Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο ντέσμοντ δεν είδε την πέννυ κι έτρεξε στον θάλαμο που ήταν ο τσάρλυ. έτρεξε γιατί συνειδητοποίησε ότι ο μιχαήλ είχε "αναστηθεί" και προφανώς είχε δει σε φλας τον τρόπο που θα "πνίξει" τον τσάρλυ. Meta είδε την γκόμενα στο μόνιτορ και είπε: Penny???

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω είναι λίγο ανούσιο να τα σκαλίζουμε σε τέτοιο βαθμό. Όλη η κατάσταση Πένυ-πλοίο-πατέρας της- ποιός ψάχνει ποιόν, είναι κάτι αντίστοιχο με τους others στην πρώτη δεύτερη σεζόν. Στην αρχή της σειράς ακόμη και εμείς νομίζαμε πως η γαλλίδα ήταν τρελή με αυτούς τους "others", ενώ τώρα το αντιμετωπίζουμε ως κάτι τελείως δεδομένο και μάλιστα τα προβλήματα που είχαν στην πρώτη σεζον πλέον μας μοιάζουν ξενέρωτα. Υπομονή θέλει...

Δημοσ.

1. Ο Τσαρλυ οταν ειπε στον Ντες για τον καταδυτικο εξοπλισμο δεν φανηκε ετοιμος να ζησει?Και μαλιστα πληκτρολογει ρε μαγκες τον συνδιασμο και λεει "Μοιρα και παπαριες" και παει να φυγει.Δηλαδη φανηκε οτι "το εκλεισα, ρε μηπως να ζησω τελικα?".Και μετα αφου ακουει την Ποπη γυρναει πισω. Αρα δεν βρισκω λογικο να κλεινει την πορτα γιατι θελει σωνει και καλα να πεθανει.

2.Κανα νεο απο το 4αδαχτυλο τεραστιο ποδι εχουμε?Επισης ολα εκεινα τα αρχαια τι ρολο βαρανε?Και η κολωνα που ειχανε δεσει τον κωλογερο με το νεφρο αρχαια ηταν. Ολοι οι ιθαγενεις στο νησι παιζει να ειναι highlanders ή μηπως δεν ειναι καν ανθρωποι? Και βασικα πολυ μουρες ειναι ολοι τους, καθαρισαν την Νταρμα κανουν το ενα κανουν το αλλο, τον Μπεν το φλωρακι γιατι τον βαλανε αρχηγο?Θελω να πω, ο Ριτσαρντ εκτος του οτι δεν γερναει-καλα, μπορει να ειναι και αυτος σαν τον μαυρο καπνο, απλα να περνει οτι μορφη θελει-κανει και τελικα αυτο που θελει ο ιδιος, γενικα τον Μπεν τι τον κραταει μπαστακα? Εκτος αν ειναι σαν τον Τζιγγερ που τα ριχνει ολα στον Μουνιοθ

3. Τελικα ειναι πολυ σπασιμο, μου ειπαν για τα 2 τελευταια "Δεν ειναι απλως κουφα, αλλαζει ολο τον τροπο σκεψεις" και μου χαλασαν το φλας φοργουορντ του Τζακ, χωρις να μου πουνε τιποτα τοπιασα οτι ειναι στο μελλον, καταραμενα spoilers...Α, για να λεει η Κεητ "He will" και οχι "Μy husband will..." λογικα καποιον γνωστο του Τζακ εχει παντρευτει. Τον Λοκ δυσκολο, τον Χερλευ πιο δυσκολο, ε ποιος εμεινε...

4. Ερωτηση, πτωματα, σκελετοι, ταφοι γενικα τοχουμε ψαξει το νησι απο τετοια. Ταφους ή σκελετους των ναυτων του BlackRock δεν εχουμε δει, μονο των μουτσων.Λες αυτοι οι Hostiles να ειναι οι ναυτες του 1500 τοσο ποτε ηρθε το πλοιο και ο Τζέηκομπ ο καπετάνιος τους?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι.. Αφου ο Μπεν και η παρεα του την εσκισε την οργανωση της Νταρμα.. Μηπως απλα ερχεται η Νταρμα πισω στο νησι;

Μαλλον θα το εχετε πει ως τωρα αλλα τεσπα.

Για αυτο φοβαται ο Μπεν, ερχεται η ωρα να πληρωσει..

Δημοσ.

Ρε μαγκες το αλλο που το πατε... Αν η Dharma ειχε ξεκλιρηστει εδω και κατι χρονια, τα food drops με το αλεξιπτοτο ποιος τα εκανε οεο;

Δημοσ.

Η Νταρμα δε παιζει να ερχεται στο νησι διοτι αυτοι ξερουν που ειναι το νησι και δεν θα βασιζονταν σε μια Ναομι της κακιας ωρας.Καποιοι αλλοι θα ειναι...

Τα food drops ελεγχοταν οπως ειδαμε απο το σταθμο flame και τον Μπακουνιν.

Υπαρχουν 2 εκδοχες.

