KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μπα... Αν μπορεσεις και αντεξεις να δεις ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ 2η σαιζον και μετα 2-3 μερες ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ την 3η, η 3η απλα ΣΠΕΡΝΕΙ. Για μενα καλυτερη κι απο την 1η.Νταξει,εχουμε 5-6 επεισοδια ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ και βαρετα,αλλα στο συνολο η 3η σαιζον ειναι φοβερη. Ωπα, δεν σου εδωσα να καταλαβεις. Θα στο κανω σε επιπεδο καφενειου Την 1η την ειδα μονοκοπανια. 9αρακι. Καρφωτο Την 2η την ειδα βδομαδα βδομαδα. 5-6 το πολυ. Την ξαναβλεπω το καλοκαιρι του 2006 σερι και μενω μαλακας απο το ποσο εχανε λογω του προγραμματισμου. 8αρακι ανετο μην σου πω και παραπανω. Την 3η ξεκινησα μεχρι το 3χ11 βδομαδα-βδομαδα. 3 αντε ζορι 4. Ξενερωνω και το κοβω. Μαζευω τα υπολοιπα και ταδα την ανοιξη σερι. 10αρι στανταρ, καλυτερο της 1ης. Κανω επαναληψη και λεω "Μηπως τα πρωτα 11 χασαν επειδη τασα σπαστα?". Μαλλον οχι, τα ξαναειδα σερι και παλι αν οχι 4 αντε ενα 6αρακι, οχι παραπανω. Δλδ δεν μου εκανε τοσο αισθηση η διαφορα του συνεχομενου οσο μου εκανε οταν ειδα την 2η σεζον σερι.
sheik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Σε καταλαβαινω. Προσωπικα,απο τα πρωτα 11 ξεχωριζω το 1,το 4,το 7, το 8(desmondoooo!) και το 11. Τα υπολοιπα 4αρακι οπως λες,με το 10(αυτο με τον Χερλυ και το βαν της Νταρμα) να ειναι το χειροτερο επεισοδιο που εχω δει(ασχετα αν η ιστορια με το βανακι ειχε ΠΟΛΥ και ενδιαφερον "ψωμι"). Παρ'ολα αυτα,η 3η σαιζον εκτος απο ΤΟ χειροτερο,μου προσφερε ΤΑ καλυτερα επεισοδια της σειρας μεχρι στιγμης...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 με το 10(αυτο με τον Χερλυ και το βαν της Νταρμα) να ειναι το χειροτερο επεισοδιο που εχω δει Θα αστειευεσαι???ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΩΓΙΕΡ?? Who the hell are Paolo and Nicky? Που πινει τα μπυρονια με τον Τζιν και του μαθαινει, Sorry, I was wrong, This pants don't make you look fat??? Θεικο επισοδειο Λοιπον, επειδη ειδα το 314 ξανα, εχουν κανει καποια mistakes ή μηπως ειναι επιτηδες? Πχ τους ναρκωνουν ολους και ο Τζακ 1 μερα μετα που ξυπνησαν οι γκομενες ακομα κοιμαται? Επισης παρατηρησα πως ο καπνος σαν να σκαναρει την Τζουλιετ, μαλλον οταν βρισκει καποιο αγνωστο τον σκαναρει για μνημες για να παιξει μαζι του μετα. Ρε μπας και ειναι η ψυχη του Μπεν ή του Τζεηκομπ?Αυτοι δεν κανουν κατι τετοια mind games?
thecoolstefanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ali mia thriliki stigmi einai otan o Ben kanei ton fovero prologo prin shootarei ston john!!! "I was one of the people that was smart enough to make sure that i didn't end up in that ditch, which makes me considerably smarter than you john":shock: Kai afto to kenourio trailer kapou 1.46 me vazei sti kiriole3ia sti mpriza!!! To exw dei toulaxiston 20 fores me kapies apo aftes na to pigenw care care gia na dw oles tis pics! Ypomoni 34 meres akomi...
