Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το extended trailer που ειδα ολη η 4η σαιζον θα δειξει τι εγινε και ποιοι εφυγαν τελικα απο το νησι και ποιοι οχι, αν καταλαβα καλα.. Γιατι πλεον κατεστη σαφες οτι τα λογια του Μπεν ειναι αληθινα και αυτοι που ερχονται δεν ειναι για να τους σωσουν. Βεβαιως αυτο ηταν 95% σιγουρο οταν ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο και το μυνημα στο χερι του Charlie που εδειξε στον Desmond οτι το πλοιο δεν ειναι της κοπελλας του

Μαλλον ειχαν σκοπο να το τελειωσουν στην 3η σαιζον χωρις περαιτερω εξηγησεις και τωρα απλα θα μας δειξουν τι ακριβως συνεβη και ποιοι επιζησαν απο αυτη την ιστορια. Οι 2 σιγουροι ειναι ο Τζακ και η Kate που επιλεξαν να φυγουν και απο το νησι τελικα, αλλα σιγουρα θα εφυγαν και θα εμειναν και αλλοι στο νησι.

Δεν λεω ενδιαφερον μου ακουγεται αλλα με ξενερωσε που ειδαμε οτι σωθηκαν αυτοι οι 2 στο τελος της τριτης σαιζον. Ψιλομαλακια μου φαινεται οτι κανανε γενικως δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους flashback σε σειρες, δεν ειναι ταινια να μην σε νοιαζει..

μα αν δεν ήρθαν να τους σώσουν, τότε ο Τζακ και η Κεητ πως βρέθηκαν εκτός νησιού σώοι και αβλαβείς; :fear: Και οι υπόλοιποι πως θα σωθούν;; Can't w8 for 4 season λέμε!!

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα ακριβώς τι ρόλο βαράνε αυτά τα παιχνιδάκια εκτός απο το να γεμίζουν το κενό όταν δεν παίζει η σειρά. Κάποιος που δεν θα τα παίξει π.χ δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει μετά την συνέχεια της ιστορίας στην σειρά? Μιας και που το πααίζεις ρε συ sheik δεν μας λες και εμάς σε σποιλερ τι γίνεται???

Δημοσ.
Οκ, αποψη, πασο. Εγω ας πουμε ιντριγκαρομαι περισσοτερο αν μου δειχνουν κατι

μεταγενεστερο και προσπαθω να καταλαβω τι εχει συμβει (στυλ Μεμεντο δλδ). Κυριως γιατι με βαζει στην τσιτα να προσεχω καθε λεπτομερια ωστε να δω αν εχει επιδραση στο τελος που μου δειξανε

Ναι παιζει αυτο ειναι καθαρα θεμα προτιμησης το χω παρατηρησει γενικοτερα,απλα οπως ειπα το προτιμω και εγω μονο στις ταινιες.

Εγω να σου πω την αληθεια δεν το βλεπω.

Για τον Σαγιντ με τιποτα. Γιατι ρωτανε τον Τζακ "Τι εισαι φιλος ή οικογενεια" και λεει τίποτα και οταν το λεει στην Κεητ λεει "Γιατι να παω?"Δλδ οκ, εκτος αν γινει κατι τραγικο ο Σαγιντ ειναι φιλος τους. Τωρα, για τον Σωγιερ, ΕΠΙΣΗΣ μπορει να μην ταιριαζουν τα χνωτα τους αλλα στην κηδεια του θα πηγαιναν και οι 2, φιλοι ειναι με την ευρυτερη εννοια.Ασε που νομιζω οτι ο Σωγιερ ειναι αυτος που περιμενει την Κεητ σπιτι οπως λεει η ιδια

Πρεπει να ειναι καποιος που δεν τον πολυχωνευαν και δεν εχει και συγγενεις φιλους αρα δεν εμφανιστηκε κανεις. Αρα αποκλειω τον Χερλευ και τον Τζιν. Παιζει να ειναι κανας Λοκ ή κανας Μπεν

Α ναι το χα ξεχασει αυτο στην συνομιλια τους στο αεροδρομιο. Αρα ο Sawyer αποκλειεται και μαλλον και ο Σαγιντ. Παιζουν οντως και οι 2 που ειπες..

Χιουμορακι εχει το Reaper. Οκ, ειναι μονοτονο αλλα για 40' εβδομαδιαιος ετσι κατι αναλφρο και καφρο-αστειο λεει.

