Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Sorry για το HUUGE POST:oops: Σιγα το huge ρε συ Ναι αλλά γιατί να μν πάει κανείς στν κηδεία του σώγιερ?πόσο μάλλον η Κέητ εκτός αν παίχτηκε τίποτα πολύ περίεργο/πάντως θα γούσταρα πολύ να ήταν ο Michael στην κάσα αν υποθέσουμε ότι επιστρέφει στν σειρά,ήταν ο πιο άχρηστος και εκνευριστικός χαρακτήρας Λιγοι συμπαθουν τον Σωγιερ (μαλλον κανεις) και η Κεητ πιθανο να κρυβεται απο την αστυνομια (για αυτο και η κρυφη συναντηση με τον Τζακ ) Γνωμη μου, δε το διαβασα καπου :|
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πρέπει να συμφωνήσω εν μέρει με τον tasosrs2000. Δεν νομίζω ότι έπεσε τυχαία το αεροπλάνο, ίσως να μην αφορούσε όλα τα άτομα που ήταν πάνω, αλλά σίγουρα αφορούσε τον Lock και τον γιατρό. Ο Lock πιστεύω, όπως μας έδειξε το τελευταίο επεισόδιο, είναι ο εκλεκτός που περίμεναν όλοι οι Οthers διότι μπόρεσε να ακούσει τον Gabriel. Και σε όλη του την πορεία στο νησί έδειξε ότι είναι ο μόνος που είχε μία κάποια ιδέα για ποιό λόγο βρίσκεται εκεί. Όπως επίσης και ο γιατρός (ο οποίος όπως είδαμε σε flashbacks είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός σπνδυλικής στήλης στον κόσμο) πέφτει στο νησί την επόμενη μέρα που ο Ben ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο στην σπονδυλική στήλη!!! Θυμάστε που ο Ben είπε στον Lock για το "κουτί" που εμφανίζει ότι θες? Μήπως δεν υπάρχει κουτί και είναι απλά ο Gabriel? Και μήπως το αεροπλάνο που βρέθηκε εκεί ήταν απλά η εκτέλεση μιας επιθυμίας του Ben? Αφού σε αυτό το νησί δεν μπορεί να πάει κανένας από τον έξω κόσμο. Και θυμηθείτε πως όταν ο Ben έδιωξε τον Michael του είπε πως πρέπει να ακολουθήσεις ακρβώς αυτές τις συντενταγμένες αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να φύγεις. Όπως και ο Brotha που με το ιστιοπλοϊκό του πάντα κατέληγε πίσω στο νησί. Κι εγώ ελπίζω να μην το αποδώσουν στην τύχη και να εξηγήσουν κάπως το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο ο Τζακ και η Αυστραλέζα (που είναι ετεροθαλή αδέρφια), ο Εκο (που βρήκε το πτώμα του αδερφού του στο νησί), ο Λοκ και ο Σώγιερ (ο πατέρας του ενός είναι η εμμονή του άλλου), ο Χέρλι (που βρίσκει στο νησί τους αριθμούς που τον στοίχειωναν) κλπ.
Konnosgeros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Κοιτάξτε το πως βρέθηκαν όλοι αυτοί να έχουν κάποιες σχέσεις μεταξύ τους,αλλά και όπως έχουμε δει στα φλασ-μπακ να έχουν πάιξει κάποιο ρόλο μικρό,μεγάλο,ασήμαντο ή απλώς περαστικού στη ζωή των άλλων, δεν ξέρω πως θα τω δικαιόλογήσουν.Δεν ξέρω αν χρειάζεται και δικαιολόγηση. Αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ από τους αρμόδιους είναι ότι βρέθηκαν τυχαία στο αεροπλάνο όλοι αυτοί μαζί.Όταν λέω τυχαία εννοώ ότι δεν το κανόνισε κάπως ένας άνθρωπος,μιά εταιρία,ένας καπνός, μιά πολική αρκούδα κ.λ.π. Επίσης πλέον έχουμε επιβεβαιώσει ότι το αεροπλάνο έπεσε γιατί άργησε να πατησεί το κουμπί π μπράδερ.Μην μου πείτε ότι το έκανε και επίτηδες.έχουμε δει ότι έγινε χωρίς να το θέλει ,και χωρίς να ξέρει τις συνέπεις μέχρι πολύ αργότερα, Τώρα το "τυχαία" μπορεί να είναι απλά συμπτώσεις.Μπορεί να είναι κάποια άλλη δύναμη ,άμα θέλουν να το πάνε σε πνευματο-ψυχολογικές ρίζες.Μπορεί να είναι και εξωγηίνοι αμά το πάνε σε sci-fi. Εγώ πιστεύω ότι θα το πάνε σε ποιό απλή down-to-earth (πως το μιλάω έτσι) εξήγηση. Υ.Γ Μόλις γύρισα από Alice Cooper στο Λυκαβυτό, τι μου λέτε για lost έσεις τώρα....
