Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Friday night madness, θα γίνει μάζωξη. Βέβαια στην περίπτωση αρμόζουν παλιές καλές μέρες καταλήψεων, που τα βλέπαμε στο αμφιθέατρο... αυτά ειναι

Δημοσ.

Ωπα ωπα μισο

Το tv.com ειχε πει οτι χθες(Πεμπτη) θα ξανα-εβγαινε στην Αμερικη το Through the looking glass (τα 2 τελευταια επισοδεια της 3ης) με νεες σκηνες που θα εξηγουσαν καποια σημεια που δεν ξεκαθαριζονταν στην κανονικη προβολη

Τα ειδε κανεις?Τα εχει κανεις θειος?

Δημοσ.

Σήμερα είναι πέμπτη, και ξημερώματα παρασκευής ώρα ελλάδας βγαίνει διπλό επεισόδιο, που το ένα είναι μια σούμα των προηγούμενων.

Μήπως στην σούμα είναι αυτό που λες? Δηλαδή να λέει πιο καθαρά αυτά που λίγο πολύ διαπιστώσαμε?

Δημοσ.

Kaizer σημερα ειναι Πεμπτη ρε !!! :P

Το επεισοδιο που λες,παιχτηκε χτες(Τεταρτη) και ειναι το περσυνο φιναλε οχι με νεες σκηνες,αλλα με "σημειωσεις" στο κατω μερος της οθονης που υπενθυμιζουν καποια πραγματα και προσφερουν -και καλα- hints.

Κλαιν μαιν δηλαδη.

Σημερα θα παιχτει το καθιερωμενο recap και αμεσως μετα η πρεμιερα.Τα θελω και τα 2..

EDIT:

IGN REVIEW

....

If the paragraphs above haven't convinced you, "The Beginning of the End" is a great start to what promises to be an exciting, yet truncated, season four. The momentum and pacing is on par with last season's finale and there are plenty of mysteries and surprises to keep fans madly speculating until next week's episode.

9.1/10

can't wait!

Δημοσ.

Ωπα ναι, αυτο λεω, σορρυ

Βιαζομαι να ερθει η Παρασκευη μαλλον. Ενιγουει, το ειδε κανεις?Και αν ναι, υπαρχει σε θειο?Και αν ναι αξιζει να μου το στειλει με FedEx ή τσαμπα κοπος?

Δημοσ.

Εγω γιατι αρχισα να τρεμουλιαζω απο τωρα??? Ουτε η γυναικα μου να γεννουσε. Τοσο αγχος μιλαμε.Καιζερ εγω παντως εκλεισα τουρνουα στο pro για αποψε μεχρι να ανοιξει η FedEx το πρωι. Κατα τις 6 το πρωι ανοιγουν το μαγαζι

Δημοσ.

Για οσους ασχοληθηκαν με το Lost Alternative Reality Game,μολις πριν λιγο τελειωσε το 5ο και τελευταιο chapter του παιχνιδιου με αρκετα εντυπωσιακο τροπο.

Ποιος ειναι αυτος?

Με την ευρεση της πτησης 815 στο βυθο της θαλασσας,οπως ακριβως μας ειπε η Ναομι στη σειρα!!!!

Το εβαλα σε spoiler μεν,αλλα προκειται για κατι που εχουμε δει και υποψιαστει,οποτε οσοι θελετε ανοιξτε το.

Δημοσ.

ασχετο.ξεκιναει και το Lost στον αντ1.θα βαλει τις 3 πρωτες σεζον,η θα δειχνει την 4η? γιατι απ'οτι ξερω τα δικαιωματα για τις 3 πρωτες σεζον,τα εχει η ΝΕΤ.

Δημοσ.

Να και το λινκ: http://tv.antenna.gr/articleDetail/0,4051,174318,00.html

απόσπασμα: "Επικεφαλής, οι αρρενωποί Μάθιου Φοξ (Τζακ) και Τζος Χόλογουεϊ (Σόγιερ), ο "καλός" και ο "κακός" που μάχονται για την καρδιά της πανέμορφης Εβάντζελιν Λίλι, η οποία υποδύεται την αινιγματική Κέιτ."

Κάτι σαν τη Σταχτοπούτα δηλαδή... μαζέψτε τον ρεεεεεε

Δημοσ.

Γιατι το οτι παρουσιαζει τους χαρακτηρες και λεει για τον Λοκ οτι ηταν αναπηρος,στερωντας οποιον το διαβασει απο την εκπληξη που θα νιωσει μολις δει το επεισοδιο?Διοτι ολο το επεισοδιο του Λοκ(1χ04) στηριζεται ακριβως σε αυτο,να σε κανει να πιστεψεις πως ολα ειναι ΟΚ και στο τελος σου πεταει το αναπηρικο καροτσακι.

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Έχω πάθει ΑΜΟΚ! Πάμε, πάμε, πάμε! Δεν αντέχω άλλο! Τόσους μήνες περιμένουμε! Έφτασε η στιγμή! Δεν το πιστεύω! ΠΑΜΕΕΕΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...