Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Για τον 4ο κύκλο θα ανοίξει thread για τα Spoilers μιας και έχω υλικό? Εδώ είναι. Σ'αυτό το thread βάζεις ό,τι θέλεις. Για τον τέταρτο κύκλο θα ανοίξει κανονικό thread όοοοταν αρχίσει να παίζεται (δηλαδή το 2008, με το καλό). Για το παρόν thread θυμίζω: 1. Spoilers μέχρι και τον τρίτο κύκλο επιτρέπονται ελεύθερα. 2. Spoilers για τον τέταρτο κύκλο με χρήση του spoiler tag.
GreekCharmed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Okie dokie τοτε Δεν έχω πολύ πράμα μιας τα γυρίσματα ξεκινάνε μετά τις 20-08. Θα είναι λίγο....μεγάλο το κείμενο sorry Στο 2ο επεισόδιο του 4ου κύκλου ψάχνουν 2 νέους χαρακτήρες να εισάγουν στην σειρά που όπως φαίνεται θα εμφανίζονται σε όλη την νέα season και πιθανότατα και στην επόμενη. Σύμφωνα λοιπόν με το forum ο ένας χαρακτήρας είναι ο Russell, ένας πανέξυπνος μαθηματικός μετά τα 30 και η Charlotte, μια ελκυστική και αθλητική δια παιδαγωγός. Τα ονόματα μπορεί και να αλλάξουν. Source: TWOP Ruby in Antwerp, Belgium: Any scoop on Lost? Οι παραγωγοί Carlton Cuse και Jean Higgins ήταν στο LATV Festival την περασμένη εβδομάδα και απάντησαν σε κάποιες ερωτήσεις. Όσον αφορά το μέλλον της σειράς ο Cuse μας είπε "Κάποιοι υπέθεσαν πως επειδή δείξαμε το μέλλον στην σειρά οτι θα συνεχίσουμε να δείχνουμε το μέλλον αλλά δεν είναι έτσι θα έχουμε και flashbacks και fastforwards. Οι Losties μας κάλεσαν το πλοίο, υπάρχουν άνθρωποι στο πλοίο αυτό και είναι λογικό να σκεφτούμε πως θα συνεχιστεί η ιστορία απο εκεί. Θα υπάρχει πολύ ένταση φέτος. Ο Charlie έγραψε στο χέρι του πως δεν είναι το πλοίο της Penny και αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Στο Comic-Con έδειξαν και ένα μικρό video με τον Mr. Friendly να λέει (στα extras του dvd) 'την στιγμή που θα το βλέπετε αυτό θα είμαι νεκρός αλλά σας λέω πως όποιος είναι να έρθει μετά τους Others θα είναι πολύ χειρότερος απο ότι ήμασταν εμείς.' Τώρα στις ερωτήσεις των fans: Αν θα δούμε νέο set σκηνικών στο Lost όπως ναός ή ερείπεια απαντάνε πως δεν θα έχουν κάτι μόνιμο για τον νέο 4ο κύκλο. Για τους Jin και Sun θα είναι μια πολύ δυναμική season φέτος με την εγκυμοσύνη. Για τον Walt και αν επιστρέψει στην σειρά, λένε πως και ο Walt θα επιστρέψει στο Lost. Αλλά δεν μπήκαν σε άλλες λεπτομέρειες. Σε ερώτηση δική μου για το αν θα δούμε και θα μάθουμε κάτι παραπάνω για τον Jacob στον νέο κύκλο απαντάνε πως ναι θα δούμε περισσότερο απο τον Jacob.
NOMIKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 GreekCharmed πολυ ενδιαφέρωντα τα στοιχεία που δίνεις ,κράτα μας σε επαφή.
system Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στις 20-8 εννοείς δηλαδή ότι ξεκινάνε τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του 4 κύκλου?
GreekCharmed Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Thanks NOMIKOS system ναι και συγκεκριμένα τα γυρίσματα ξεκινάνε 19 Αυγούστου. Επειδή φεύγω με άδεια και γυρνάω 25/08 δεν θα μπορέσω να σας δίνω νέα, όσα έχω μέχρι τώρα είναι στο blog, με την επιστροφή μου επιστρέφω και στην μετάδοση spoilers στο insomnia.
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 GreekCharmed, thanks for the info (άλλωστε, στο λοστ,δεν έχει σημασία μόνο να επαληθευτεί μια φήμη,αλλά να συζητηθεί)!!!
soturin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εγώ λέω να προσπαθήσουμε να το βγαλουμε το λοστ απ'το μυαλό μας γιατι βλέπω να αυτοκτονεί κόσμος μέχρι τον φλεβάρη με τις θεωρίες-spoilers κτλ..
NOMIKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δυστηχώς είναι τεράστια η χρονική διάρκεια που μεσολαβεί για το επόμενο επεισόδειο και είδη υπάρχουν συμπτώματα στέρησης σε πολλούς γνωστούς μου. GreekCharmed καλές διακοπές και μακριά από απόμερα εξωτικά νησιά...
michael92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εγώ δεν παρακολουθούσα LOST παλιά, αλλά μου κίνεισε το ενδιαφέρον και είδα καιι τα 69 επεισόδεια των 3 κύκλων σε ένα μηνα, αν ξεκινήσουν από τώρα τα επεισόδεια να γυρίζονται, σημαίνει πως θα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τουλάχιστον τα 10 από τα 16 μέχρι τον Φεβρουάριο, ίσως να το κάνουν αυτό γιατί δεν πρόκειται να γυρίζουν επεισόδειο προς επεισόδειο αλλά σκηνές από διάφορετικά επεισόδεια, για παράδειγμα στο πρώτο γύρισμα να γυρίσουν την δέυτερη σκηνή από το 1ο επεισόδειο, την 4η από το 3ο και την 2η από το 8ο, ίσως. Από την άλλη μπορεί να τελειώσουν όλη τη σεζόν πριν το Χειμώνα, καθώς από ότι διάβασα τα γυρίσματα γίνονται στην Χαβάη.
Trelospektis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ξενερωσα λιγο σχετικα με το μελλον του γιατρου Τζακ που γινετε ναρκομανης αλκοολικος κλπ κριμα δεν του αξιζει κατι τετοιο για το μελλον θα προτιμουσα να ηταν μαζι με την Τζουλιετ κ το χομπιτ δε μαρεσε που επαθε οτι επαθε
system Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Εγώ δεν παρακολουθούσα LOST παλιά, αλλά μου κίνεισε το ενδιαφέρον και είδα καιι τα 69 επεισόδεια των 3 κύκλων σε ένα μηνα, Τι να πω και γω που τα ειδα σε μια βδομαδα
omnislash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Κάτι άκυρα ερωτήματα 1ον γιατί ο Σώγιερ με τη κειτ να ζουν στο la 2ον πως αναστήθηκε ο πατέρας του Τζακ?
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Κάτι άκυρα ερωτήματα1ον γιατί ο Σώγιερ με τη κειτ να ζουν στο la 2ον πως αναστήθηκε ο πατέρας του Τζακ? 1)απο που καταλαβες οτι η Kate zei με τον Σωγιερ στο LA:confused:? 2)δεν νομιζω οτι αναστηθηκε ο πατερας του Τζακ , ετσι και αλλιως το ειπαν οι σεναριογραφοι. Αλλα ΛΟΣΤ ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις τι βλεπεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.