sheik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον, επειδη ειδα το 314 ξανα, εχουν κανει καποια mistakes ή μηπως ειναι επιτηδες? Πχ τους ναρκωνουν ολους και ο Τζακ 1 μερα μετα που ξυπνησαν οι γκομενες ακομα κοιμαται? Επισης παρατηρησα πως ο καπνος σαν να σκαναρει την Τζουλιετ, μαλλον οταν βρισκει καποιο αγνωστο τον σκαναρει για μνημες για να παιξει μαζι του μετα. Ρε μπας και ειναι η ψυχη του Μπεν ή του Τζεηκομπ?Αυτοι δεν κανουν κατι τετοια mind games? Αυτο το ειχα παρατηρησει κι εγω.Νομιζω πως προκειται για λαθακι διοτι συνεβη αλλη μια φορα.Στο φιναλε,ο Τσαρλυ αφηνει αναισθητο τον Ντεσμοντ στη βαρκα και βουταει μεσα στο σταθμο.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ο Μικαηλ απο την παραλια πυροβολει τον Ντεσμοντ που....ακομα ειναι αναισθητος απο χθες!:-D:-D Οχι οτι ειναι σημαντικα λαθη απλα κανουν λιγο μπαμ. Υ.Γ Εκτος κι αν παιζει τπτ αλλο με τον χρονο και δεν καταλαβαινουν οτι κοιμουνται τοσες ωρες :devil::X:X
sheik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ξεκινησε το Lost Alternative Reality Game... Κατι σαν την συνεχεια του Lost Experience Game για οσους το ξερουν. Θα ολοκληρωθει σε 5 parts,μεχρι την επισημη πρεμιερα της 4ης σαιζον στις 31 του μηνα. Εχει να κανει με εναν τυπο του οποιου η κοπελα ηταν αεροσυνοδος στη πτηση 815 και μετα απο ενα περιεργο email αρχιζει την αναζητηση της χαμενης πτησης(αφου μαθαινει στις ειδησεις πως οι επισημες ερευνες σταματησαν). Πηγαινετε εδω http://www.find815.com/site/index.php καντε register κ ξεκινηστε!!Ειναι φοβερο!
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Απο το extended trailer που ειδα ολη η 4η σαιζον θα δειξει τι εγινε και ποιοι εφυγαν τελικα απο το νησι και ποιοι οχι, αν καταλαβα καλα.. Γιατι πλεον κατεστη σαφες οτι τα λογια του Μπεν ειναι αληθινα και αυτοι που ερχονται δεν ειναι για να τους σωσουν. Βεβαιως αυτο ηταν 95% σιγουρο οταν ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο και το μυνημα στο χερι του Charlie που εδειξε στον Desmond οτι το πλοιο δεν ειναι της κοπελλας του Μαλλον ειχαν σκοπο να το τελειωσουν στην 3η σαιζον χωρις περαιτερω εξηγησεις και τωρα απλα θα μας δειξουν τι ακριβως συνεβη και ποιοι επιζησαν απο αυτη την ιστορια. Οι 2 σιγουροι ειναι ο Τζακ και η Kate που επιλεξαν να φυγουν και απο το νησι τελικα, αλλα σιγουρα θα εφυγαν και θα εμειναν και αλλοι στο νησι. Δεν λεω ενδιαφερον μου ακουγεται αλλα με ξενερωσε που ειδαμε οτι σωθηκαν αυτοι οι 2 στο τελος της τριτης σαιζον. Ψιλομαλακια μου φαινεται οτι κανανε γενικως δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους flashback σε σειρες, δεν ειναι ταινια να μην σε νοιαζει..
