Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικότερα πρέπει να ήμαστε αισιόδοξοι για τις σειρές τύπου λοστ. Ξεπερνούν πλέον τα όρια μιας απλής τηλεοπτικής σειράς. Τρελά φορουμ, άπειροι fans... Πιστεύω αυτοί που ασχολούνται περισσότερο με τα φορουμ είναι οι ίδιοι οι παραγωγοί. Όχι πως κλέβουν ιδέες ή δίνουν spoilers, αλλά πιο πολύ πως σφυγμομετρούν το κοινό για τις επιθυμίες του για τον χαρακτήρα της σειράς και λαμβάνουν τα πάντα υπόψη ώστε να μην μας απογοητεύσουν. Στο κάτω-κάτω bussiness είναι, θέλουν η επόμενη σειρά τους να έχει κύρος μόνο και μόνο ως "από τους σημιουργούς του λοστ"

Δημοσ.

Να προσέχετε όσον αφορά τις φήμες που έχουν ήδη ακουστεί αλλά και που θα ακουστούν γιατί ακόμα δεν έχει καν τελειώσει η συγγραφή του 1ου επεισοδίου του 4ου κύκλου και μπορεί όλοι να την πατήσουμε.

Σε αυτή την φάση είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποιο καλό και σωστό spoiler. Ελπίζω όταν γίνει το Comic Con Festival να μπορέσω κάτι να τσιμπήσω.

Πάντως

η είδηση πως ο Michael μπορεί να επιστρέψει στην σειρά ακούγεται όλο και πιο πολύ μιας και οι παραγωγοί του έχουν κάνει ήδη προσφορά.

Δημοσ.

Το Λοστ μου θυμιζει την Ρεαλ στην μπαλα και τον Παναθηναικο στο μπασκετ

Η Ρεαλ μαζευε ολο το χαρτι, ολες τις παικτουρες χωρις καποιο πλανο. Ξοδεψε ενα καραβι ευρω. Τελικα με τα 1000 ζορια πηρε εδω και 4 χρονια ενα πρωταθληματακι στην Ισπανια.Τσαμπα τα πρωτοσελιδα δηλαδη

Ο Παναθηναικος στο μπασκετ μαζεψε πολυ πραγμα.Πολυ πρωτοσελιδο.Πολυ φαβορι. Στην χρονια ειχε καλες και μετριες στιγμες.Το ταμειο εδειξε ομως τριπλ-κραουν στο τελος. Και ολοι ειμαστε καλα.

Το νοημα της παραβολης...Το Λοστ εχει τραβηξει ενα δυσκολο δρομο. Πολλα φορουμς, πολλοι φανς, κουραστικο για ορισμενους φοβερο για αλλους σεναριο, αλλαγες επι αλλαγων στον ρυθμο, ρεαλισμος και φαντασια, επελεξε την οδο "Οσοι πιστοι προσελθετε για το τελος". Πιθανοτατα και οι ιδιοι ξερουν πως οσοι εφυγαν δεν θα ξαναγυρισουν, πως στην ουσια πλεον απευθυνονται στους hardcore fans και πως ο "απλος" κοσμος κουραστηκε, βαρεθηκε. Επιλογη τους. Το Λοστ βαδιζει "Αν το προσημο βγει θετικο ολοι θα ειμαστε καλα", μας το λενε ξεκαθαρα, οσοι μπορουμε να κανουμε υπομονη ως το 2010 θα ανταμιφθουμε.

Εκει ειναι το ζουμι. Ή το τελος θα ειναι απιστευτο και θα περασει στην Ιστορια ως η πιο cult παραγωγη ever με το φανατικοτερο κοινο και θα γινει σημειο αναφορας Ή θα απογοητευτουν ολοι και θα μεινει στην Ιστορια ως η μεγαλυτερη σαπουνοφουσκα. Δεν πιστεω πως στο τελος θα υπαρχει καποιος που θα του αρεσει αλλά θα την θεωρει Νο4 ξερω γω. Ή θα μεινουν οσοι μεινουν ευχαριστημενοι και θα την εχουν Νο1 σειρα ή θα πεσειπολυ "χου"

Δημοσ.

