avenger Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 O Charlie θυσιάζεται γιατί πιστεύει το όραμα του Desmond που του λέει πως αν δεν πεθάνει δεν θα πραγματοποιηθει αυτό που είδε,δηλ την Claire και το μωρό να μπαίνουν στο ελικόπτερο και να φεύγουν απο το νησί.Επίσης κλείνει την πόρτα γιατί ο σαλεμένος Desmond είναι έτοιμος να μπει και αυτός μέσα(επειδή βλέπει την Penny στην οθόνη) οπότε κινδυνεύει να πνιγεί και αυτός.
sheik Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Χωρια που ο Τσαρλυ πραγματικα ΔΕΝ ΕΙΧΕ λογο να βγει εξω και αν προσπαθησει να σωθει. Θα πεθαινε ουτως η αλλως καποια αλλη στιγμη στα επομενα επεισοδια,οποτε ειπε να πεθανει τωρα μπας και κανει και κατι καλο συμφωνα με τη φλασια του Ντεσμοντ.
kkardo91 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 O Charlie θυσιάζεται γιατί πιστεύει το όραμα του Desmond που του λέει πως αν δεν πεθάνει δεν θα πραγματοποιηθει αυτό που είδε,δηλ την Claire και το μωρό να μπαίνουν στο ελικόπτερο και να φεύγουν απο το νησί.Επίσης κλείνει την πόρτα γιατί ο σαλεμένος Desmond είναι έτοιμος να μπει και αυτός μέσα(επειδή βλέπει την Penny στην οθόνη) οπότε κινδυνεύει να πνιγεί και αυτός. Δεν νομίζω ο Desmond να είδε την Penny, αλλά προσπάθησε να εμποδίσει τον Charlie απ' το να κλειστεί μέσα. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.:???:
Lodar Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει πως έχει συνδεθεί Πηνελόπη την ύπαρξη του νησιού με το που βρίσκεται ο brother. Θέλω να πω, πως από όσο ξέρουμε ο brother ξεβράστηκε εκεί ολομόναχος. Είναι αδύνατον λοιπόν η Penny να ξέρει: α. Εάν είναι ζωντανός και μάλιστα που, ειδικά σε ένα αγώνα σαν αυτό που έπαιρνε μέρος ο Ντεζμοντ. β. Να περίμενε μπάστακας στη γραμμή πότε θα έρθει σε επαφή με τον Ντέζμοντ. Γιατί αν υποθέσουμε ότι ακόμα και αν ο Ντεζμοντ κατάφερνε να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο αυτό θα ήταν με τον ασύρματο του ιστιοπλοϊκό του, και όχι με βιντεοκληση που μας έδειξαν. Συνεπώς μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι η Πέννυ: α. Ήθελε να επικοινωνήσει στο συγκεκριμένο κανάλι με κάποιον και σίγουρα όχι τον Ντέζμοντ. β. Από όσο γνωρίζουμε το looking glass παρεμπόδιζε τις επικοινωνίες με τον έξω κόσμο για τους others και για τους losties. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Μπεν είχε κόψει κάθε επαφή, για τα δικά του σχέδια πάντα, με τον έξω κόσμο. Θα μπορούσε θεωρητικά να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο σαν Ντάρμα ή δεν ξέρω και εγώ σαν τι άλλο. Τη σχέση με την Πένη ή με τον πατέρα της θα πρέπει να την αναμένουμε.
dali13gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Έχει και κάποιες τρύπες το σενάριο πάντως. Καταρχήν η Πέννυ λέει "Where did you get this frequency" σαν να του λέει ότι εκείνος κάλεσε και όχι αυτή. Επίσης, αφού ήταν μπλοκαρισμένες οι επικοινωνίες, τότε πως ο Μπεν δείχνει στην Juliet την αδερφή της που είναι ζωντανή; Και είναι ξεκάθαρο ότι είναι δορυφορική η σύνδεση(τι άλλο θα μπορούσε να ήταν εξάλλου).