tasosrs2000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φίλε Labriakos στο μόνο που θα διαφωνίσω μαζί σου είναι στο ότι ο Ben ήθελε τον Jack να πάει στο νησί.Γιατί και ο ίδιος ξαφνιάστηκε όταν έπεσε το αεροπλάνο και σε μία συζήτηση που είχε με το Jack για το πόσο υπέροχο είναι το νησί και τις δυνάμεις του,του είπε ''Πως εξηγείς ότι μετά από 1(ή 2?)μέρα(ες) που έμαθα ότι έχω όγκο,ένας νευροχειρούργος έπεσε με το αεροπλάνο στο νησί?'' Και κάτι άλλο νομίζω ότι θες να πεις Jacob και όχι Gabriel ε?Εκτός και αν υπάρχει κάποιος Gabriel που δεν τον θυμάμαι.
tasosrs2000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πάντως πιστεύω ότι οι παραγωγοί προσπαθούν να μας παραπλανήσουν στο ότι είναι τυχαίο που βρέθηκαν όλοι στο αεροπλάνο.Σε λίγο θα δείξει ότι έμεναν στην ίδια γειτονιά και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.
Labriakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φίλε Labriakos στο μόνο που θα διαφωνίσω μαζί σου είναι στο ότι ο Ben ήθελε τον Jack να πάει στο νησί.Γιατί και ο ίδιος ξαφνιάστηκε όταν έπεσε το αεροπλάνο και σε μία συζήτηση που είχε με το Jack για το πόσο υπέροχο είναι το νησί και τις δυνάμεις του,του είπε ''Πως εξηγείς ότι μετά από 1(ή 2?)μέρα(ες) που έμαθα ότι έχω όγκο,ένας νευροχειρούργος έπεσε με το αεροπλάνο στο νησί?''Και κάτι άλλο νομίζω ότι θες να πεις Jacob και όχι Gabriel ε?Εκτός και αν υπάρχει κάποιος Gabriel που δεν τον θυμάμαι. Ναι μωρέ λάθος έκανα. Gabriel πρέπει να ήταν ο ένας από τους μπρατσαράδες του Ben που σκοτώθηκε από τις εκρήξεις.
rubik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Κάτι άλλο άσχετο, έχω μια υποψία για τον μονόφθαλμο, τον Μιχαήλ. Αν αναλογιστούμε και την φήμη που τον θέλει να ξαναεμφανίζεται στο νησί , ίσως να μην είναι ένας απλός άνθρωπος. Μπορεί να είναι κάτι σαν τον Ρίτσαρντ. Γιατί, χωρίς βέβαια να έχω πέσει ποτέ σε θανατηφόρο ηχητικό πεδίο ή να έχω φάει καμάκι στην κοιλιά, δεν νομίζω ότι όταν βγάζεις αίμα από τα αυτιά (ο Σαγίντ είπε cerebral haemorrhage) και αφρούς από το στόμα μπορείς να σηκωθείς μετά και να πεις :ok, it was not set to a lethal level, και όταν έχεις ένα καμάκι καρφωμένο στο στομάχι να μπορείς να μπεις στο νερό και να κολυμπήσεις κάποια απόσταση με μερική ανικανότητα αναπνοής, πόνο από το αλάτι στην πληγή, δυσφορία, αδυναμία και ένα σωρό άλλα και να ενεργοποιήσεις χαμογελώντας την χειροβομβίδα. Μάλλον κάτι άλλο παίζει με αυτόν.
tasosrs2000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Είχε αναφερθεί κάτι ότι μπορεί να ήταν στο πειρατικό καράβι με τον Jacob και τον Richard(βοήθάει σε αυτή τη θεωρία και αυτό που έχει στο μάτι του,που το φορούσαν οι πειρατές) και το νησί τους έχει κάτι και ζουν πολλά χρόνια και μπορεί να θεραπεύονται και γρήγορα.