Ακομα και εαν το τελος τελικα αποδειχθει...φουσκα,κατι που προσωπικα δεν το νομιζω,για μενα προσωπικα δνε θα αλλαξει η γνωμη μου για τη σειρα.Μου προσεφερε μεχρι τωρα απειρες στιγμες εκπληξης,θαυμασμου,συγκινησης,αγωνιας κλπ,πραγματα που δεν ειχα ζησει με καμια αλλη σειρα της τηλεορασης.Οσο η σειρα θα συνεχιζει να βγαζει επεισοδια σαν τα The man from talahasse,man behind the curtain,through the looking glass,one of us,par avion,greatest hits,deus ex machina και ενα σωρο αλλα κλπ,εγω θα παρακαλω να μην τελειωνει....(οπως καταλαβατε η αγαπημενη μου σαιζον ειναι μεχρι στιγμης η 3η).

ΣΙΓΟΥΡΑ το τελος δεν θα αρεσει σε πολλους,και ΣΙΓΟΥΡΑ το τελος ΔΕΝ θα ειναι απροβλεπτο καθως τοσα χρονια σιγουρα καποιος επεσε/θα πεσει μεσα στις προβλεψεις..

Ετερον εκατερον ομως....

Δημοσ.

Ότι την σειρά την έχουν τραβήξει πιο πού από όσο θέλανε οι παραγωγοί,λόγω καναλιού και τηλεθέασης, το ξέρουμε όλοι.Εγώ πιστέυω ότι ένας γενικός σεναριακός κορμός υπήρχε από την αρχή.Σίγουρα έχουν γίνει αλλαγές όσο περνάει ο καιρός.Και το τέλος πιστεύω ότι θα είναι άξιο της σειράς.

Βέβαια με όλες αυτές τις θεωρίες που γράφονται και ακούγονται δεν ξέρω πόσος κόσμος θα ικανοποιειθεί στο τέλος.Και καταπληκτό αν το βρούν πολλοί το τέλος, θα βγουν αρκετοί και θα λένε "αυτό που διάβασα στο νετ ήταν πιο γαμάτο ....κ.λ.π.Εγώ πιστεύω και ελπίζω ότι θα μας ανταμείψουν για όλο αυτό το κάψιμο εν τέλει.

Και μην ξεχνάμε ότι έτσι και αλλιώς το Λοστ έχει μείνει στα χρονικά.Και επιδεή είναι κορυφαία σειρά τόσο σεναριακά αλλά και σαν παραγωγή ακόμα πιο πολύ.Καμιά αλλή σειρά δεν έχει δνμιουργήσει τέτοιο κίνημα και τόσους φανατικούς φαν.Και για πολλούς από εμάς (για μένα ήταν το 24 βέβαια) είναι και από τις σειρές που μας έχωσαν για τα καλά στον κόσμο των σειρών.

Υ.Γ.Θα συμφωνίσω με τον Καιζερ ότι ο Παναθηναικός είναι σαν το Λοστ στην τηλεόραση,σαν τη Φερράρι στα αυτοκινήτα κ.α δηλαδά η κορυφή!!!!

Αυτό δεν ήταν το νόημα του ποστ;;; ΛΟΛ ΧΑΧΑ

Δημοσ.
Ότι την σειρά την έχουν τραβήξει πιο πού από όσο θέλανε οι παραγωγοί,λόγω καναλιού και τηλεθέασης, το ξέρουμε όλοι.Εγώ πιστέυω ότι ένας γενικός σεναριακός κορμός υπήρχε από την αρχή.Σίγουρα έχουν γίνει αλλαγές όσο περνάει ο καιρός.Και το τέλος πιστεύω ότι θα είναι άξιο της σειράς.

Βέβαια με όλες αυτές τις θεωρίες που γράφονται και ακούγονται δεν ξέρω πόσος κόσμος θα ικανοποιειθεί στο τέλος.Και καταπληκτό αν το βρούν πολλοί το τέλος, θα βγουν αρκετοί και θα λένε "αυτό που διάβασα στο νετ ήταν πιο γαμάτο ....κ.λ.π.Εγώ πιστεύω και ελπίζω ότι θα μας ανταμείψουν για όλο αυτό το κάψιμο εν τέλει.

