Bougas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 πολυ καλο το τρειλερ.θα γινει πανικος. ΥΓ.πολυ σοβαρος ηταν ο σογιερ....χαλασε!
georgepetrou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Για οποιον δεν το ξέρει, έχουν βγει τα missing pieces για αρχή...
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ καλό το τρέηλερ αλλά εγώ θέλω ένα επισόδειο S04E00.The story so far. Θα ήτανε ότι πρέπει να ρεβιού από όσα έχουμε δει όπως είχανε κάνει και πέρυσι (ή πρόπερυσι? Δεν θυμάμαι )
Carthago Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μπορουμε να υποθεσουμε οτι ολα τουτα που ρολαρουν στο τρειλερ θα γινουν στα πρωτα 8 επεισοδια??? Τοσα δεν ειπαμε οτι εχουν γυριστει μεχρι να μας βρει το κακο με την απεργια των σεναριογραφων?
sheik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ καλό το τρέηλερ αλλά εγώ θέλω ένα επισόδειο S04E00.The story so far. Θα ήτανε ότι πρέπει να ρεβιού από όσα έχουμε δει όπως είχανε κάνει και πέρυσι (ή πρόπερυσι? Δεν θυμάμαι ) Μια μερα πριν την πρεμιερα(στις 30 Γεναρη δηλαδη) θα παιχτει το επεισοδιο που λες.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Αγόρασα.τα.Λαγούδια.του.Σρέντινγκερ..και περιμένω. Α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο. trailer βτς. (=btw, αν έχεις ξεχάσει να βαρέσεις alt+σηιφτ). <--there there, Ι διδ ιτ again.-->πήρα τη σελίδα σε ίδιο thread σε άλλο forum.
soturin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Αγόρασα.τα.Λαγούδια.του.Σρέντινγκερ..και περιμένω. Α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο. trailer βτς. (=btw, αν έχεις ξεχάσει να βαρέσεις alt+σηιφτ). <--there there, Ι διδ ιτ again.-->πήρα τη σελίδα σε ίδιο thread σε άλλο forum. ???? What?
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Αγόρασα.τα.Λαγούδια.του.Σρέντινγκερ Εγώ μόνο για τη γάτα γνωρίζω. (κάπου τα 3/4 του βιβλίου so far).
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 http://www.movieweb.com/video/V07LaxVWQLM4Zi Να το νεο τρεηλερ! Τα σπαει!
NeonSync Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 πολύ πόρωση η ταινία μιλάμε!!!! είμαι σε season 2 episode 12:P ,τί άλλο θα δούν τα μάτια μου;;; φυσικά δεν διάβασα τα post για να μήν "φύγει" το ενδιαφέρον, άντε άυριο θα δω τα επόμενα 8 επεισόδια
KaizerSoze Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Ενα πρωτο σχολιο απο την καθηερωμενη επαναληψη(παντα πριν αρχισει η καινουρια κανω επαναληψη την περασμενη σεζον) Εχω φτασει στο 3χ11, μιση σεζον και εχω να πω 1. Το Λοστ σπερνει...πλην του 1ου μισου της 1ης σεζον Prison δεν υπαρχει αλλη σειρα να λες "Ενα ακομα επισοδειο, το υποσχομαι, μονο ενα..." 2. Μου αφηνει λιγοτερο καλες εντυπωσεις απο το την 2. Εξηγουμαι. Οταν ειχα δει την 2 ειχα απογοητευτει οπως ολη. Οταν την ειδα ολη μαζεμενη μου αρεσε περισσοτερο απο την 1η. Η 3η δεν μου εχει κανει τοσο χτυπητη διαφορα στο "συγκεντρωμενο" version. Παντως περιμενω το δευτερο μισο γιατι θυμαμαι μου αρεσε και οταν το ειχα δει 1η φορα οποτε φανταζομαι τωρα...
sheik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μπα... Αν μπορεσεις και αντεξεις να δεις ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ 2η σαιζον και μετα 2-3 μερες ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ την 3η, η 3η απλα ΣΠΕΡΝΕΙ. Για μενα καλυτερη κι απο την 1η.Νταξει,εχουμε 5-6 επεισοδια ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ και βαρετα,αλλα στο συνολο η 3η σαιζον ειναι φοβερη.
john1987 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Για μενα καλυτερη κι απο την 1η.Νταξει,εχουμε 5-6 επεισοδια ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ και βαρετα,αλλα στο συνολο η 3η σαιζον ειναι φοβερη. Συμφωνω απολυτα... Πολυ αργει ομως το Lost παιδες!
dk1210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνω απολυτα... Πολυ αργει ομως το Lost παιδες! 31 Ιανουαρίου... Το περιμένω πώς και πώς... δεν έχω δει κανένα webisode, ούτε έχω διαβάσει τίποτα spoilers...μόνο το τελευταίο trailer...ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι έχει να γίνει!!!
littlelouievegos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αντε να αρχισει γιατι τον τελευταιο καιρο δεν εχει μεινει και τπτ να δουμε.. Κατι επεισοδιακια του Dexter εχω ακομα και μετα το χαος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.