tasosrs2000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 1)αυτο το μαυρο συννεφο συμφωνα με τα λεγομενα της γαλλιδας δεν ειναι τερας αλλα ειναι συστημα ασφαλειας( χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα κανονικο, αυτα μα την σειρηνα ή εστω ενα με πολυβολα να το κανουν πιο σταρ τρεκ???) εχει κανεις καμια ιδεα για το τι ειναι ή το πως εγινε? Το θέμα είναι ότι το Λοστ δεν είναι σαν το Σταρ Τρεκ,ούτε σαν κάποιο άλλο έργο ή σειρά,και αυτό θέλουν να δείξουν.Έβαλαν ένα σύστημα ασφαλείας διαφορετικό από τα άλλα,το οποίο θα μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι είναι.Αν είχε ένα κανόνι,το μόνο που θα λέγαμε θα ήταν ''Ποιος το χειρίζεται?'' 2)ολο και περισσοτερο ακουω και διαβαζω οτι ο Michael θα επιστρεψει στο νησι.Δεν μου φενεται πριεργο , γιατι οταν εφυγε, ο ΒΕΝ του ειπε και ''παρε αυτες τις συντεταγμενες και θα σωθεις'' , ποτε ομως δεν του ειπε οτι θα φυγει απο το νησι ή οτι θα παει σπιτι του.Εξαλου η ψαροβαρκα που του εδωσε δεν ειναι για τα ανοιχτα. Μπορεί να τον έστειλε εκεί που είναι και οι άλλοι από το αεροπλάνο,η αεροσυνοδός,τα παιδιά κ.τ.λ 3)Ο Λοκ , ποτε αρχισε να γινεται ξαδερφος του Ραμπο και να σκοτωνει αγριογουρουνα ακομα και με οδοντογλυφιδες? Μηπως τοτε που ηρθε σε επαφη με το συννεφο? Γιατι δεν νομιζω να αποκτησε αυτες τις γνωσεις κυνηγοντας μπεκατσες με τον πατερα του. Ο Λοκ πρέπει να είχε αρκετές γνώσεις περί κηνυγιού,ιχνηλασίας και γενικά για την άγρια φύση,γι'αυτό και είχε γραφτεί στην εκρομή στη ζούγκλα.Μετά από αυτό που του έκανε ο πατέρας του αφιέρωσε την ζωή του σε πράγματα δύσκολα για να μην του λένε τι δεν μπορεί να κάνει.Αυτό είναι το κίνητρο του.Και σιγά πόσο δύσκολο είναι να σκοτώσεις αγριογούρουνο με οδοντογλυφίδα? 4)Και κατι ακομα ,πως εκαναν ετσι οταν ο Λοκ ανατιναξε το υποβρυχιο , αφου εχουν προσβαση με τον εξω κοσμο και τοσους πορους , ειναι πολυ ευκολο για αυτους να βαλουν μια φωνη στους εξω παρατρεχαμενους, να τους στηλουν ενα αλλο μεσω.( πολυ περιεργο νομιζω) Όπως είχε πει ο Μπεν,οι δικοί του νόμιζαν ότι μπορούσαν να φύγουν από το νησί μόνο με το υποβρύχιο και αυτό τους έδινε ελπίδα.Και μπορεί να έχει πρόσβαση στον ''έξω'' κόσμο,αλλά δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να πει στείλτε ένα υποβρύχιο σε χρώμα πράσινο για να ταιριάζει με την ζούγκλα που ζω.Πιθανόν όλοι οι δικοί του να είναι σε αυτά τα 2 νησιά και να τους στέλνει στον πολιτισμό μόνο για δουλειές.Αν είναι έτσι αποκλείστηκαν όλοι και ο Μπεν δεν θέλει να μάθουν άλλοι για το νησί.Γι'αυτό δεν παραγγέλνει άλλο υποβρύχιο ή άλλο μέσον.