Και μην ξεχνάμε ότι έτσι και αλλιώς το Λοστ έχει μείνει στα χρονικά.Και επιδεή είναι κορυφαία σειρά τόσο σεναριακά αλλά και σαν παραγωγή ακόμα πιο πολύ.Καμιά αλλή σειρά δεν έχει δνμιουργήσει τέτοιο κίνημα και τόσους φανατικούς φαν.Και για πολλούς από εμάς (για μένα ήταν το 24 βέβαια) είναι και από τις σειρές που μας έχωσαν για τα καλά στον κόσμο των σειρών.

Υ.Γ.Θα συμφωνίσω με τον Καιζερ ότι ο Παναθηναικός είναι σαν το Λοστ στην τηλεόραση,σαν τη Φερράρι στα αυτοκινήτα κ.α δηλαδά η κορυφή!!!!

Αυτό δεν ήταν το νόημα του ποστ;;; ΛΟΛ ΧΑΧΑ

Συμφωνώ απολύτως!!!!

Δημοσ.

To Lost ηδη αποτελει σημειο αναφορας νομιζω. Τα x-files αλλαξαν την ιστορια των τηλεοπτικων παραγωγων (ουσιαστικα εισαγωγη cliffhangers, ακριβη παραγωγη, ανατροπες, ακομα και κινηματογραφικη παραγωγη) και το lost τελειοποιησε το tv making.

Ακομα και αν το τελος ειναι μουφα, θα μεινει στην ιστορια ως η πιο επιτυχημενη παγκοσμιως... φουσκα! Παντως, ακομα και ετσι ο κοσμος θα τη συζηταει.

Ακομα, το γεγονος οτι οσο παει γινεται και καλυτερη (κυριολεκτικα ομως) δειχνει το δυναμικο των παραγωγων, το πληθος ιδεων τους και την ικανοτητα τους να μας κρατανε συνεχως στην τσιτα με τη σειρα.

Τελος παντων, μακαρι να συνεχισουν ετσι.

Δημοσ.
To Lost ηδη αποτελει σημειο αναφορας νομιζω. Τα x-files αλλαξαν την ιστορια των τηλεοπτικων παραγωγων (ουσιαστικα εισαγωγη cliffhangers, ακριβη παραγωγη, ανατροπες, ακομα και κινηματογραφικη παραγωγη).

Συμφωνω απολυτα.

Αλλα μηπως και το 24 δεν τελειοποιησε το tv making?

Δημοσ.

Nαι μπορει, ομως δεν το εχω δει επαρκως για να εκφερω γνωμη. Οσο ειδα δε μου αρεσε... :S

Oτι ηταν κατι πρωτοτυπο που δεν ειχε ξαναγινει στην τηλεοραση ηταν. Απλα προπομπο και του 24, οχι ως ειδος, θεωρω τα x-files. Και βαζω το lost ως τη σειρα που τελειοποιησε την μετα x-files εποχη. Βεβαια, αντικειμενικος δεν ειμαι οποτε... :P

Δημοσ.

Πιστευω πως το lost εχει τοσους θαυμαστες οχι μονο εξετιας των ανατροπων και των καλογυρισμενων σκηνων του, αλλα (κατα την γνωμη μου) χαρις τους χαρακτηρες της σειρας.Δηλ.σε καθε χαρακτηρα βλεπεις πτυχες του εαυτου σου και γινεσαι ενα με αυτο. Ποσες φορες εχεις πιασει τον εαυτο σου να γινεται κυνικος , χιουμοριστας , αρχηγος ακομα και δειλος σε διαφορες φασεις της ζωης σου .(σου θυμηζει κατι?) Νομιζω πως ολοι μας εχουμε διαλεξει καποιους ηρωες , ο καθενας για τους δικους του λογους και περιμενουμε πως θα ανταπεξελθουν στις δυσκολιες του νησιου.

Δημοσ.

Εννοειται τα X-Files ειναι σταθμος.Εδω ρε παιδια,ακομα μπορει να δω ενα επεισοδιο της 2ης σαιζον ξερω γω,και παρολο την ποιοτητα της εικονας,να μου αρεσει πολυ!!!Γιατι,εχει κινηματογραφικα στανταρ,και ειναι εξαιρετικα καλογραμμενη σα σειρα.

Απλα διαφωνω εν μερει,στο οτι το lost τελειοποιησε το tv making.

Εξαιρετικη παραγωγη δε λεω,αλλα εχουν προηγηθει σειρες οπως Alias,24 κτλ.

