flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μεγαλο αλλα άξιζε. Απίστευτη θεωρια και στηρίζει παρα πολλα πραγματα. Θα δουμε κατα ποσο ειναι σωστη...και πως θα μπορεσουν να τα συνδεσουν ολα αυτα, με τα επεισοδια που εχουμε δει και με τα επομενα... Ποτε θα παρουμε ολες αυτες τις "απαντησεις" δλδ? Θα χρειαστουν 10 σεζον ακομα???? Συμφωνω σχεδον σε ολα τα σημεια... μονο με την επιδραση του νησιου στα φλασμπακς δεν συμφωνω... Δικια μου αποψη..:εχει αρχισει και με εκνευριζει το ολο θεμα με τις θεωριες και τα παραλληλα συμπαντα κτλ και φοβαμαι οτι οι σεναριογραφοι δεν θα καταφερουν να καλυψουν ολα τα θεματα και το τελος θα μας χαλασει!!!
soturin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Κι όμως, παρά τις θεωρίες σε κάθε επεισόδιο λίγο-πολύ μέναμε μαλάκες... Γιατί δεν είναι απλά το τι συμβαίνει στο περίπου αλλά και πως το δείχνει. Όταν σε ρωτάει κάποιος για το λοστ δεν του λες περιληπτικά τι γίνεται, του λες:"Δες το!"
Carthago Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Πεσαμε πολυ νομίζω. Στην 5η σελιδα βρηκα το τοπικ. Τελικά μηπως ηταν μεγαλη κουταμαρα να επιμηκυνουν το ΛΟΣΤ σε 3 σεζον με τόσο μεγάλα κενά στο ενδιάμεσο??? Ουτε στον στρατο να ημουνα. Μετραω τις μερες πως και πως και φοβαμαι πως στις 4/2 θα εχω την απαιτηση απο κανεναν να μου δωσει και απολυτηριο. Παντως το Ε01 της Σ04 εχει τον τιτλο 'Η αρχή του τέλους' που για μενα σημαινει πως θα εχουμε να κανουμε με γερο νταβαντουρι. Στανταρ θα παιξει αποβιβαση καινουριων προσωπων απο το 1ο ΕΠ.
georgepetrou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Sto episodeio den ksero ti tha ginei, ston "theio" omos tha ginetai polemos stis 5/2!
vantor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει μια φήμη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την οποία το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου ξεκινά με ένα αεροπλάνο που κινδυνεύει με πτώση. Βλέπουμε εναλλάξ Πύργο Ελέγχου και αεροπλάνο, σκηνές αγωνίας, τελικά το αεροπλάνο πέφτει στη θάλασσα. Πτώματα παντού. Ζουμάρει η κάμερα, βλέπουμε πως τα πτώματα ανήκουν στους πρωταγωνιστές του Lost και καταλαβαίνουμε πως η πτήση ήταν η γνωστή της Oceanic, από την οποία δεν σώθηκε κανείς. Αυτό σε συνδυασμό με τον τίτλο "beginning of an end" και το μότο "defend the island or die" με οδηγούν στο συμπέρασμα πως μάλλον το νησί δημιουργεί εναλλακτική πραγματικότητα. Αν κάποιος από τους ναυαγούς φύγει από τα όριά του είναι νεκρός, γιατί επιστρέφει στην πραγματικότητα εκείνη στην οποία έχει ήδη πεθάνει. Γι' αυτό οι ναυαγοί πρέπει να υπερασπίσουν το νησί, ώστε στην ουσία να υπερασπίσουν τους ζωντανούς εαυτούς τους. Ο Jacob είναι ο μόνος που ταξιδεύει ανάμεσα στις δύο πραγματικότητες, παιδιά δεν γεννιώνται αν λείπει το life essence από τους γονείς τους, οι νεκροί εμφανίζονται ως πνεύματα και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους είναι νεκροί στην πραγματικότητα...