Η πιο λογικη λεει οτι η Νταρμα στον εξω κοσμο απλα δεν πηρε χαμπαρι για το τι εγινε στο νησι εφοσον οι περισσοτεροι ξεκληριστικαν στο "purge" ενω αλλοι (μαζι με τον Μπεν) αλλαξαν στρατοπεδο.Επομενως δεν εμεινε κανεις να τους πει "εγινε της που....ας στο νησι" και συνεχιζουν να στελνουν ανεφοδιασμους.

Η αλλη εκδοχη λεει πως τα εστειλαν οι Others.Εφοσον εχουμε δει πως ιδρυσαν εταιριες και εχουν ισχυρες διασυνδεσεις στον εξω κοσμο,εστειλαν λιγο φαι στους επιζωντες για να μη μεινουν απο....πειραματοζωα :D

Δημοσ.

Ναι αλλα αν υπηρχε και δυναμικο πεδιο στο νησι που αποτρεπει την προσβαση;;; Υπαρχει τετοια κατασκευη στο νησι, ισως να υπαρχει μια που να καλυπτει ολο το νησι. :P

Η ναομι ηρθε να βεβαιωθει οτι εκλεισε και να δωσει σημα "ελατε"/..

Ασχετο. Εκεινος που προσελαβε την Τζουλιετ μπορειτε να μου πειτε γιατι δε γερασε;; Και τον Μπεν οταν ηταν παιδι επιασε και τωρα ακομα νεος ειναι, μια χαρα.

Δημοσ.
1. Ο Τσαρλυ οταν ειπε στον Ντες για τον καταδυτικο εξοπλισμο δεν φανηκε ετοιμος να ζησει?Και μαλιστα πληκτρολογει ρε μαγκες τον συνδιασμο και λεει "Μοιρα και παπαριες" και παει να φυγει.Δηλαδη φανηκε οτι "το εκλεισα, ρε μηπως να ζησω τελικα?".Και μετα αφου ακουει την Ποπη γυρναει πισω. Αρα δεν βρισκω λογικο να κλεινει την πορτα γιατι θελει σωνει και καλα να πεθανει.

2.Κανα νεο απο το 4αδαχτυλο τεραστιο ποδι εχουμε?Επισης ολα εκεινα τα αρχαια τι ρολο βαρανε?Και η κολωνα που ειχανε δεσει τον κωλογερο με το νεφρο αρχαια ηταν. Ολοι οι ιθαγενεις στο νησι παιζει να ειναι highlanders ή μηπως δεν ειναι καν ανθρωποι? Και βασικα πολυ μουρες ειναι ολοι τους, καθαρισαν την Νταρμα κανουν το ενα κανουν το αλλο, τον Μπεν το φλωρακι γιατι τον βαλανε αρχηγο?Θελω να πω, ο Ριτσαρντ εκτος του οτι δεν γερναει-καλα, μπορει να ειναι και αυτος σαν τον μαυρο καπνο, απλα να περνει οτι μορφη θελει-κανει και τελικα αυτο που θελει ο ιδιος, γενικα τον Μπεν τι τον κραταει μπαστακα? Εκτος αν ειναι σαν τον Τζιγγερ που τα ριχνει ολα στον Μουνιοθ

3. Τελικα ειναι πολυ σπασιμο, μου ειπαν για τα 2 τελευταια "Δεν ειναι απλως κουφα, αλλαζει ολο τον τροπο σκεψεις" και μου χαλασαν το φλας φοργουορντ του Τζακ, χωρις να μου πουνε τιποτα τοπιασα οτι ειναι στο μελλον, καταραμενα spoilers...Α, για να λεει η Κεητ "He will" και οχι "Μy husband will..." λογικα καποιον γνωστο του Τζακ εχει παντρευτει. Τον Λοκ δυσκολο, τον Χερλευ πιο δυσκολο, ε ποιος εμεινε...

4. Ερωτηση, πτωματα, σκελετοι, ταφοι γενικα τοχουμε ψαξει το νησι απο τετοια. Ταφους ή σκελετους των ναυτων του BlackRock δεν εχουμε δει, μονο των μουτσων.Λες αυτοι οι Hostiles να ειναι οι ναυτες του 1500 τοσο ποτε ηρθε το πλοιο και ο Τζέηκομπ ο καπετάνιος τους?[/QUOΤE]

1. Έλα ντε! Αυτό δεν έλεγα?!

2. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε άλλον ιθαγενή εκτός από τον Richard (Jacob μπορούμε απλά να υποθέσουμε). Ο Μπεν πιστεύω είναι chief γιατί έχει "...communion with this island...(aka Jacob)" αλα Λοκ, αλλά βασικά επειδή είναι ποοοολλυυυυυ μυαλό και μπορεί να τους δουλέψει όλους.

3. Πόλυ spoiler όμως!!

Είναι σχεδόν σίγουρο πως η Κεϊτ είναι το ίδιο πρόσωπο με την Annie, το κοριτσάκι που έκανε παρέα ο Ben. Who knows...?

Λοστ είναι αυτό.

4.Είχα κάνει μια υπόθεση παρόμοια βάσει των ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΩΝ ρούχων που φαίνεται να φοράει ο Jacob:-D

Δημοσ.