Δημοσ.
Πιστευω πως το lost εχει τοσους θαυμαστες οχι μονο εξετιας των ανατροπων και των καλογυρισμενων σκηνων του, αλλα (κατα την γνωμη μου) χαρις τους χαρακτηρες της σειρας.Δηλ.σε καθε χαρακτηρα βλεπεις πτυχες του εαυτου σου και γινεσαι ενα με αυτο. Ποσες φορες εχεις πιασει τον εαυτο σου να γινεται κυνικος , χιουμοριστας , αρχηγος ακομα και δειλος σε διαφορες φασεις της ζωης σου .(σου θυμηζει κατι?) Νομιζω πως ολοι μας εχουμε διαλεξει καποιους ηρωες , ο καθενας για τους δικους του λογους και περιμενουμε πως θα ανταπεξελθουν στις δυσκολιες του νησιου.

Μα το Λοστ στην βάση του είναι σειρά χαρακτήρων.Αυτό θέλει να μας δείξει και εκεί να μας επικεντρώσει.Γι'αυτό και κάθε επεισόδιο στήνεται γύρω από τα φλασμπάκ,και πλέον και φλασ-φοργουορντ,κάποιου χαρακτήρα.Η δράση,περιπέτει,μυστήριο,υπερφυσικό και sci-fi παίζουν στηνξ ουσία δεύτερο ρόλο,Είναι το υπόβαθρο ,το σκηνικό,το backround για να δούμ τι συμβαίνει μεταξύ όλων αυτών των χαρακτήρων.

Ακόμα κάτι.Σαν παραγωγή και tv-making που λέτε αλλα και σε συγκριση με τον κινηματογράφο, αν και το Λοστ είναι κορυφαίο και σε αυτό τον κλάδο , το 24 είναι αξεπέραστο.Πραγματικά είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλα.Έχει θέσει πολύ υψηλά στάνταρ που σε μερικές σεζόν του δεν έχει καταφέρει να τα διατηρήσει ούτε η ίδια η σειρά.

Δημοσ.

Λοιπον περα των φιλοσοφικων συζητησεων , αν και ποσο εχουμε διαλεξει καποιους ηρωες(Konnosgeros συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψες) ,να ερθουμε στα του ΛΟΣΤ και θελω να κανω καποιες επισημανσεις - ερωτησεις .

1)αυτο το μαυρο συννεφο συμφωνα με τα λεγομενα της γαλλιδας δεν ειναι τερας αλλα ειναι συστημα ασφαλειας( χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα κανονικο, αυτα μα την σειρηνα ή εστω ενα με πολυβολα να το κανουν πιο σταρ τρεκ???) εχει κανεις καμια ιδεα για το τι ειναι ή το πως εγινε?

2)ολο και περισσοτερο ακουω και διαβαζω οτι ο Michael θα επιστρεψει στο νησι.

Δεν μου φενεται πριεργο , γιατι οταν εφυγε, ο ΒΕΝ του ειπε και ''παρε αυτες τις συντεταγμενες και θα σωθεις'' , ποτε ομως δεν του ειπε οτι θα φυγει απο το νησι ή οτι θα παει σπιτι του.Εξαλου η ψαροβαρκα που του εδωσε δεν ειναι για τα ανοιχτα.

3)Ο Λοκ , ποτε αρχισε να γινεται ξαδερφος του Ραμπο και να σκοτωνει αγριογουρουνα ακομα και με οδοντογλυφιδες? Μηπως τοτε που ηρθε σε επαφη με το συννεφο? Γιατι δεν νομιζω να αποκτησε αυτες τις γνωσεις κυνηγοντας μπεκατσες με τον πατερα του.

4)Και κατι ακομα ,πως εκαναν ετσι οταν ο Λοκ ανατιναξε το υποβρυχιο , αφου εχουν προσβαση με τον εξω κοσμο και τοσους πορους , ειναι πολυ ευκολο για αυτους να βαλουν μια φωνη στους εξω παρατρεχαμενους, να τους στηλουν ενα αλλο μεσω.( πολυ περιεργο νομιζω)

Υ.Γ ζητω συγγνωμη για το αν εχουν αναφερθει τα παραπανω σε καποιο αλλο ποστ και τα εχω ξεχασει. Συζητηση να γινεται να περναει ο καιρος και να ξαναρχισει το τιμημενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...