Προς το περιεχόμενο

aegean airlines + attica giftcard???

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera...thelw na agorasw ena eisitirio mesw internet apo tin aegean.opws koitaga sta timologia oi times mesw agora kartas itan poly deleastikes!!!

omws egw den exw pistotiki alla tin attica giftcard....

gnwrizei kaneis an mporw na kanw tin douleia moy???

thanks a lot!!!

Δημοσ.

Παντως εγω αν και εχω πιστωτικη καρτα γι αδιαφορους λογους αποφευγω να τη χρησιμοποιω στο διαδικτυο.Οσο για το E TICKET ΣΤΟ οποιο μαλλον αναφερεσαι εγω ελεγχω απο τον υπολογιστη ποτε και που υπαρχει πτηση που να με ενδιαφερει και παω σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο και το κοβω χωρις επιβαρυνση .Ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ταξιδεύω χρόνια τώρα με e-ticket και νοιώθω πολύ πιο ξέγνοιαστη παρά με το χάρτινο - όπως και νάχει έτσι θα είναι όλα τα εισητήρια υποχρεωτικά σε λίγους μήνες ... έχω μια άλλη απορία και αν σας έχει συμβεί και μπορείτε μου λέτε τί κάνατε εσείς: έχω λογαριασμό στο site της aegean εδώ και χρόνια, και πάντα έμπαινα χωρίς προβλήματα έως πριν λίγους μήνες - τώρα χρειάζεται να βγάλω e-ticket on line αλλά δε δέχεται τον κωδικό μου. τους έστειλα mail για το πρόβλημα αλλά δεν έλαβα καμιά απάντηση και στο μεταξύ οι μέρες περνάνε. μπορώ να κάνω άλλο λογαριασμό? δεν θα ήθελα να χάσω τα Points από την κράτηση.

Δημοσ.
άρα δεν χρειάζεται να κάνω κράτηση δηλώνοντας on line τον αριθμό της κάρτας m&b λες? το ξέρω πως τα μετράνε στο check in αλλά δεν έχω κάνει κράτηση από net αλλά μόνο απ΄το τηλ γι΄αυτό ρωτώ ... thnx)

Ναι, δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις τον αριθμο miles and bonus οταν κανεις κρατηση. Αρκει να δωσεις τη καρτα σου στο check in! Ποτε δεν εχω βαλει τον κωδικο μου οταν βγαζω e-ticket και παντα μου τα περνανε στο check in.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...