Εξήγηση του παραπάνω spoiler:

1. Μοιάζουν πραγματικά. Σχήμα προσώπου, μαλλί, φακίδες.

2. Έχει πει στον Jack πως ΣΥΝΗΘΙΖΕ να βουλιάζει το κύμα τα πόδια της στην άμμο μαζί με την μάνα της. Από τα flashbacks της Kate ξέρουμε πως βρίσκονταν στην ηπηρωτική αμερική.

3. Στον τύπο που τη φιλοξένισε και την παρέδωσε στον σερίφη, συστήθηκε ως Annie.

4. Δεν μας έδειξε ποτέ κάποιο πτώμα της Annie στα flashbacks του Ben.

5. Ο Ben σάπισε στο ξύλο τον Sawyer μέχρι η Κεϊτ να πει "I love him"

Δημοσ.

Αφου τελικα δεν την ελεγαν Annie για πιο λογο οταν ειναι 3-4 χρονων να χρησιμοποιει ψευδονυμο; Kαι δεν θυμαται το νησι καθολου;;; Τα σπιτια; Την φαση; Χλωμο...Δεν χρειαζεται να βαζεις spoiler.

Δημοσ.

Μα ποιός είπε πως δεν την λέγαν Annie? Προφανώς μετά την (λογικά) φυγή της από το νησί με τη μάνα της άλλαξε κανονικά όνομα και το Annie να ήθελε να το χρησιμοποιεί εφοσον είναι το πραγματικό της(θέλει να το ακούει). Άλλο δεν θυμάται, άλλο δεν μιλάει για το νησί. Και στην αρχή όλοι τον Σογιερ είχαν για τον παράνομο με τις χειροπέδες. Γενικότερα, η κεϊτ είναι αρκετά κλειστή συν το οτι η Annie πρέπει να ναι κάτι πολύ παραπάνω από μια ρομαντική πινελιά. Δεν είχε ουσιαστικο ρόλο στο επεισόδιο που την είδαμε. Α, επίσης στον τύπο στη φάρμα που έμεινε, είχε και μια Apollo chocolate bar...

Δημοσ.

Aφου την λενε Katherine Austen. Και Maggie ειπε πως ειναι και Monica και Lucy... Τρομερα τραβηγμενο το σεναριο που σκεφτηκες νομιζω.

Δημοσ.

Και βασικα ηλικιακα δεν μου βγαινει. Δεν ξερω ποσο ειναι οι ηθοποιοι αλλα τους εχουν κανει να μοιαζουν ο Μπεν μια 40αρα+ και η Κεητ 35 max. Δηλαδη μιλαμε για ανω των 5-7 ετων διαφορα, διαφορα που στα πιτσιρικια ισοδυναμει με Γ' Λυκειου->ΣΤ' Δημοτικου. Πιο πιθανο η Ανυ ηλικιακα να ειναι επιπεδου Τζουλιετ(και παλι,λεω μπορει απλα να μικροδειχνει η Κεητ)

Ρε σεις, τον μαυρο γιατρουλη στο φλαςφοργουορντ του Τζακ που στον κοπανο τον εχουμε ξαναδει?Κοβω το κεφαλι μου οτι τον εχω ξαναδει προσφατα αλλα επειδη επαιξε πολυ tvshow και ταινια τελυταια μπορει να τον εχω δει εκτος Λοστ

Α, ασχετο, επειδη δεν μπαινω γενικα σε σαιτ με θεωριες για το Λοστ, το σηματακι με το οποιο σημαδεψε ο Τομ το δεντρο για να βρει η Τζουλιετ τα φαρμακα σημαινει κατι?Εχουμε καμια θεωρια?Ή τυχαιο συμβολο?

• Moderators
Δημοσ.
Μα ποιός είπε πως δεν την λέγαν Annie? Προφανώς μετά την (λογικά) φυγή της από το νησί με τη μάνα της άλλαξε κανονικά όνομα και το Annie να ήθελε να το χρησιμοποιεί εφοσον είναι το πραγματικό της(θέλει να το ακούει).

Δηλαδη με άλλα λόγια στο σενάριο που υποθέτεις, η Kate έχει αποκρύψει όλη αυτή την αλήθεια από τους υπόλοιπους; Για dharma και κατασκηνώσεις και hatches, ηφαίστειο και Others και οτιδήποτε άλλο γνώριζε ως Annie;

Δημοσ.

Με την καμία δεν είναι η Κειτ η Αννιε.Η Κειτ είναι 25-30 και ο μπεν 45 πάνω κάτω.Δεν βασταέι αυτό το σενάριο.Ίσως να την δούμε πιο μετά υην Αννιε.Ίσως να έφυγε από το νησί πριν την γενοκτονία του Μπεν.Ηλικιακά είναι ακόμα μεγαλύτερη ηδιαφορά μπεν με Κειτ.

Ο μαύρος ο γιατρός παίζει στο Las Vegas. Έκει έπαιζει για στις 2 πρώτες(νομίζω) σεζόν και η Ναόμι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...