Carthago Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εξυπνη θεωρια αλλα πως θα ηταν δυνατον να υπαρχουν φλας φοργουορντ??? Ηδη το ξερουμε πως καποιοι πρωταγωνιστες θα φυγουν καποια στιγμη απο το νησι
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει μια φήμη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την οποία το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου ξεκινά με ένα αεροπλάνο που κινδυνεύει με πτώση. Βλέπουμε εναλλάξ Πύργο Ελέγχου και αεροπλάνο, σκηνές αγωνίας, τελικά το αεροπλάνο πέφτει στη θάλασσα. Πτώματα παντού. Ζουμάρει η κάμερα, βλέπουμε πως τα πτώματα ανήκουν στους πρωταγωνιστές του Lost και καταλαβαίνουμε πως η πτήση ήταν η γνωστή της Oceanic, από την οποία δεν σώθηκε κανείς. Αυτό σε συνδυασμό με τον τίτλο "beginning of an end" και το μότο "defend the island or die" με οδηγούν στο συμπέρασμα πως μάλλον το νησί δημιουργεί εναλλακτική πραγματικότητα. Αν κάποιος από τους ναυαγούς φύγει από τα όριά του είναι νεκρός, γιατί επιστρέφει στην πραγματικότητα εκείνη στην οποία έχει ήδη πεθάνει. Γι' αυτό οι ναυαγοί πρέπει να υπερασπίσουν το νησί, ώστε στην ουσία να υπερασπίσουν τους ζωντανούς εαυτούς τους. Ο Jacob είναι ο μόνος που ταξιδεύει ανάμεσα στις δύο πραγματικότητες, παιδιά δεν γεννιώνται αν λείπει το life essence από τους γονείς τους, οι νεκροί εμφανίζονται ως πνεύματα και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους είναι νεκροί στην πραγματικότητα... Καλή σκέψη αλλά... Εξυπνη θεωρια αλλα πως θα ηταν δυνατον να υπαρχουν φλας φοργουορντ??? Ηδη το ξερουμε πως καποιοι πρωταγωνιστες θα φυγουν καποια στιγμη απο το νησι Όντως τα flashforward λένε το αντίθετο... Πιστέυω ότι δεν πρέπει να περάσουμε στην επιστημονική φαντασία... Οι σεναριογράφοι είπαν ότι δν ειπάρχει επ.φαν... άντε βγάλε άκρη...
Carthago Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλή σκέψη αλλά... Όντως τα flashforward λένε το αντίθετο... Πιστέυω ότι δεν πρέπει να περάσουμε στην επιστημονική φαντασία... Οι σεναριογράφοι είπαν ότι δν ειπάρχει επ.φαν... άντε βγάλε άκρη... Παντως εμενα με ανησυχει το ολο χρονοδιαγραμμα της σειρας. Φανταστειτε πως τα επομενα δυο χρονια θα πρεπει να φαμε στη μαπα εφταμηνα διαλειμματα.Με δεδομενη την επιτυχια της σειρας μου περνα η σκεψη πως οι παραγωγοι ισως να θελουν να αποφυγουν την πατατα της εξοδου κανοντας τον κοσμο να ξενερωσει. Στο δικο μου το μυαλο μια τετοια σειρα για ενα καναλι ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για να τα οικονομησουν. Εαν την στιγμη που μιλαμε οι σεναριογραφοι ειχαν στο δικο τους μυαλο μια πληρως συγκροτημενη εικονα δεν βρισκω κανενα λογο για το συγκεκριμενο timeline της σειρας. GREGKERKYRA και εγω ελπιζω να μην υπαρξει καμμια επιστημονικη φαντασια αλλα πλεον το θεωρω πολυ χλωμο. Η μονη μου ελπιδα ειναι ενας συνδυασμος highly sofisticated τεχνολογιας και μιας παγκοσμιας συνομωσιας που πολυ απλα κατοΡθωνουν να κρυψουν το νησι χρησιμοποιωντας ηλεκτρομαγνητικα κυματα τα οποια τρελαινουν both τις πυξιδες και GPS. Φαντασου ενα κυκλωμα το οποιο σε οποιον πλησιαζει το νησι τον οδηγει ειτε αρκετα βορεια ειτε αρκετα νοτια ωστε να το παρακαμψει και σε οποιον προσπαθει να φυγει απο αυτο τον οδηγει σε ενα loop το οποιο τον κατευθυνει ξανα στο νησι. Η μονη διαφυγη η προσεγγιση θα μπορουσε να γινει ισως με ενα guiding system βασιζομενο σε αστρα. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ???
sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παντως εμενα με ανησυχει το ολο χρονοδιαγραμμα της σειρας. Φανταστειτε πως τα επομενα δυο χρονια θα πρεπει να φαμε στη μαπα εφταμηνα διαλειμματα.Με δεδομενη την επιτυχια της σειρας μου περνα η σκεψη πως οι παραγωγοι ισως να θελουν να αποφυγουν την πατατα της εξοδου κανοντας τον κοσμο να ξενερωσει. Στο δικο μου το μυαλο μια τετοια σειρα για ενα καναλι ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για να τα οικονομησουν. Εαν την στιγμη που μιλαμε οι σεναριογραφοι ειχαν στο δικο τους μυαλο μια πληρως συγκροτημενη εικονα δεν βρισκω κανενα λογο για το συγκεκριμενο timeline της σειρας. Ειναι οπως το ειπες.Το καναλι δε μπορουσε να αφησει την ευκαιρια να χαθει. Οι παραγωγοι ειχαν πει πολυ καιρο πριν,οτι εχουν μια ιστορια περιπου 100 επεισοδιων στο μυαλο τους,απο την αρχη της σειρας.Με το δεδομενο προγραμματισμο,φτανουμε στα 120 επεισοδια,που σημαινει 20 επεισοδια περισσοτερα. Σημασια εχει οτι η σειρα παιρνει το δρομο του γυρισμου.Μεχρι προτινος,οι παραγωγοι ναι μεν ειχαν καποια πραγματα στο μυαλο τους(τελος της σειρας κλπ) αλλα αναγκαζονταν να το καθυστερουν επειδη δεν ηξεραν ποτε θα τελειωσει.Πλεον,με 48 επεισοδια ακομα,υπαρχει πολυ καλυτερος προγραμματισμος,τα πραγματα θα μπαινουν σε μια σειρα και με το τελος στον οριζοντα ειναι πολυ ευκολοτερο για αυτους να δουλεψουν ετσι οπως θελουν.Τους δινει μια ανεση,μια ελευθερια πλεον...
