Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Α ρε Lost,έχω χάσει τον ύπνο μου.Αν ήταν ένας Σκόφιλντ στο νησί τώρα θα είχαν σκάψει μέχρι την Συγκαπούρη!! Και θα τους έβγαζε στο προαύλιο φυλακής υψίστης ασφαλείας... :-P Πάντως πλάκα δεν θα είχε να βλέπαμε ως γκεστ-σταρς ήρωες από άλλες σειρές; Π.χ. να συναντούσαν όντως οι losties τον Σκόφιλντ (ως Σκόφιλντ κι όχι απλά τον ηθοποιό).
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και θα τους έβγαζε στο προαύλιο φυλακής υψίστης ασφαλείας... :-P Πάντως πλάκα δεν θα είχε να βλέπαμε ως γκεστ-σταρς ήρωες από άλλες σειρές; Π.χ. να συναντούσαν όντως οι losties τον Σκόφιλντ (ως Σκόφιλντ κι όχι απλά τον ηθοποιό). Πλακα θα ειχε, δεν θα κολλαγε με serialised tv shows γιατι απλα οσοι δεν βλεπανε PB δεν θα ξερανε ποιος ειναι αυτος κτλ
tasosrs2000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και θα τους έβγαζε στο προαύλιο φυλακής υψίστης ασφαλείας... :-P :mrgreen::mrgreen:
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει με τον Ηρακλή και την Ζήνα, που ο ένας εμφανίζεται στη σειρά του άλλου...
tasosrs2000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Για το buffy κ angel δεν ξέρω,αλλά τουλάχιστον ο Ηρακλής κ η Ζίνα σχετίζονται.Με ποιο σχετίζεται το Lost?
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μα αυτό είναι το θέμα, εκεί που βλέπεις ξέρω γω τον τζακ και τον λοκ να πλακώνονται, να βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους έναν τύπο που να τους συστήνεται ως Μάικ Σκόφιλντ και να τους λεει ότι προσπαθώντας να αποδράσει από κάτι φυλακές στο Πόρτο Ρίκο, ξέπεσε στο νησί τους!
tasosrs2000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι θα συναντήσουν τους αδερφούς Πετρέλι.Πήγε ο Νέιθαν τον Πίτερ εκεί για να ανατιναχτεί!
system Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Η τέταρτη season πότε θα αρχίσει να προβάλεται στην Αμερική? Τον Ιανουάριο του 2008? Παιδιά ξέρει κάποιος?
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θα αρχισει τον Φεβρουαριο. Εχουμε πολλα ψωμια ακομα!!!
system Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θα αρχισει τον Φεβρουαριο.Εχουμε πολλα ψωμια ακομα!!! :(:( Είχα ακούσει επίσης πως θα έχουμε 3 ακόμα season με 16 επεισόδια η κάθε μία
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και εγω ετσι εχω ακουσει απο πολλους !!! Αστα να πανε , αφου μπηκαμε στο χορο του ΛΟΣΤ θα χορεψουμε....
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 epishs buffy kai angel... Το Αngel ειναι spin-off της Βuffy οπότε δεν πιανει αφου ο Εηντζελ ξεκινησε στην Μπαφυ και μετα πηρε δικη του σειρα Οπως δεν πιανουν συναντησεις στα διαφορα Law and Order αφου ειναι το ιδιο "συμπαν" απλα διαφορετικες αστυνομικες υπηρεσιες
vantor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ορισμένες σκέψεις μου για τη σειρά: Οι αριθμοί σχετίζουν μεταξύ τους τόσο επιζώντες όσο και νεκρούς στο νησί. Σε φλάσμπακ του πρώτου κύκλου, ο Τζακ με την Αννα Λουσία τα λένε στο μπαρ του αεροδρομίου και αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τις θέσεις τους (αφορμή το ότι η Αννα Λουσία κάθεται πίσω και ψάχνει θύμα για να αλλάξει θέσεις μαζί του, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει). Και οι δύο θέσεις ανήκουν στους γνωστούς μας "αριθμούς". Με την ίδια δικαιολογία η Αννα Λουσία θα μπορούσε εύκολα να ψαρέψει κι άλλους για να μάθει αν κάθονται σε κάποια θέση που ανήκει στους "αριθμούς", αν υποθέσουμε πως το ήθελε για κάποιο λόγο. Η Νάντια πρέπει να παίζει σπουδαίο ρόλο, μια και στο φλάσμπακ του πρώτου κύκλου όπου ο Σαϊντ προσεγγίζεται από τους πράκτορες της CIA, αυτοί του αποκαλύπτουν πως η Νάντια δουλεύει ως τεχνικός σε εταιρεία ιατρικών πειραμάτων. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Ο Τσάρλι στον πρώτο κύκλο δεν βουτάει στη θάλασσα για να σώσει μια κοπέλα που πνίγεται επειδή "δεν ξέρει κολύμπι". Μέγα ψέμα, όπως δείχνει το φινάλε του τρίτου. Γιατί το είπε όμως;
tasosrs2000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ορισμένες σκέψεις μου για τη σειρά: Οι αριθμοί σχετίζουν μεταξύ τους τόσο επιζώντες όσο και νεκρούς στο νησί. Σε φλάσμπακ του πρώτου κύκλου, ο Τζακ με την Αννα Λουσία τα λένε στο μπαρ του αεροδρομίου και αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τις θέσεις τους (αφορμή το ότι η Αννα Λουσία κάθεται πίσω και ψάχνει θύμα για να αλλάξει θέσεις μαζί του, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει). Και οι δύο θέσεις ανήκουν στους γνωστούς μας "αριθμούς". Με την ίδια δικαιολογία η Αννα Λουσία θα μπορούσε εύκολα να ψαρέψει κι άλλους για να μάθει αν κάθονται σε κάποια θέση που ανήκει στους "αριθμούς", αν υποθέσουμε πως το ήθελε για κάποιο λόγο. Η Νάντια πρέπει να παίζει σπουδαίο ρόλο, μια και στο φλάσμπακ του πρώτου κύκλου όπου ο Σαϊντ προσεγγίζεται από τους πράκτορες της CIA, αυτοί του αποκαλύπτουν πως η Νάντια δουλεύει ως τεχνικός σε εταιρεία ιατρικών πειραμάτων. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Ο Τσάρλι στον πρώτο κύκλο δεν βουτάει στη θάλασσα για να σώσει μια κοπέλα που πνίγεται επειδή "δεν ξέρει κολύμπι". Μέγα ψέμα, όπως δείχνει το φινάλε του τρίτου. Γιατί το είπε όμως; Yπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που γράφεις.Ο Τσάρλι ήξερε κολύμπι απλά φοβόταν,όπως είχε δείξει κ σε ένα άλλο flashback που είχε.Απλά στο τέλος το έκανε για την Κλαιρ.Και όσο για τις πίσω θέσεις του αεροπλάνου είναι οι χειρότερες.Γιατί βγαίνεις τελευταίος έξω και έχει κ το χειρότερο service αφού δεν περνάνε συχνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.