Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οοοοοοσο μπορουν να μας βοηθησουν οι πραγματικες ηλικιες των πρωταγωνιστων η Lilly ειναι 27-28 και ο Emerson(ben) 43-44.

Δημοσ.

Πολύ το γουστάρω αυτό που γίνεται εδώ. Καλή φάση στο τέλος να μην δώσουν καμία απάντηση. Να πουν ''Ούτε εμείς ξέρουμε''. Το όλο σκηνικό θα στήθηκε για κάτι τέτοια τόπικς που κατεβαίνουν οι πιο τρελές και γαμάτες ιδέες...

• Members
Δημοσ.

Ρε σεις, τον μαυρο γιατρουλη στο φλαςφοργουορντ του Τζακ που στον κοπανο τον εχουμε ξαναδει?Κοβω το κεφαλι μου οτι τον εχω ξαναδει προσφατα αλλα επειδη επαιξε πολυ tvshow και ταινια τελυταια μπορει να τον εχω δει εκτος Λοστ

Στο Lost δεν βλέπω να έχει ξαναπαίξει...

Δες εδώ μήπως δεις κάτι γνωστό: http://www.imdb.com/name/nm0504571/

Δημοσ.

Οποτε ΚΑΙ δεν στηριζεται καπου (παρα μονη στην θεληση καποιων θεατων η Ανι να ειναι η Κεητ) ΚΑΙ ουσιαστικα θα πρεπει να γινει μαγειρεμα για να εξηγησουν και την εμφανη διαφορα ηλικιας στην σειρα και την πραγματικη διαφορα των ηθοποιων

Ελα,οκ, απο Alias τον ηξερα τον τυπα

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το flash forward που εδεικσε μπορει να ειναι και απο πολυ πιο μετα (5ο κυκλο και βαλε) ωστε να προλαβουν να δωσουν και αλλο νησι στο κοσμο.

p.s:Επισης μονο ο ρωσος ειναι highlander. Ολοι οι αλλοι ειναι απλοι απογονοι των elfs :P

Δημοσ.

Ρε σεις, τον μαυρο γιατρουλη στο φλαςφοργουορντ του Τζακ που στον κοπανο τον εχουμε ξαναδει?Κοβω το κεφαλι μου οτι τον εχω ξαναδει προσφατα αλλα επειδη επαιξε πολυ tvshow και ταινια τελυταια μπορει να τον εχω δει εκτος Λοστ

Και αυτος και η Ναομι επαιζαν στο Las Vegas με τον Τζειμς Κααν(Νονος...) αν το θυμασαι απο κει

Edit:Τωρα ειδα το ποστ σου και του gsarig

Δημοσ.

Loipon tora kai oi dikes mou theories..

Katarxhn gia mena paizei stadar metafora ston xrono klpklp...den einai katholou tyxaio oti o richard einai idios kai aparalaktos, apo tote pou ton eidame na vriskei ton ben mikro mexri tora..

Genika to lost tha paiksei poly ayth thn idea..katarxhn ta flashes tou desmond, meta h istoria me ton richard (stadar nayths tou peiratikou), o apegnosmenos tzak sto ff pou leei we have to come back kai telos to zeygari ton skeleton adam-eya pou se kapoia synenteyksh eipan oi syntelestes oti einai para poly shmantikoi sthn seira (tzak-kate isos??).

Einai sigoura mia lysh pou ekshgei polla, kata thn gnomh mou eykolh lysh pou sto telos den tha peis " a re alhtes mas ta priksate tosa xronia".

Tora oson afora to poious fonazei h naomi, sigoura einai megalo mysthrio..Ekei tha ependyso sthn dharma. H etairia exoume safhs ypodeikseis oti einai tou patera ths penny..Oi others exoune skotosei tous pantes, alla pisteyo oti meso tou ben kai tou mpakounin kanoun thn papia kai tous trofodotoune kanonika..

Meta ta gegonota me to block olon ton communication, kai to xalasmeno sonar, isos na phrane xampari oi dharma oti kati den paei kala kai na theloun na anakatalavoun to nhsi..

To thema einai, o ben pou to exei myristei to mparouti?? Sigoura kati kserei kai den to leei..

Pantos sigoura tha deite oti tha exoume symmaxia metaksy losties kai others gia na antimetopisoun ton kainourgio exthro..Kai h 4h xronia tha analothei se ayto, etsi kai allios oi losties kseroun oti oi others einai apodekatismenoi kai tous exoun tou xeriou tous..ara prepei oloi na vroune 1 kainourgio exthro....

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, μην βαράτε!:) Η φήμη αυτή για την Ανι κυκλοφορεί αρκετά πάντως. Δεν τη φαντάστηκα, γι'αυτό αρχικά έβαλα spoiler. Tespa, vlachaquito θύμισέ μου λίγο το ζευγάρι των σκελετών. Πότε και που το 'δαμέ?

Δημοσ.

Proth xronia, sthn sphlia poy eixane meinei 1 diasthma gia na prostateytoune.

Tous onomasan etsi epeidh pisteyan oti htan oi protoi apoikoi tou nhsiou..

Eno to prosperasan etsi apla, oi idiou eipan oti einai para poly shmantikoi sthn ypothesh...

Δημοσ.

Kαλα ο Μπεν οτι θελει λεει, μπορει και να μην ισχυει αυτο για Ναομι και απλα να ηθελε να πεισει τους αλλους. Δεν νομιζω να ξερει οτι καποιος ψαχνει τον Ντεσμοντ.

Δημοσ.

Καλα εγω δεν εχω πειστει γι αυτο. Ο Τσαρλι ειπε Ναομι και κατι τρεχει, σιγα μην ξερει τα ονοματα καθε υπαλληλου η Πηνελοπη, απλα εστειλε μια αποστολη. Δεν σημαινει οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ελεγε ψεματα...Ο Μπεν ειπε και αλλα πραγματα, εκτος του οτι δεν ειναι αυτη που λεει...

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω ρε παιδια κατι ? Tην ωρα που ρωταει ο Μαυρος προισταμενος Γιατρος τον Τζακ αν πινει.... Ο Τζακ του λεει πηγαινε πανω να δεις αν πινει ο πατερας μου παραπανω απο εμενα....Δεν αναρωτηθηκατε τι παιχθηκε?

Πως το ειπε αυτο..? Αρα ειναι ζωντανος ο father.

Πιστευω οτι αυτος που ειναι στο μπαουλο ειναι ο Μπεν , αφου ακομα και ο Σωγερ ειχε αυτη την γυναικα που εξαπατησε με το παιδι του....εστω και αυτη θα πηγαινε στην κηδεια....ενω ο Μπεν δεν ειχε κανεναν...

Τελος βλεπω να βλεπουμε Μαικλ....και τι απεγινε στο 4ο κυκλο....Αποκλειεται να μας αφησουν χωρις απαντηση τι εγινε ο μαυρο-ρουφιανος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...