Δοκιμασα Pushing Daisies αλλα δεν αντεχετε για πολυ το στυλακι και η ποζερια. Αμα γινοταν ταινια ευχαριστως την εβλεπα

Δοκιμασα και Μοοnlight αλλα το εχουμε δει 10 φορες σε καλυτερες εκδοχες, δεν λεει, αν ειναι κανε επαναληψη τα Angel. Αλλες καινουριες σειρες δεν δοκιμασα να βαλω στο μενου προς το παρον

K thnx

μα αν δεν ήρθαν να τους σώσουν, τότε ο Τζακ και η Κεητ πως βρέθηκαν εκτός νησιού σώοι και αβλαβείς; :fear: Και οι υπόλοιποι πως θα σωθούν;; Can't w8 for 4 season λέμε!!

Σιγουρα ηρθαν στο νησι, απλα οχι για να τους σωσουν. Ισχυαν δλδ αυτα που ειπε ο Μπεν εν μερει ή ολοκληρωτικα, και στο μυνημα στο χερι του Τσαρλι οτι το πλοιο που ερχεται δεν ειναι της κοπελλας του Ντεσμοντ. Και με βαση το τρειλερ εκει βασιζεται η 4η σεζον, δλδ τι θα γινει τελικα και πως θα καταληξει το ολο θεμα.

Δημοσ.
Ναι συμμετεχω.

Τελειωσα χθες σε μιση ωρα το 1ο part και περιμενουμε σημερα να βγει το 2ο για να συνεχισουμε.Ειναι πολυ καλο.

Tι 2ο ρε τρελε?Ακομα στο 1ο ειμαστε, εχουμε δρομο ακομα

Δημοσ.

Γιατι ρε,το 1ο part ειναι ευκολο και γρηγορο(τουλαχιστον ετσι μου φανηκε).

Το 2ο επισημα βγαινει στον αερα σημερα.

Sellers τα παιχνιδακια αυτα δεν ειναι κατι σημαντικο.Εκτος απο το να προσφερουν λιγη απο τη δοση σε μας τους πορωμενους,απλα προσφερουν ενα γενικοτερο background στη μυθολογια της σειρας,μερικα hints και τιποτα παραπανω.

Απλα,στην αναβροχια,καλο και το χαλαζι... :-)

Δημοσ.

Οχι ρε οτι ηταν δυσκολο. Οτι δεν τελειωσε!

Στο my progress σου εχει με πρασινο οτι εχεις κανει σωστα (σημερα ειχε 2 e-mails μονο) , με κοκκινο οτι σου μενει και με μαυρο οτι δεν εχει γινει released. Το Chapter 1 δεν εχει τελειωσει

Δημοσ.

Α ναι αυτο το καταλαβα.

Στην ουσια σε 2 ωρες ξεκιναει το 2ο,αλλα κομματια απο το 1ο λογικα χρειαζονται το 2ο(ισως και απο τα υπολοιπα) για να αποκαλυφθουν.

Παντως εχει φαση.

Ειδικα αυτο με το μπλουζακι,θα γουσταρα πολυ να το κανω :P

Δημοσ.

Bασικα ηταν να παει 5 σεζον απο 23-24 επισοδεια η καθεμια ομως τελικα τις 2 τελευταιες των 24-24 τις κοψανε σε 3 σεζον 16-16-16

Βεβαια με την απεργια παιζει να παμε σε 8-24-16, γαμα τα δλδ

Δημοσ.

Ασε μη μου τα θυμιζεις γαμω την απεργια τους!

Τουλαχιστον αν φετος παιχτουν μονο 8 το καλο που τους θελω η αλλη σαιζον να εχει 24 και να ξεκινησει Σεπτεμβρη-Οκτωβρη....

Δημοσ.
Ασε μη μου τα θυμιζεις γαμω την απεργια τους!

Τουλαχιστον αν φετος παιχτουν μονο 8 το καλο που τους θελω η αλλη σαιζον να εχει 24 και να ξεκινησει Σεπτεμβρη-Οκτωβρη....

μην ανησυχεις πάλι θα μα ς καταφέρεουν και με 1 επεισοδειο το χρονο να κολλαμε..

Δημοσ.

λοιπόν! Ο Sotos_2002, ανέλυσε μια θεωρία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, την οποία οι σεναριογράφοι επιβεβαίωσαν...

Η πραγματική σημασία των αριθμών *4 8 15 16 23 42*

Βρήκα στο ιντερνετ μια ερμηνεία για το τι πραγματικά σημαίνουν οι αριθμοί

4 8 15 16 23 42. Ο τύπος που το έγραψε υποστηρίζει ότι δεν είναι απλά θεωρία αλλά είναι η πραγματική σημασία των αριθμών. Επίσης υπάρχει και βίντεο γι' αυτό που δείχνει τον Αλβαρο Χανσο να μιλάει για την Dharma, τους αριθμούς και το νησί.

Θα αποδώσω το κείμενο στα ελληνικά όσο πιο απλά γίνεται...

Λοιπόν αρχίζω...

