wardjdim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 (λατρευω το κριστιν) Kι εγώ, με τη σειρά μου, λατρεύω το signature σου. Να ζήσει ο Amstrad CPC 6128 και το Fruity Frank
crisadoum Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 30.James Ivory 29.Michael Mann 28.Krzysztof Kieslowski 27.Blake Edwards 26.Atom Egoyan 25.Quentin Tarantino 24.Jim Jarmusch 23.Francis Ford Coppola 22.Γιώργος Τζαβέλας 21.Maya Deren 20.David Fincher 19.Kenji Mizoguchi 18.Κούνδουρος Νίκος 17.Michael Haneke 16.Akira Kurosawa 15.David Cronenberg 14.Ki-duk Kim 13.Stanley Kubrick 12.Terry Gilliam 11.Alfred Hitchcock 10.François Truffaut 9.Andrei Tarkovsky 8.Alain Resnais 7.Roman Polanski 6.Orson Welles 5.Charles Chaplin 4.Luis Buñuel 3.Woody Allen 2.Lars von Trier 1.Ingmar Bergman
wardjdim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Crisadoum, καλό μου παιδί.. Είδες τον Γκενγιούρο; Με συγκινείς! ΥΓ: Αλλά χωρίς ούτε έναν Ιταλό σκηνοθέτη στη λίστα σου, δε θα πας μπροστά! :twisted:
porco_rosso21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Tarantino χαλαρά και αβασάνιστα Εμενα γτ μου κανει για ανεκδοτο κ ιδιαιτερα κακογουστο ο τυπος αυτος?? Τεσπα,αν κ με πολλες παραληψεις,διοτι ειπα να γραψω μονο 6αδα διοτι δεν εχω πολυ χρονο,με τυχαια σειρα----> -ΤΙΜ ΒURTΟΝ -STANLEY KUBRICK -PETER WEIR -STEVEN SPIELBERG(σαν παιδι,με ειχαν σημαδεψει οι ταινιες του τοτε,δεν θα ξεχασω ποτε ορισμενες σκηνες,το ποσο με επηρεαζαν) -TERRY GILLIAM -ANDREI TARKOVSKY Απο animators-cartoonist,που μου αρεσουν παρα πολυ κ τρελαινομαι με τις ταινιες τους -ΗAYAO MIYAZAKI -RENE LALOUX K αφου τελικα την μεγαλωσα την ''εξαδα''μου,simply the best -SERGIO LEONE αυταα....:mrgreen:
crisadoum Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 wardjdim,τον είδα και μου άρεσε πολύ! και ορκίζομαι ότι ποτέ δε θα υποκύψω: -σε κανέναν ιταλό σκηνοθέτη -στον λύντς -και στον σκορσέζε.. αυτά..
wardjdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 και ορκίζομαι ότι ποτέ δε θα υποκύψω: -σε κανέναν ιταλό σκηνοθέτη -στον λύντς -και στον σκορσέζε.. αυτά.. Mικρή... Πολύ μικρή
V for Vagelis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιοι δικοί μου: -Robert Zemeckis (κυρίως λόγω Forrest Gump αλλά και Back to the Future) -Alex Proyas (επειδή είναι ελληνικής καταγωγής πλάκα κάνω... και να μην ήταν θα τον είχα στη λίστα) -Christopher Nolan -David Fincher Νομίζω όλοι τους έχουν κάποια κοινά σημεία, καθώς όλοι έχουν σκηνοθετήσει sci-fi ταινίες και κυρίως οι τελευταίοι τρεις έχουν αρκετά σκοτεινές ταινίες. Επίσης παρόλο που δε μ' αρέσουν όλες οι ταινίες του Shyamalan η σκηνοθεσία του μου αρέσει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.