Konnosgeros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 1. Δεν θέλανε να βάλουν ένα απλό οπλικό ή κάτι άλλο παρόμοιο σύστημα.Γι'αυτο κάποιο σαίνι είχε την ιδέα του "καπνού".Τι ακριβώς είναι δεν ξέρουμε.Αυτό που ξέροθμε είναι οτι δεν μπορεί να περάσει τους ηλεκτρο-ηχτικούς φράκτες όταν έχουν ενεργοποιεεθεί. 2.Ακόμα είναι σε στάδιο φήμης το ότι θα γυρίσει ο Μαικλ.Αν και διάβασα και κάποθ ότι είναι δηλωμένος στο καστ ( σαν γκεστ φαντάζομαι) της 4ής σεζόν.Φήμες και πάλι φήμες.Αν και πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε και αυτόν και τον Γουόλτ.Φάγαμε 2 σεζόν με τον Γουόλτ να είναι "Special" και να τον Μαικλ να φωνάζει "Γουόοοοοολτ" στα βουνά και στα λαγκάδια.ΑΣμαρτία να μην ξανασχοληθούμε μαζί τους. Που να ψοφήσει το μαλακισμένο ο Γουόλτ. Λες να ήταν αυτός στο φέρετρο; έλα να γίνει χαμός(δεν το λέω σοβαρά) 3. Ο Λοκ από την 1ή-2ή μέρα ήταν έτσι.Λόγω της αναπηρίας είχε μάθει πολλά πράγματα τέτοια,αν και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από αυτά.Οπότε με το που ξαναπερπάτησε άρχισε να βγάζει τα απωθημένα του.Γι'αυτό δεν θέλει να φύγει από το νησί.Γι'αυτόν είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του. 4.Από κάποια στιγμή και μετά έχουν διακοπεί οι επικοινωνίες τους με τον έξω κόσμο.Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε έχει υποθεί ότι έγινε , αλλά υποθέτω ΄τοτε με την μαλακία του Μπράδερ που έριξε και το αεροπλάνο. Οff-topic Κρίμα η Πάρνηθα παιδιά.Είχα βγεί στη ταράτσα χθές το βράδυ,μένω Μετς-Παγκράτι, και φαινόταν φωτια σε όλη την κορυφογραμμή.Τεραστίο μέτωπο, πολλα χιλιόμετρα.Τέτοιες φωτιές δυστυχώς δεν σβήνουν απλά....Μες τον χειμώνα θα έχουμε τρελές πλημμύρες και το καλοκαίρι ,αν όχι και φέτος σίγουρα του χρόνου,η Άθήνα θα πιάνει τις 50άρες κελσίου για πλάκα.ΕΕΕΕ ρε γλέντια!!! Σόρρυ για το άσχετο αλλά μιλάμε για καταστροφή.Και τα λέω εγώ που απλώς σπουδάζω έδω.Τι να πούνε άλλοι;
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Το πρόβλημα με τον Walt είναι ότι ο ηθοποιός που τονε παίζει έχει μεγαλώσει, και στην ηλικία του φαίνεται πολύ αυτό. Έχει ψηλώσει πολύ κι έχει αλλάξει και η φωνή του. Αν επιστρέψει στο νησί, θα πρέπει οπωσδήποτε να δικαιολογήσουν και την υπερανάπτυξή του (μιας και στο νησί δεν έχει περάσει ούτε τρίμηνο, αν θυμάμαι καλά, από την μέρα του ατυχήματος)...
tasosrs2000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αν υπάρχει το θέμα ταξίδια στο χρόνο που έχει ακουστεί,τότε θα είναι πολύ εύκολο να το δικαιολογήσουν.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Για το μαυρο συννεφο πλακα εκανα:) φυσικα και χρειαζοντε αυτα τα περιεργα γιατι αν ηταν ολα λογικα θα βλεπαμε ενα ντοκιμαντερ για καποιους επιζησαντες σε καποιο νησι. Εδω που τα λεμε ουτε η ζωη η ιδια ειναι λογικη. Οσο για το Walt ελα μωρε σιγα το προβλημα , του κοβουμε λιγο τα ποδια και ειναι ετοιμος. Προβληματα που εχει ο κοσμος. Και τωρα στα σοβαρα, αυτα που κανουμε στον πλανητη για λιγα χρηματα παραπανω θα τα βρουμε μπροστα μας στο πολλαπλασιο, ΟΛΟΙ ΜΑΣ οχι μονο εμεις που ειμαστε στην απ' εξω , αλλα και τα παιδια αυτων που ειναι υπευθυνοι για ολα αυτα. ΤΕΛΟΣ....
system Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Πάντως το μαύρο σύννεφο παραείναι. Είναι λίγο υπερβολικό όπως και να το κάνουμε.
tasosrs2000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά,δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί,αλλά ο Βίνσεντ ο σκύλος ειναι κορίτσι.Το είχατε προσέξει?
Tzinaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το μόνο περίεργο αυτό σου φάνηκε?Ειναι ικανοί να μπλέξουν και το φύλο του Βίνσεντ στην όλη ιστορία....
tasosrs2000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Όχι εντάξει,αλλά δεν μπορούσαν να το προσέξουν?Πρεπει να δείχνουν κ την ''συγκεκριμένη'' περιοχή.
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 re filaraki sorry dld alla tora i parathrhses kai esy?? edo ginete panikos, apisteyta koufa erothmata exei h seira, mayra synnefa polikes arkoudes klp, & esena se peirakse ta a....a tou skylou?? pantos poly parathritikothta, mpravo mpravo
tasosrs2000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Απλά δεν έχω τι να κάνω και ξεκίνησα το Lost από την αρχή.Έτσι όπως έβλεπα το επεισόδιο 8 που γύρισε ο Michael και οι άλλοι πίσω,δείχνει τον(την) Βίνσεντ να τρέχει προς αυτόν.Ε όσο να'ναι το μάτι σου πάει λίγο προς τα εκεί.Μήπως χρειάζομαι σεξ επειγόντως?Μάλλον δεν είμαι καλά!
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 haha mallon theleis epeigontos sex. sto entometaksy & anti na ksanadeis to lost apo thn arxh, tsekare edo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195206 gia na pareis kamia kainourgia idea gia seires
tasosrs2000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Έχω ξεκινήσει το dead zone και παράλληλα βλέπω 4400.To Heroes το είδα,το Prison Break το είδα.Απλά επειδή δεν έχω τίποτα να κάνω όλη μέρα είπα να ξαναδώ Lost μήπως μου ξέφυγε κάτι.Πάντως το ξαναλέω.Ότι και να λένε οι παραγωγοί,δεν είναι τυχαίο που βρέθηκαν όλοι αυτοί μαζί εκεί.Πιστεύω ότι μας παραπλανούν. Α ρε Lost,έχω χάσει τον ύπνο μου.Αν ήταν ένας Σκόφιλντ στο νησί τώρα θα είχαν σκάψει μέχρι την Συγκαπούρη!!
saxon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Λοιπόν σκέφτηκα το τέλειο φινάλε της σειράς για το 2010. Αφου έχουν περάσει τα πάνδεινα οι lost και βλέπουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν πλέον μακρυά απο το νησί, αποφασίζουν να μείνουν εκεί για πάντα και να ζήσουν ειρηνικά, ενεργοποιώντας ξανά όλα τα συστήματα που κάνουν το νησί αόρατο. Χτίζουν τα σπιτάκια τους, έχουν όλα τα είδη που χρειάζονται απο αυτά που άφησαν οι dharma και οι others και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. 10 δευτερόλεπτα πριν γράψει "τέλος", βλέπουν κάποιο αεροπλάνο να πέφτει στην άλλη άκρη του νησιού. Τότε φωνάζει ο Τζακ: Σαχίντ, βρες γρήγορα πληροφορίες για το αεροπλάνο και τους επιβαίνοντες, Λοκ και Σόγιερ τρέξτε γρήγορα και δείτε αν υπάρχουν επιζώντες, Κέιτ, έλα στο δωμάτιο μου και μη φοβάσαι, θα αργήσει να γυρίσει ο Σόγιερ. THE END
system Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Η τέταρτη season πότε θα αρχίσει να προβάλεται στην Αμερική? Τον Ιανουάριο του 2008?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.