημα τρωει ο wmp?

Δημοσ.

@poscaman

Το θέμα είναι ότι έκανα απεγκατάσταση, έβαλα την καινούργια έκδοση και πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ όταν απεγκατέστησα το γουίναμπ και πάτησα ξανά την επιλογή 'αναπαραγωγή όλων' κανένα πρόγραμμα από τα υπόλοιπα που έχω δεν ενεργοποιήθηκε. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει.

Μήπως σβήστηκε κανένα αρχείο από τα windows? Βασικά το εστιάζω εκεί. Απλά το αναφέρω γιατί και με τα άλλα προγράμματα που έχω δεν ενεργοποιήθηκε τίποτα. Φοβάμαι μήπως χειαστεί να κάνω φορμάτ, κάτι που θέλω να αποφύγω....

Καλώς σας βρήκα....

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα mp3 πατα "ανοιγμα με",επελεξε το winamp και τικαρε το βελακι,ολα τα αρχεια ιδιου τυπου να ανοιγουν με αυτο το προγραμμα.λογικα,μετα θα φτιαξει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...