vantor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Κατ' αρχάς τίποτα από αυτά δεν ανήκει στην κατηγορία "spoilers", όλα είναι φήμες που μπορεί φυσικά να διαψευσθούν. Δε νομίζω πως μπορεί πλέον να ολοκληρωθεί η σειρά με καθαρά επιστημονικές εξηγήσεις των πάντων. Επιστημονικοφανείς ναι, αλλά ήδη το science fiction στοιχείο είναι απολύτως βέβαιο πως υπάρχει και θα υπάρχει, π.χ. ο smokie δεν εξηγείται αλλιώς, ούτε η εμφάνιση του Jacob, οι προβλέψεις του Desmond κ.ο.κ. Τα flashbacks και τα flash forwards έχουν ένα ενδιαφέρον twist που επιτρέπει πολλαπλές αντιμετωπίσεις τους: Δεν ξέρουμε αν είναι όνειρα/σκέψεις των ναυαγών, κανονικές αφηγηματικές παρεμβάσεις που εντάσσονται στην ιστορία ή κάτι διαφορετικό που δεν έχουμε υποψιαστεί ακόμα. Οσο στη σειρά δεν βλέπουμε να γίνονται πραγματικές συζητήσεις ανάμεσα στους ναυαγούς για το παρελθόν τους, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμα και το να έχει ο καθένας τους εντελώς διαφορετικό παρελθόν από αυτό που εμείς βλέπουμε, να τους εμφυτεύονται με κάποιο τρόπο νέα στοιχεία για το παρελθόν ή το μέλλον τους κ.λπ.
Carthago Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Επιστημονικοφανείς ναι, αλλά ήδη το science fiction στοιχείο είναι απολύτως βέβαιο πως υπάρχει και θα υπάρχει, π.χ. ο smokie δεν εξηγείται αλλιώς, ούτε η εμφάνιση του Jacob, οι προβλέψεις του Desmond κ.ο.κ. . Vantor κρατα και καμμια πισινη (τουλαχιστον ετσι κανω εγω) γιατι αν το καλοσκεφτεις υπαρχουν πολλες σκηνες που με εκαναν να αναρωτηθω για παραλληλα συμπαντα, χωροχρονους κτλ. Για παραδειγμα να σου θυμιζω την σκηνη που ο Ben μαθαινει για το κοτερο του Desmond. Αν θυμασαι ο Μπεν ταραζεται αγρια και απαιτει να παρουν το σκαφος του Ντεζμοντ. Αυτο για μενα σημαινε πως μπορει να υπαρχει διεξοδος απο το νησι χωρις κανενα ιδιαιτερο κοπο. Αν ισχυαν τα παραλληλα συμπαντα και τα Kashmir effect και ημουνα ο Μπεν θα ημουνα απολυτως κουλ μαθαινοντας πως υπαρχει σκαφος στο νησι. Για αυτα που ανεφερες και σου παραθετω πιστευω οτι αν το τραβηξουν λιγακι μπορουν να τα εξηγησουν καπως με θεωριες περι subliminar messaging kai mind control. Παντως οπως βλεπεις ακομα ελπιζω οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως στοιχειο science fiction.λολ
soturin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Η μονη διαφυγη η προσεγγιση θα μπορουσε να γινει ισως με ενα guiding system βασιζομενο σε αστρα.ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ??? Αρρωστημένο?? Μα με τα αστρα ξεκίνησε ο άνθρωπος να προσανατολίζεται.... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο Εγώ πάντως επαναδιατυπώνω την θεωρία-επιθυμία μου (δεν το διάβασα πουθενά, promise) για το ξεκίνημα της 4ης σαιζόν: Black rock ξεβράζεται στο νησί τον 17ο αιώνα με Jacob καπετάνιο και Richard μούτσο. Ακολουθεί το concept των προηγούμενων πρεμιερων, δηλαδή ενω έχεις ερωτηματικά από την προηγούμενη σαιζόν, σου πετάω ένα κουλό να σε τρελάνω (2-hatch desmond, 3-others χωριο)
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Lost may lose half-season Picketing showrunner says ABC hit may only get through eight episodes if strike is prolonged; 24 also in jeopardy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.