Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλό το τρέηλερ αλλά εγώ θέλω ένα επισόδειο S04E00.The story so far.

Θα ήτανε ότι πρέπει να ρεβιού από όσα έχουμε δει όπως είχανε κάνει και πέρυσι (ή πρόπερυσι? Δεν θυμάμαι :))

Δημοσ.

Μπορουμε να υποθεσουμε οτι ολα τουτα που ρολαρουν στο τρειλερ θα γινουν στα πρωτα 8 επεισοδια??? Τοσα δεν ειπαμε οτι εχουν γυριστει μεχρι να μας βρει το κακο με την απεργια των σεναριογραφων?

Δημοσ.
Πολύ καλό το τρέηλερ αλλά εγώ θέλω ένα επισόδειο S04E00.The story so far.

Θα ήτανε ότι πρέπει να ρεβιού από όσα έχουμε δει όπως είχανε κάνει και πέρυσι (ή πρόπερυσι? Δεν θυμάμαι :))

Μια μερα πριν την πρεμιερα(στις 30 Γεναρη δηλαδη) θα παιχτει το επεισοδιο που λες.

Δημοσ.

Αγόρασα.τα.Λαγούδια.του.Σρέντινγκερ..και περιμένω. Α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο. trailer βτς. (=btw, αν έχεις ξεχάσει να βαρέσεις alt+σηιφτ). <--there there, Ι διδ ιτ again.-->πήρα τη σελίδα σε ίδιο thread σε άλλο forum.

Δημοσ.
Αγόρασα.τα.Λαγούδια.του.Σρέντινγκερ..και περιμένω. Α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο. trailer βτς. (=btw, αν έχεις ξεχάσει να βαρέσεις alt+σηιφτ). <--there there, Ι διδ ιτ again.-->πήρα τη σελίδα σε ίδιο thread σε άλλο forum.

???? What?

Δημοσ.

πολύ πόρωση η ταινία μιλάμε!!!! είμαι σε season 2 episode 12:P ,τί άλλο θα δούν τα μάτια μου;;;

φυσικά δεν διάβασα τα post για να μήν "φύγει" το ενδιαφέρον, άντε άυριο θα δω τα επόμενα 8 επεισόδια:P

Δημοσ.

Ενα πρωτο σχολιο απο την καθηερωμενη επαναληψη(παντα πριν αρχισει η καινουρια κανω επαναληψη την περασμενη σεζον)

Εχω φτασει στο 3χ11, μιση σεζον και εχω να πω

1. Το Λοστ σπερνει...πλην του 1ου μισου της 1ης σεζον Prison δεν υπαρχει αλλη σειρα να λες "Ενα ακομα επισοδειο, το υποσχομαι, μονο ενα..."

2. Μου αφηνει λιγοτερο καλες εντυπωσεις απο το την 2. Εξηγουμαι. Οταν ειχα δει την 2 ειχα απογοητευτει οπως ολη. Οταν την ειδα ολη μαζεμενη μου αρεσε περισσοτερο απο την 1η. Η 3η δεν μου εχει κανει τοσο χτυπητη διαφορα στο "συγκεντρωμενο" version. Παντως περιμενω το δευτερο μισο γιατι θυμαμαι μου αρεσε και οταν το ειχα δει 1η φορα οποτε φανταζομαι τωρα...

Δημοσ.

Μπα...

Αν μπορεσεις και αντεξεις να δεις ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ 2η σαιζον και μετα 2-3 μερες ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ την 3η, η 3η απλα ΣΠΕΡΝΕΙ.

Για μενα καλυτερη κι απο την 1η.Νταξει,εχουμε 5-6 επεισοδια ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ και βαρετα,αλλα στο συνολο η 3η σαιζον ειναι φοβερη.

Δημοσ.

Για μενα καλυτερη κι απο την 1η.Νταξει,εχουμε 5-6 επεισοδια ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ και βαρετα,αλλα στο συνολο η 3η σαιζον ειναι φοβερη.

Συμφωνω απολυτα...

Πολυ αργει ομως το Lost παιδες!

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα...

Πολυ αργει ομως το Lost παιδες!

31 Ιανουαρίου...

Το περιμένω πώς και πώς...

δεν έχω δει κανένα webisode, ούτε έχω διαβάσει τίποτα spoilers...μόνο το τελευταίο trailer...ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι έχει να γίνει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...