alexdeli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos, στο darkufo διάβασα πριν λίγο καιρό πως θα σωθούν 6 τελικά, ο Τζακ, η Κέητ, ο Τζιν, η Σαν, ο Χέρλει και ο Σαγίντ. Οι Oceanic 6 δηλαδή.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ωπα, το οτι σώζονται αυτοι οι 2 δεν σημαινει οτι σωθηκαν με αυτο το πλοιο, ετσι?Ισα-ισα. Εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε ποιοι σωθηκαν, ποιοι εμειναν και το σημαντικοτερο για μενα 1. Γιατι ο Τζακ θελει να γυρισει?Τι εχει συμβει?Γιατι η Κεητ δεν παει στην κηδεια του...[το μονο που εβγαλα απο την εφημεριδα οτι ηταν αντρας]. Δλδ δεν ηταν τραλαλι-τραλαλο, σωθηκαμε, αχ τι ωραια. 2. Εγω προσωπικα θελω να μαθω περισσοτερα για το νησι. Τι ειναι οι ιθαγενεις?Μηπως ειναι οι ναυτες του BlackRock?Γιατι δεν γερνανε? Kαι αλλα πολλα. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ξεκινησε το Lost Alternative Reality Game...Κατι σαν την συνεχεια του Lost Experience Game για οσους το ξερουν. Θα ολοκληρωθει σε 5 parts,μεχρι την επισημη πρεμιερα της 4ης σαιζον στις 31 του μηνα. Εχει να κανει με εναν τυπο του οποιου η κοπελα ηταν αεροσυνοδος στη πτηση 815 και μετα απο ενα περιεργο email αρχιζει την αναζητηση της χαμενης πτησης(αφου μαθαινει στις ειδησεις πως οι επισημες ερευνες σταματησαν). Πηγαινετε εδω http://www.find815.com/site/index.php καντε register κ ξεκινηστε!!Ειναι φοβερο! Και μονο το βιντεακι εχει ενα στοιχειο. Η Ναομι ειπε οτι τους βρηκαν. Στο βιντεακι ομως λεει οτι απλα σταματησαν τις ερευνες Δικε μου εσυ συμμετεχεις?
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ωπα, το οτι σώζονται αυτοι οι 2 δεν σημαινει οτι σωθηκαν με αυτο το πλοιο, ετσι?Ισα-ισα. Εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε ποιοι σωθηκαν, ποιοι εμειναν και το σημαντικοτερο για μενα 1. Γιατι ο Τζακ θελει να γυρισει?Τι εχει συμβει?Γιατι η Κεητ δεν παει στην κηδεια του...[το μονο που εβγαλα απο την εφημεριδα οτι ηταν αντρας]. Δλδ δεν ηταν τραλαλι-τραλαλο, σωθηκαμε, αχ τι ωραια. 2. Εγω προσωπικα θελω να μαθω περισσοτερα για το νησι. Τι ειναι οι ιθαγενεις?Μηπως ειναι οι ναυτες του BlackRock?Γιατι δεν γερνανε? Kαι αλλα πολλα. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις Μωρε ενταξει εννοειται οτι θα εχει ενδιαφερον αλλα θα ειχε πολυ περισσοτερο αμα δεν μας δειχναν τον Τζακ και την Κειτ στο τελος αυτο θελω να πω. Παθαινω κατι με τα χοντροσποιλερ τετοιου ειδους.. Για το 1 μαλλον μιλαμε για τον Sawyer ή τον Sayid με πιθανοτερο τον πρωτο.. Α ρε Κειτ ερωτιαρα..Και για το 2 σωστα τα λες αλλα αμα δεν ηταν και αυτα δεν θα ειχε και νοημα η 4η σεζον καθολου.. Απορω γιατι το κανανε ετσι ΑΜΑ σκοπευανε να το συνεχισουν που χλωμο το κοβω.. P.S Λιγο ασχετο αλλα επειδη ασχολεισαι με το αθλημα απο τις καινουργιες σειρες λεει καμια ιδιαιτερα να κατεβασω;
KaiZeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Το οτί έδειξε αυτή τη σκηνή στο τελος με τον jack και την kate, δεν σημαίνει απαραιτητα οτι θα γίνει κιολας. Οπως ειπαν και οι παραγωγοι η 4η season θα ειναι γεματη με πολλα "fake" flashforwards. Τι θα γινοταν σε περιπτωση που θα σωθουν. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Το οτί έδειξε αυτή τη σκηνή στο τελος με τον jack και την kate, δεν σημαίνει απαραιτητα οτι θα γίνει κιολας. Οπως ειπαν και οι παραγωγοι η 4η season θα ειναι γεματη με πολλα "fake" flashforwards. Τι θα γινοταν σε περιπτωση που θα σωθουν. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Α μαλιστα. Εδω φαινεται και το οτι δεν παρακολουθω ενεργα το ολο θεμα.. Μακαρι να ειναι ετσι φυσικα. Θα ειναι μια καλη εκπληξη και το καλυτερο τελος Thnx for the tip
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μωρε ενταξει εννοειται οτι θα εχει ενδιαφερον αλλα θα ειχε πολυ περισσοτερο αμα δεν μας δειχναν τον Τζακ και την Κειτ στο τελος αυτο θελω να πω. Παθαινω κατι με τα χοντροσποιλερ τετοιου ειδους.. Οκ, αποψη, πασο. Εγω ας πουμε ιντριγκαρομαι περισσοτερο αν μου δειχνουν κατι μεταγενεστερο και προσπαθω να καταλαβω τι εχει συμβει (στυλ Μεμεντο δλδ). Κυριως γιατι με βαζει στην τσιτα να προσεχω καθε λεπτομερια ωστε να δω αν εχει επιδραση στο τελος που μου δειξανε Για το 1 μαλλον μιλαμε για τον Sawyer ή τον Sayid με πιθανοτερο τον πρωτο.. Εγω να σου πω την αληθεια δεν το βλεπω. Για τον Σαγιντ με τιποτα. Γιατι ρωτανε τον Τζακ "Τι εισαι φιλος ή οικογενεια" και λεει τίποτα και οταν το λεει στην Κεητ λεει "Γιατι να παω?"Δλδ οκ, εκτος αν γινει κατι τραγικο ο Σαγιντ ειναι φιλος τους. Τωρα, για τον Σωγιερ, ΕΠΙΣΗΣ μπορει να μην ταιριαζουν τα χνωτα τους αλλα στην κηδεια του θα πηγαιναν και οι 2, φιλοι ειναι με την ευρυτερη εννοια.Ασε που νομιζω οτι ο Σωγιερ ειναι αυτος που περιμενει την Κεητ σπιτι οπως λεει η ιδια Πρεπει να ειναι καποιος που δεν τον πολυχωνευαν και δεν εχει και συγγενεις φιλους αρα δεν εμφανιστηκε κανεις. Αρα αποκλειω τον Χερλευ και τον Τζιν. Παιζει να ειναι κανας Λοκ ή κανας Μπεν P.S Λιγο ασχετο αλλα επειδη ασχολεισαι με το αθλημα απο τις καινουργιες σειρες λεει καμια ιδιαιτερα να κατεβασω; Χιουμορακι εχει το Reaper. Οκ, ειναι μονοτονο αλλα για 40' εβδομαδιαιος ετσι κατι αναλφρο και καφρο-αστειο λεει. Δοκιμασα Pushing Daisies αλλα δεν αντεχετε για πολυ το στυλακι και η ποζερια. Αμα γινοταν ταινια ευχαριστως την εβλεπα Δοκιμασα και Μοοnlight αλλα το εχουμε δει 10 φορες σε καλυτερες εκδοχες, δεν λεει, αν ειναι κανε επαναληψη τα Angel. Αλλες καινουριες σειρες δεν δοκιμασα να βαλω στο μενου προς το παρον
sheik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και μονο το βιντεακι εχει ενα στοιχειο. Η Ναομι ειπε οτι τους βρηκαν. Στο βιντεακι ομως λεει οτι απλα σταματησαν τις ερευνες Δικε μου εσυ συμμετεχεις? Ναι συμμετεχω. Τελειωσα χθες σε μιση ωρα το 1ο part και περιμενουμε σημερα να βγει το 2ο για να συνεχισουμε.Ειναι πολυ καλο. Στο βιντεακι λεει απλα οτι σταματησαν οι ερευνες.Αυτο μπορει να ειναι λιγο πριν -χρονικα- να φτασει η Ναομι στο νησι που σημαινει οτι σταματησαν αλλα μετα εντελως τυχαια τους βρηκαν. Επισης,ισως απλα σημαινει οτι η Ναομι ειπε αλλο ενα ψεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.