ή κατεβάστε το από rapidshare

Εδώ είναι μια μικρή περίληψη του τι είδαμε στο βίντεο:

Αυτό το απόσπασμα είναι από το βίντεο προσανατολισμού της Dharma.

O τύπος που μιλάει είναι προφανώς ο Αλβαρο Χανσο(!). Το βίντεο ξεκινά με την ερώτηση: Ποιος ήταν ο λόγος ιδρύσεως της Dharma και για ποιον λόγο της δόθηκε απόλυτη ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει;

Μια πραγματικά εξαιρετική ερώτηση...

Μαθαίνουμε ποια είναι η σημασία του αρκτικόλεξου D.H.A.R.M.A. η οποία είναι:

Department of

Heuristics

And

Research on

Material

Applications

O Αλβαρο εξηγεί ότι πίσω στο 1962 όταν δυο υπερδυνάμεις άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους υπήρχε φόβος για πιθανή εξαφάνιση της ανθρωπότητας, όπως ήταν γνωστή έως τότε.

Έτσι προσέλαβαν έναν μαθηματικό να δημιουργήσει μια μαθηματική εξίσωση από την οποία θα προέκυπτε η ακριβής ημερομηνία του τέλους του κοσμου. Η εξίσωση Βαλεντζετι.

Προφανώς η εξίσωση έχει 6 τιμές "πυρήνων" 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Η δουλεία της Dharma είναι να αλλάξει αυτές τις τιμές κάνοντας τρελά πειράματα στο νησί.

Όπως το βλέπω εγώ αν αλλάξουν αυτές οι τιμές των πυρήνων τότε θα αυξηθεί ο χρόνος ζωής της ανθρωπότητας. Αυτές οι τιμές είναι στενά συνδεδεμένες με διάφορα μαγνητικά και ζωολογικά πράγματα τα οποία μελετούνταν στις διάφορες καταπακτές.

Ίσως κάτι σαν αυτό:

4x + 8y – 15n / 16z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Δεκέμβρης του 2012

Αλλά αν η Dharma κατάφερνε να αλλάξει μια απ' αυτές τιμές....

4x + 8y – 15n / 17z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Μάρτιος του 2345.

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον Δρ. Μιτλεβερκ, επικεφαλής της Hanso foundation εν έτη 2004. Λέει για το πως η Dharma απέτυχε...

Τι σημαίνει αυτό για την σειρά; Είχε δίκιο ο Χένρι όταν έλεγε" Είμαστε οι καλοί;" Ίσως να έπρεπε να κάνουν θυσίες για το κοινό καλό, όπως ακριβώς έκανε ο Χανσο με το ιό(μέσα στο βίντεο).

Αυτό δεν εξηγεί όλα τα γεγονότα με τους αριθμούς(Με τον Χέρλι κτλ.)

αλλά τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε τον σκοπό τους.

Σας ευχαριστώ και Namaste.

(Πλήρης απόδοση όσων υπάρχουν στο βίντεο):

Χανσο:

Είμαι ο Αλβαρο Χανσο.

Αν παρακολουθείτε αυτό το βίντεο

γνωρίζεται ήδη και έχετε εργαστεί με τον

Γκεραλντ και την Καρεν Ντιγκρουτ,

ιδρυτές της Dharma.

Επίσης γνωρίζεται ότι υπάρχουν πολύ ερευνητικοί στόχοι

που πρέπει να επιτευχθούν.

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζεται είναι το γιατί δημιουργήσαμε

την Dharma, γιατί συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα μυαλά στον

κόσμο και τους δώσαμε απεριόριστα χρήματα και πρόσβαση.

Όπως θα σας έχουν πει ήδη είστε δεσμευμένοι να κρατήσετε αυτά που

πρόκειται να ακούσετε μυστικό.

Μερικές εβδομάδες μετά την εκπαίδευση σας εσείς και οι συνεργάτες

σας θα μεταφερθείτε σε μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση-η ακριβής

τοποθεσία της είναι γνωστή μόνο σ' εμένα, τους Ντιγκρουτ και

μερικά αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης μου.

Γιατί όλη αυτή η ασφάλεια; όλη η μυστικότητα;

Η απάντηση είναι απλή.

Η ερευνά έχει σκοπό να κάνει τίποτα παραπάνω από

το να σώσει το κόσμο, όπως είναι γνωστός μέχρι σήμερα.

Το 1962, μόλις 13 χρόνια πριν ο κόσμος έφτασε στα πρόθυρα

ενός πυρηνικού πόλεμου. Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική ένωση σχεδόν

ολοκλήρωσαν την υπόσχεση τους περί αμοιβαίας καταστροφής...

μιας υπόσχεσης που συνέχισαν να κρατάνε και κατά την διάρκεια

του Ψυχρού πόλεμου.