soturin Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Έχει και κάποιες τρύπες το σενάριο πάντως. Καταρχήν η Πέννυ λέει "Where did you get this frequency" σαν να του λέει ότι εκείνος κάλεσε και όχι αυτή. Επίσης, αφού ήταν μπλοκαρισμένες οι επικοινωνίες, τότε πως ο Μπεν δείχνει στην Juliet την αδερφή της που είναι ζωντανή; Και είναι ξεκάθαρο ότι είναι δορυφορική η σύνδεση(τι άλλο θα μπορούσε να ήταν εξάλλου). Όταν έδειξε την αδερφή της Τζούλιετ ήταν αρκετό καιρό πριν, δεν ήταν υποχρεωτικά μπλοκαρισμένες οι γραμμές. Το σενάριο είναι πολύ δύσκολο να το προσβάλεις. Μια απλή φράση αποκτά νόημα αρκετό καιρό μετά. Π.Χ. Στο The Brig, o Highlander-Richard, λέει στον Λοκ:No matter HOW MUCH TIME you spend on this island, you never get tired of this view;)
Solmyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δεν νομιζω οτι υπαρχουν τρυπες και λαθη, απλα μας φαινεται ετσι επειδη δεν γνωριζουμε μερικα πραγματα. Πιθανες δικαιολογιες σε αυτα που ειπωθηκαν: 1.H Peny δεν ψαχνει τον Desmond αλλα κατι αλλο και ετυχε να ειναι αυτος εκει. Δεν μας εχει δειξει πως τον εψαχνε ποτε, ετσι δεν ειναι; Το μονο που μας κανει να το πιστευουμε ειναι τα λεγομενα της Ναομι. Μπορει απλα η Πενυ να ψαχνει να βρει κατι αλλο. 2.Αν το παραπανω δεν ισχυει μπορει το σκαφος του Desmond να ειχε καποιο πομπο και να γνωριζει την υπαρξη του νησιου, αρα να προσπαθει να συνδιασει τα δυο. 3.Ειναι πιθανον να ειχαν επικοινωνησει με τηνΠενυ οι κοπελιες πριν καποια στιγμη, γι αυτο να ηρθε αμεσως το frequency. 4.Η αδερφη της Τζουλιετ μπορει να ηταν κασετα, η απλα ο Μπεν να ανοιγοκλεινε οποτε ηθελε την συχνοτητα. 5.Το οτι εχουν ληψεις δεν σημαινει οτι μπορουν να εχουν και εκπομπες... μπορει ο σταθμος να εμποδιζει της εκπομπες συχνοτητων.
greekboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω ο Desmond να είδε την Penny, αλλά προσπάθησε να εμποδίσει τον Charlie απ' το να κλειστεί μέσα. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.:???: και εμενα ετσι μου φανηκε:-? νομιζω οτι η Πεννυ ειχε συνδεθει εδω και καιρο σε αυτη την συχνοτητα αλλα δεν μπορουσε να επικοινωνησει επειδη ο Μπεν ειχε κοψει τις επικοινωνιες και με το που ο Τσαρλι απενεργοποιησε το συστημα η Πεννη εποιασε σημα...
kkardo91 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ιδέα μου είναι ή ήταν το καλύτερο παίξιμο του Charlie? (ο θάνατος του) Ο Κύκλωπας πάντως τώρα παίζει να ψόφησε με την χειροβομβίδα. Πάντως λογικά ο Μπεν δεν μπλοφάρει αυτή τη φορά, αν και η λέξη λογικά δεν θα χαρακτήριζε το lost:p Ας ελπίσουμε να μην τα σκατώσουν στην συνέχεια γιατί είναι αρκετά εύκολο να θέτεις ερωτήματα αλλά πολύ δύσκολο να τα απαντήσεις ικανοποιητικά, και γι' αυτό το φοβάμαι λίγο το τέλος του Lost...:???:
georgepetrou Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Και μια δικιά μου παρατήρηση: η Penelope όταν μιλάει με τον Charlie τον ρωτάει "πού βρήκες αυτή τη συχνότητα;"... Τι νόημα έχει αυτό από την στιγμή που (θεωρητικά) αυτή έκανε την κλήση; Είναι σαν π.χ. να πάρω εγώ τηλέφωνο το 210-ΧΧΧΧΧΧΧ και να ρωτήσω αυτόν/ή που θα μου απαντήσει "πού βρήκες αυτό το νούμερο;"!!!