rubik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Κάτι άλλο, θυμάται κανένας το timeline με τον πατέρα του Τζακ; Πότε τα έπινε με τον Σώγιερ, πότε πέθανε, πότε ήρθε ο Τζακ Αυστραλία κλπ; Ρωτάω γιατί μου ήρθε μια ιδέα. Αφού ο Σώγιερ σκότωσε έναν άνθρωπο μια νύχτα πριν μπει στο αεροπλάνο νομίζοντας (λογικά) ότι αυτός είναι ο πραγματικός Σώγιερ και αφού ο πατέρας του Τζακ πέθανε 1-2 μέρες πριν την πτήση, λέτε να σκότωσε ο Σώγιερ τον πατέρα του Τζακ; Θυμάται κανείς κάποια σκηνή ή διάλογο που να ενώνει χρονικά το σκηνικό στο μπαρ που τα έπινε ο πατέρας του Τζακ με τον Σώγιερ με την μέρα της πτήσης; Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα. Υποτίθεται ότι ο Σώγιερ πυροβόλησε αυτόν που σκότωσε, ενώ ο πατέρας του Τζακ πέθανε από ποτό αν θυμάμαι καλά, αλλά ποιος ξέρει, LOST είναι αυτό. Και κάτι ακόμα, το φέρετρο ήταν μέσα στο αεροπλάνο όταν έπεσε; Δηλαδή η σωρός του πατέρα του Τζακ είναι κάπου στο νησί;
Labriakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Κάτι άλλο, θυμάται κανένας το timeline με τον πατέρα του Τζακ; Πότε τα έπινε με τον Σώγιερ, πότε πέθανε, πότε ήρθε ο Τζακ Αυστραλία κλπ; Ρωτάω γιατί μου ήρθε μια ιδέα. Αφού ο Σώγιερ σκότωσε έναν άνθρωπο μια νύχτα πριν μπει στο αεροπλάνο νομίζοντας (λογικά) ότι αυτός είναι ο πραγματικός Σώγιερ και αφού ο πατέρας του Τζακ πέθανε 1-2 μέρες πριν την πτήση, λέτε να σκότωσε ο Σώγιερ τον πατέρα του Τζακ; Θυμάται κανείς κάποια σκηνή ή διάλογο που να ενώνει χρονικά το σκηνικό στο μπαρ που τα έπινε ο πατέρας του Τζακ με τον Σώγιερ με την μέρα της πτήσης; Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα. Υποτίθεται ότι ο Σώγιερ πυροβόλησε αυτόν που σκότωσε, ενώ ο πατέρας του Τζακ πέθανε από ποτό αν θυμάμαι καλά, αλλά ποιος ξέρει, LOST είναι αυτό. Και κάτι ακόμα, το φέρετρο ήταν μέσα στο αεροπλάνο όταν έπεσε; Δηλαδή η σωρός του πατέρα του Τζακ είναι κάπου στο νησί; Όχι... ο Σώγιερ σκότωσε έναν τύπο που είχε μία καντίνα στην Αυστραλία (και που τελικά δεν ήταν ο τύπος που κορόιδεψε την μητέρα του). Το φέρετρο του πατέρα του Τζακ ήταν στο αεροπλάνο, αυτός ήταν ο λόγος που ο Τζακ πήγε Αυστραλία (για να πάρει το πτώμα του πατέρα του). Και όταν έψαξε στα συντρίμια του αεροπλάνου κάπου μέσα στη ζούγκλα βρήκε φέρετρο, αλλά ήταν άδειο (άσε που έβλεπε τον πατέρα του ζωντανό να τριγυρνάει ανάμεσα στους θάμνους)!!!
rubik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εντάξει, δεν θυμάμαι τίποτα από την πρώτη σαιζόν. Σαν κάτι να μου έρχεται τώρα που τα λες. Την έχω δει πριν πάρα πολύ καιρό. Θα κάτσω να την ξαναδω κάποια στιγμή. Άκυρο το προιγούμενο ποστ. Προσπεράστε το.
Konnosgeros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Όπως τα είπε ο Labriakos είναι.Βέβαια έχουμε δει ότι ο πατέρας-Τζακ και ο Σώγιερ τα ήπιαν κάποια στιγμή μαζί σε ένα μπαρ και τα είχανε μιλήσει. Όσον αφορά τον Ρώσο υπάρχει μια εξήγηση....έχει τον ΑΠΕΘΑΝΤΟ χεχεχε
tasosrs2000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Τελικά σε πυρινική καταστροφή θα επιζήσουν οι κατσαρίδες και ο ρώσος έτσι όπως πάει.
soturin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ρε πλάκα-πλάκα αυτό με το άδειο φέρετρο δεν έχει εξηγήσει τίποτα... Ούτε με τους σκελετούς στην σπηλιά, όπως είχε υπενθιμίσει κάποια στιγμή κάποιος φίλος. fun video: http://www.youtube.com/watch?v=BRp8N5jS3R4
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 me to lost exei xasei i mana to paidi kai to paidi ton koubaro, kata thn gnwmhi mou i seira 8a eprepe na eixe teleiwsei sta 3 xronia , twra thn exoun trabiksei oxi mono apo ta malia alla kai apo tis masxalotryxes. Twra sto telos mas petaksan ena ff kai mas estilan. (na exoume me kati na asxoloumaste tous 7 mhnes) 8elw na dw pws 8a ta desoun ola ayta , mono ta xelononijakia den exoume dei akoma ,alla pou ksereis isws einai sto ploio pou erxetai!!! Pera apo thn plaka fantazomai na exoun kapoio aksioprepes plano gia to pws 8a to teleiwsoun to story.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.