Μετά από την κρίση στην Κούβα, και τα δυο κράτη αποφάσισαν να

βρουν μια λύση. Το αποτέλεσμα ήταν η εξίσωση Valenzetti.

Η εξίσωση ήταν δημιούργημα του Ιταλού μαθηματικού Enzo Valenzetti.

Προβλέπει τον ακριβή αριθμό χρόνων και μηνών μέχρι την εξαφάνιση

της ανθρωπότητας- λόγω πυρηνικού ολοκαυτώματος, βιολογικών και χημικών

εχθροπραξιών, πανδημίας, υπερπληθυσμού...

Έπρεπε λοιπόν να δοθεί βάση στα αποτελέσματα αυτά.

Ο Valenzetti έδωσε τιμές στους πυρήνες των παραγόντων, της φύσης και του ανθρώπου, 4 8 15 16 23 42. Μόνο χειραγωγώντας το περιβάλλον, βρίσκοντας

Επιστημονικές λύσεις στα προβλήματα μας θα μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτούς

τους παράγοντες και να δώσουμε μια ευκαιρία στην ανθρωπότητα να επιζήσει.

Παρόλο που η εξίσωση "θάφτηκε" απ' αυτούς που την "προστάτευαν"(κόβεται το βίντεο)

Πανικός. Πάντα πίστευα ότι αγνοούσαμε τις προειδοποιήσεις του

περιβάλλοντος και γι' αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε η Dharma.

Η DHARMA είναι ακρωνύμιο των λέξεων Department of Heuristics

and Research on Material Applications.

Μέσω της ερευνάς σας θα βοηθάτε ανθρώπους...

Έχουμε κατασκευάσει διάφορους σταθμούς στο νησί- υπόγεια εργαστήρια

που σας επιτρέπουν να κάνετε τις έρευνες σας με την μέγιστη ευκολία.

Ότι χρειάζεστε συμπεριλαμβανόμενων ιατρικών και προμηθειών φαγητών

θα υπάρχουν σε αυθoνεια. Ένας ραδιοφωνικός πομπός έχει εγκατασταθεί στο νησί.

Μεταδίδει μόνο σε μια συχνότητα και η κωδικοποίηση είναι γνωστή μόνο σ' εμάς.

Ο πομπός θα μεταδίδει μόνο τις τιμές των πυρήνων τις εξίσωσης Valanzetti.

Όταν έχεις δημιουργήσει μέσα από την επιστήμη...(κόβεται το βίντεο)

ξέρεις ότι η μόνη πραγματική λύση βρέθηκε.

Αυτή είναι η εργασία σας αλλάξτε τις τιμές τις εξίσωσης Valenzetti

Και θα αλλάξετε την τροχιά του πεπρωμένου

Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι στα χέρια σας.

Σας ευχαριστώ και Namaste.

Mittelwerk:

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη.

Η Dharma απέτυχε, αλλά σας υπόσχομαι κάποιος θα μας βοηθήσει.

Έχουμε βάλει τα δυνατά μας και ακόμα πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο,

θέλω επίσης να σας πω ότι πιστεύω πως και εσύ θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Οι κάτοικοι του Φαλαμ και του Βιτουαλαμι μας επέτρεψαν να δοκιμάσουμε

πάνω τους το εμβόλιο.

Νομίζουν πως έχουν προσβληθεί από έναν ιό που λέγεται Λοκομακαξ και πιστεύουν

ότι τους φέρνουμε το αντίδοτο, γι' αυτό λοιπόν όταν θα πάτε εκεί, πρέπει να

συνεχίσετε την ιστορία, να την μάθετε απ 'έξω.

Μην διστάξετε.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι "χτυπάμε" ακριβής γενετικούς στόχους

που τους έχουμε χορηγήσει τον ιό.

Οι συνάδελφοι από το Ινστιτούτο Βικ έχουν ελέγξει αυτό τον αριθμό.

Άντρας στο ακροατήριο:

Τομ είναι άνθρωποι- αθώοι- και εμείς πάνε να τους...

Mittelwerk:

Αν γνώριζες με μαθηματική ακρίβεια ότι θα μπορούσες να εξαλείψεις την πεινά, την φτώχεια και τον πόλεμο,

τι θα έκανες;

Ακριβώς. Θα έβρισκες τον καλύτερο τρόπο για να το κανείς.

Με χειρουργική ακρίβεια. Χωρίς να αφήσεις κανένα να υποφέρει

παραπάνω απ' όσο χρειάζεται.

Δημοσ.

Ειναι παλιο αυτο και οντως ειναι επιβεβαιωμενο κ επισημο.

Ειναι απο το Lost Experience Game που παιχτηκε προπερσυ τον Μαη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...