Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και για να επανέλθουμε ξανά τι μ....ρα αυτή η Kate ε??? Τι να κάνει άραγε....

lol....

Στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης season σε κάποιο σημείο (από το μέλλον) ο Τζακ τσακώνεται με έναν άλλον γιατρό,(έναν νέγρουλα καραφλό) και πάνω στον τσακωμό του λέει:"Πήγαινε πάνω και αν ο πατέρας μου είναι λιγότερο μεθυσμένος από εμένα μπορείς να με απολύσεις." Αυτό δεν είναι άκυρο εφόσον ο πατέρας του έχει πεθάνει πριν ακόμα πέσει στο νησί?

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ypomonh? adynaton!

Pios perimenei 4 meres...den antexete (Paraskevi fevgw)

Και εγώ:D

Λοιπόν άκου η σημερινή πάει πέρασε, η Παρασκευή είναι η τελευταία, άρα τι μείναμε; 2 μερούλες! Σιγά:D

Δημοσ.
lol....

Στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης season σε κάποιο σημείο (από το μέλλον) ο Τζακ τσακώνεται με έναν άλλον γιατρό,(έναν νέγρουλα καραφλό) και πάνω στον τσακωμό του λέει:"Πήγαινε πάνω και αν ο πατέρας μου είναι λιγότερο μεθυσμένος από εμένα μπορείς να με απολύσεις." Αυτό δεν είναι άκυρο εφόσον ο πατέρας του έχει πεθάνει πριν ακόμα πέσει στο νησί?

Το λεει μεσα στο μεθυσι του και με ειρωνικη διαθεση. Ο μαυρος ξερει οτι ο πατερας του εχει πεθανει για αυτο τον κοιταει με απορια. Επισης, ηταν ενα trick για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι οτι βλεπουμε flashback και οχι flashforward.:-D

Δημοσ.
Το λεει μεσα στο μεθυσι του και με ειρωνικη διαθεση. Ο μαυρος ξερει οτι ο πατερας του εχει πεθανει για αυτο τον κοιταει με απορια. Επισης, ηταν ενα trick για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι οτι βλεπουμε flashback και οχι flashforward.:-D

Σωστά τα λες..

Δημοσ.

Den kserw an exei eipothei...sto 2:27 tou teleftaiou epeisodiou o Jack einai eksw apo to grafeio teletwn kai to grafeio onomazete HOFFS DRAWLAR.

Anagrammatizontas to mas dinei FLASH FORWARD.

Akomh ena paixnidaki twn dhmiourgwn....

Δημοσ.

"Paixnidakia" h alliws easter eggs:

Apo thn emfanish twn perifhmwn arithmwn pantou p.x. h Anna Lucia parkarei to peripoliko pou exei arithmo 23 enw ta alla peripolika exoun arithmous 15, 16 ktlp.

mexri kai ta onomata twn xaraktirwn p.x. H phneloph (penny) pou perimenei/psaxnei tosa xronia ton desmont thymizontas thn odysseia...

http://www.lostpedia.com/wiki/Easter_egg

oreksh gia diavasma na exeis mono...

Δημοσ.

Καλά ρε σεις τόσο καιρό είχε πέσει νέκρα εδώ μέσα και από το σάββατο που έφυγα απο Αθήνα και γύρισα πίσω στην πατρίδα(θα μείνει μυστική ακόμα....χαχα) έχει γίνει τόση κουβέντα;Δε μπήκα και εγώ αυτές τις μέρες λόγω πολύωρων μπάνιων και κρεπάλων....

Ειπώθηκαν πολλά πράγματα και δεν έχει νόημα να σχολιάσω....

Όσοι ψάχνετε πάντως για πληροφορίες περί του τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει, πρώτα ψάξτε να βρείτε τι έχουν πει οι ίδιοι οι παραγωγοί ή άλλες επίσημες πήγες.Και μετά και όλες τις φήμες που μπορείτε να βρείτε και θα χορτάσατε τρελά και κουφά αλλα και ίσως και αληθινά πράγματα.Απλώς μην διβάζετε και τα πάντα γιατί το τέλος μπορεί τελικά να είναι εκπληκτικό και ανεπανάληπτο αλλά έχοντας διαβάσει όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν ελεύθερες μπορεί να σας φανεί ξενέρωτο και κακό.Κάτι που θα αδικήσει τη σειρά και το όραμα των δημιουργών.

Οι πιονπαλιοί ανγνωρίζουν τα λόγια μου καθώς τα έχω ξαναματαπεί, αλλά επειδή έχουμε και νέο αίμα στο τόπικ προσπαθώ να τους φέρω στον σωστό δρόμο.

Υ.Γ Πολύ ωραία η θάλασσα του Ιονίου σήμερα για μπάνιο....(για να σκάσετε εσείς στην Αθήνα και τη Σαλονίκη)

Δημοσ.
... και γύρισα πίσω στην πατρίδα(θα μείνει μυστική ακόμα....χαχα) Υ.Γ Πολύ ωραία η θάλασσα του Ιονίου σήμερα για μπάνιο....(για να σκάσετε εσείς στην Αθήνα και τη Σαλονίκη)
Πρόσεχε! Προδίδεις κάτι για την πατρίδα σου..:mrgreen::mrgreen:

Για το φέρετρο πιστεύω έχουμε καταλήξει πως θα πρέπει να μάθουμε αρκετά ακόμα για να μαντέψουμε έστω ποιός είναι. Η άποψη μου είναι πως είναι κάποιος που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα. (το χω ξαναπεί: ζουμάρισμα στο απόκομμα εφημερίδας του Jack έδειξε ένα όνομα καινούργιο http://www.lostpedia.com/wiki/Newspaper_clipping )

Please read the thread thoroughly first:-D

Δημοσ.

Εγω νομιζω πως ειναι ο Σωγιερ μεσα στο φερετρο.Γι'αυτο κιολας περιμενε απο την Κειτ να παει στην κηδεια του και ηταν τοσο σιγουρος οτι θα την συναντουσε εκει...

Δημοσ.

Θεωρία για το ποιος είναι στο φέρετρο:

"# Juliet Burke

* Juliet is really a man. This explains why Jack wants to commit suicide: he learns that he's been sleeping with a transvestite.

* This also explains Juliet's strange relationship with his/her ex-husband, and his/her obsession with inducing pregnancies where none are normally possible (including impregnating a male mouse): s/he wants to become pregnant him/herself, despite being male.

* Juliet remarried or changed his/her identity, taking on a new last name ending with "antham".

o Alternatively, "John Lantham" or "Jeremy Bentham" or something like that is her real birth name, which s/he later changed to a female one.

* Juliet committed suicide, echoing his/her namesake's death in Romeo & Juliet. In turn, Jack, her "Romeo", attempts suicide, but unlike Romeo he fails."

ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ! Στο lost pedia το βρήκα, ίσως εκεί έχει ξεφύγει η κατάσταση:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...