Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά κάτι άσχετο.Ενώ έπαιζα ένα παιχνιδάκι point 'n click, κοιτάχτε τι εμφανίστηκε πάνω αριστερά στην οθόνη.Από εδώ παρακολουθούν οι others.Άραγε στο δεξί μόνιτορ είναι ο Λόκ με μούσια?

post-35322-1290629497_thumb.jpg

Δημοσ.

Ποιο παιχνιδάκι είναι αυτό? Έχει σχέση με το lost ή απλά βάλαν easter eggs να μας τρελάνουν?

...ή μας δουλεύεις με photoshopιές?? χμμμμμμμμμ ελπίζω όχι αν και δεν καταλαβαίνω γιατί μας δίνεις απλά μία εικόνα και καμία άλλη πληροφορία..

Δημοσ.

Είναι το Mystery Case Files:Ravenheasrt.Είναι όπως είπα point 'n click.Ψάχνεις κάποια αντικείμενα για να λύσεις κάποια μυστήρια.Μικρό παιχνιδάκι(100 ΜΒ)αλλά αρκετά διασκεδαστικό.Δεν νομίζω όμως ότι έχει κάποια σχέση με το Lost.Πρέπει οι δημιουργοί του παιχνιδιού να το έκαναν για πλάκα.Πάντως και τα monitor μοιάζουν με των καταπακτών.

Δημοσ.

Και επισημα, Harrold Perieneau returns to LOST next season!!!

Νταξει,μπορει στους περισσοτερους να μας την εσπαγε υπερβολικα,αλλαεγω χαιρομαι με την ειδηση.

1ον)δεν τον ξεχασαν και ετσι θα μαθουμε(λεμε τωρα) τι εγινε με δαυτον και το μουλικο

2ον)υπαρχει πιθανοτητα πλεον να τον δουμε να ΠΕΘΑΙΝΕΙ live!!!:mrgreen:

Δημοσ.
Άραγε στο δεξί μόνιτορ είναι ο Λόκ με μούσια?

Φίλε δεν είναι ο Λοκ με μούσια. Είναι ο Μπάμπης Χριστόγλου από τον sport fm!!!!

Φαντάσου ότι κι εγώ έπαιζα το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ.

Δημοσ.

Λιγο πολυ το περιμεναμε αυτο. Γιατι ηταν οι μονοι που δεν ειχαμε αρκετες πληρ. για την ζωη τους. Φανταζομai να τον δουμε περισσοτερο σαν flash back

• Super Moderators
Δημοσ.
Και επισημα, Harrold Perieneau returns to LOST next season!!!

Νταξει,μπορει στους περισσοτερους να μας την εσπαγε υπερβολικα,αλλαεγω χαιρομαι με την ειδηση.

1ον)δεν τον ξεχασαν και ετσι θα μαθουμε(λεμε τωρα) τι εγινε με δαυτον και το μουλικο

2ον)υπαρχει πιθανοτητα πλεον να τον δουμε να ΠΕΘΑΙΝΕΙ live!!!:mrgreen:

Όχι ρε γαμώτο! :evil:

Μία σαιζόν είχαμε ηρεμήσει από τις ηλίθιες τύψεις του για το ότι "ήμουν ο πατέρας του κι ήμουν μακρυά του". Ήλπιζα ότι είχε ψοφήσει μαζί με το μούλικο.

Κρίμα. Ας ελπίσουμε να αρκεστούν σε δυό-τρεις επεξηγήσεις που λείπουν από το puzzle και να τον καθαρίσουν live.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι περιμενα να επιστρεψει το μουλικο μονο με καποιο τροπο.Εκανε μια εμφανισουλα οταν ο Λοκ το χε παρει αποφαση να τα τιναξει στο τελος της 3ης.Γενικα ηταν λιγο "strange thinks happen around me"χωρις λογο και περιμενα/ηθελα εξηγησεις.Για τον "παντα-ηθελα-να-μαι-ο-καλυτερος-πατερας-του-κοσμου"παλι,δεν καιγομουν καθολου να δω τι απεγινε.

Δημοσ.

ΠΟΠΟ,θα καψουμε φλατζα μεχρι το γεναρη....ελπιζω να ψοφησουν και οι δυο αν και δεν το βλεπω....ρε παιδια,ριξτε καμια ιδεα για το τι νομιζεται πως ειναι ο καπνος που τρωει κοσμο,ισως και να εχει ξανασχολιαστει εκτενεστερα,απλα μου εχει τρυπησει το μυαλο μου τελευταια αυτο το πραμα..καπου μαλιστα διαβασα,πως επειδη κ καλα θα εξηγηθουν λεει ολα επιστημονικα,κ αυτος ο καπνος μπορει να υπαρξει!!!!θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται....

Δημοσ.

Ξυπνησε το thread!!

Ρε παιδιά ΤΟΣΟ μίσος πια τον καημένο? Κι αν δεν τον πάτε σαν χαρακτήρα (κι εγω δεν τρελένομαι) τουλάχιστον προσθέτει ζουμί στην υπόθεση, φτιάχνει σχεδίες, προδίδει κόσμο.. nice fella!

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτe live :confused: Να βγάλουν τον ηθοποιό να τον σκοτώσουν?? Σειρά είναι βρε!

Α! Αφού μάθαμε για τον michael, ο αξιαγάπητος και τρισχαριτωμένος απέθαντος με νοιάζει, ο BAKOUNIN (ο άλλος μιχάλης). Has anybody heard something....

Δημοσ.

lol,απλα εννοουμε να τον σκοτωσουν on camera,και οχι απλα "εφυγε με τη σχεδια και πνιγηκε μετα" χωρις να το δουμε.Τετοιες σκηνες μενουν χαραγμενες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Περα απο τη πλακα,ουτε κι εγω τον παω,αλλα ακριβως για τους λογους που ειπες χαιρομαι που επιστρεφει.Ειναι υγιες για μια σειρα να εχει ΚΑΙ μισητους χαρακτηρες οπως και να το κανουμε.Δεν αρκουν μονο οι good guys κλπ,χρειαζονται προδοτες,assholes κλπ για να αναβουν τα αιματα και να ...εχεις καποιον να μισεις βρε αδερφε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...