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 δεν έκανε η πεν την κλήση απαραίτητα! μήπως,σαν σενάριο,συνέβη το εξής: από τη στιγμή που θα ενεργοποιούσαν το μπλοκάρισμα των σημάτων από το νησί, υπήρχε αυτός ο τρόπος για να καταλάβουν κάποιοι που βρίσκονται μακριά,ότι κάποιος ξανα-απενεργοποίησε το μπλοκάρισμα! να γίνει σύνδεση σε αυτήν την γραμμή! έτσι, συνδέεται με το ότι η ντάρμα έχει κάποια σχέση με τον πατέρα της πεν! (θεωρία ...ο κύκλωπας δεν ψοφάει με τίποτα)! (το ότι σωθηκαν κάποιοι,πρέπει να μας το δείξει ως δεδομένο,και καλά κάνει,για να επιβεβαιώσει το όραμα του ντέσμοντ ότι αν πεθάνει ο τσάρλι,οι άλλοι θα σωθούν)! επίσης,έχω την εντύπωση ότι ο επόμενος κύκλος,θα είναι συμμαχία των άλλων,με τους lost,εναντίον των καινούργιων που αποβιβαστηκαν στο νησί! έτσι,θα μπορέσουμε να μάθουμε πολλά πράγματα για τη ντάρμα,το νησί,υπογειες σπηλιές κλπ,εξοπλισμό κ ότι άλλο υπάρχει, ενώ θα διατηρείτε το άγνωστο,γιατί δε θα ξέρουμε ποιοι είνια οι άλλοι ,κ τι θέλουν!
Konnosgeros Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 1.Ο Μπράδερ είδε την πένυ γι'αυτό έτρεξε προς τα εκεί 2.Η πόρτα άνοιγε μόνο από μέσα γι'αυτό δεν μπρούσε να ανόξει ο μπράδερ απ'έξω 3.ο Τσάρλι θυσιάστηκε γιατί πίστευε ότι έτσι θα σωθεί η Κλαιρ. 4.Η Πένυ ήξερε που περίπου βρίσκεται το νησί.Θυμάστε έκρηξη χατς -->τύποι στα χιόνια -->τηλέφωνο στη Πένυ ότι τον βρήκαν. 5. Ο Μπεν έλεγχε τις συχνότητες άρα πού εύκολα γαι λίγα δεύτερα έδειξε την αδελφή της Τζούλιετ.Κάλιστα θα μπορούσε να είναι και κασέτα. 6.Τώρα το πως βρέθηκε η Πένυ στη άλλη γραμμήγ της σύνδεσης έτσι αμέσως δεν ξέρω. 7.Ο πατέρας της Πένυ από ότι πιστεύω και εγώ έχει σχέση με τη Ντάρμα. 8.Τώρα που ξέρουμε ότι η Ναόμι λέει ψέματα είναι ένα ζήτημα το πως ήξερε ότι είναι ο Ντέσμοντ εκεί και είχε την φώτο του
mrFrodo Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τροφή: H Φωτό του Ντεζ με την Πέννυ ήταν τύπου Polaroid που φίλμ και φωτό είναι 1 χαρτί. Θυμάστε ότι την έβγαλαν σε έναν πλανόδιο τύπο ε; Πώς βγήκε αντίγραφο; Ο Μπεν όταν έδειξε την αδερφή της Τζουλιέτ εκτός από "λήψη" σήματος έκανε και εκπομπή. Αν θυμάστε, μίλησε στον Ρίτσαρντ για να του πει "είμαστε έτοιμοι εδώ" και μετά "σε περιμένουμε πίσω όσο γίνεται πιο γρήγορα".(Ρίτσαρντ, ο τύπος που κρατούσε την κάμερα και έκανε και ζουμ στην ημερομηνία της εφημερίδας)
Lighter122 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Vasika ontos opos eipe kai o dali13g ksexname ton patera tis Penelope...kapoio rolo varaei autos kai i eteria tou...allios pos vrike to frequency i Charlie apeutheias me tin Penelope...e? sto telos tou 20u kuklou to nisi egine gia ena mikro xroniko diastima orato kai to eidan autoi pou eixe valei ontws i Penny na psaxnoun... Mporei apo auto to simeio kai meta, me kapoio tropo na epsaxnan kati sugkekrimeno kai molis anoiksan oi tilepoikinwnies apo to nisi, na to vrikan amesws... Den kserw an ginetai kati tetoio alla den to thewrw kai apithano...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.