Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mόλις τώρα τελείωσα την 3η χρονια του LoΣt και έχω μείνει άναυδος.Έχω πολλές αποριές για το ff του Jack και για πολλά πράγματα ακόμα,αλλά πρώτα μπορείτε να μου πείτε πότε αρχίζει η 4η σεζόν στην Αμερική?Και ξέρετε ποσες χρονιές θα παίζει ακομα το Lost?

Δημοσ.
Όπως θα καταφέρουμε όλοι μας....Οι τουλάχιστον όλοι μας.(Δεν αποκλείω να έχουμε απώλειες....χεχε)

χτύπα ξύλο ρε μαν! :P

Δημοσ.

Εγω δεν καιγομαι και για την συνεχεια παντως. Μονο το Prison Break περιμενω, και αυτο με τις επιφυλαξεις μου...

Δημοσ.

λέω εγώ τώρα

μήπως η Annie είναι η μητέρα της Kate?Aν υποθέσουμε ότι ο Ben είναι γύρω στα 45-47 και η Κέητ γύρω στα 25-27 κολλάει

επίσης υπάρχουν διάφορες φήμες σύμφωνα με το πως θα συνεχίσει η σειρά

α. Ο λόγος που η Kate δεν βρίσκεται στην φυλακή κατά την διάρκεια του flash-forward στο 3x22-23 θα εξηγηθεί στα πρώτα 2 επεισόδια.

β. Η Penny θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στα πρώτα 4 επεισόδια αλλά και-ή μετά.

γ. Θα έχουμε και άλλους θανάτους

δ. Θα γνωρίσουμε και νέους Losties

ε. Θα έχουμε Danielle flashback αλλά δεν θα μας καλύψει εντελώς. Θα απαντηθούν ερωτήσεις πολλών fans

ζ. Πολλοί απο τους Losties που έφυγαν απο το νησί θα έχουν flash-forward επεισόδιο και θα μας σοκάρουν αυτά που θα δούμε να τους έχουν συμβεί μετά την φυγή τους απο το νησί. Θα μας βοηθήσει αυτό να καταλάβουμε γιατί ο Jack θέλει να γυρίσει πίσω.

η. Έχουμε ακόμα αρκετά flashback επεισόδια χαρακτήρων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

θ. Ο Jacob θα είναι το νέο monster (θα τον δούμε σε πολλά επεισόδια αλλά χωρίς εξήγηση) ενώ το γνωστό υπάρχον τέρας θα μας εξηγηθεί περίπου.

ι. Θα μας εξηγηθεί και η ιστορία του νησιού αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα αφορά τους κατοίκους ή το ίδιο το νησί.

κ. Τα αρχαιολογικά ερείπεια και ο ναός που είδαμε στα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου θα ερευνηθούν απο τον Locke.

λ. Ο Michael, ο Walt ...και η Libby θα επιστρέψουν αλλά μην περιμένετε πολλά για τις ιστορίες τους παρά στο μέσο της season.

Δημοσ.

Τους γονείς τις Kate τους έχουμε γνωρίσει.Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Εκτός και αν είναι υιοθετημένη,γι'αυτό το λόγο να μην την συγχωρούσε η μάνα της και να την κατέδωσε.Να μην την αγαπούσε σαν πραγματική της κόρη.

Τώρα όσον αφορά την εξέλιξη.Εγώ πιστεύω ότι τον Michael και τον Walt,τους βρήκαν αυτοί από το πλοίο της Ναόμι.Και τους βοήθησαν μετά να βρουν το νησί.

Η Kate μπορεί να μην είναι στην φυλακή γιατί μπορεί να πήρε την ''ταυτότητα'' κάποιας από τις νεκρές.Όλοι έχουμε δει πόσες ταυτότητες έχει αλλάξει.Στο τέλος θα μας πει ότι δεν την λένε Kate.

Κάτι άλλο που σκέφτηκα και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο παρελθόν.Λέτε αυτός που ήταν στο ψυχιατρείο με τον Χέρλι(που έλεγε τα νούμερα),να ήταν στο νησί,στην πρώτη καταπακτή,εκεί που ήταν ο Desmond(πριν από αυτόν)?Και να έφυγε με το σκάφος που είχε πάει η Danielle και να τα 'παιξε στην διαδρομή!Ναυτικός είμαι και ξέρω πως σε τρελαίνει η θάλασσα.

Πάντως περιμένω να εμφανιστούν και πάλι το ζευγάρι με τα διαμάντια,που τους έθαψαν ζωντανούς(ο Πάολο και η Κουκλάρα).Δεν μπορεί να πέθαναν τόσο άδικα.Αυτή ήταν πολύ ωραία για να πεθάνει σε τόσο λίγα επεισόδια.;-)

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο. Δεν νομίζω να τους βάλανε μόνο σε ένα επισόδειο απλά για να πεθάνουν, σαν τον άλλον τον χημικό. Κάτι περισσότερο πρέπει να παίζει.

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι, το έχω ξαναγράψει κιόλας, πιστεύω πως αυτούς τους δύο (Νίκι - Πάουλο) αποφάσισαν να τους εντάξουν στη σειρά κάποια στιγμή που έβλεπαν πως δεν τους έβγαινε ο απαιτούμενος αριθμός επεισοδίων για τη χρονιά.

Αν και με το Lost είναι παρακινδυνευμένες οι προβλέψεις, πιστεύω πως δεν θα τους ξαναδούμε, ούτε και ότι έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην εξέλιξη της υπόθεσης (όπως δεν προσέφεραν κάτι ουσιαστικό και όσο ήταν ζωντανοί).

Δημοσ.

Ότι δεν πρόσφεραν τίποτα είναι σίγουρο(εκτός από οφθαλμόλουτρο).Αλλά για φαντάσου να εμφανίζονταν ξαφνικά πάλι.Θα έβλεπες έναν Χέρλι να λέει ''Dudeeeeeeee....this can't be happening!''Εξ'άλλου στο νησί όλα γίνονται.Μπορεί όταν τους έθαβαν ενας ''other'' να παρακολουθούσε και να τους ξέθαψε(τραβηγμένο,αλλα κουβέντα να γίνεται).

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τον gsarig.Νομίζω ότι μπήκαν μόνο και μόνο για να γεμίσουν χρόνο και μερικά επεισόδια.Η Νίκι όντως στην τελευταία φτυαριά με χώμα ανοίγει τα μάτια καθώς αρχίζει και περνά η επίδραση του δηλητηρίου.

Δεν θα τους ξαναδούμε ζωντανούς.Μπορεί σε κανά φλασ-μπακ ή σαν δημιούργημα του καπνού,εφόσον δεχόμαστε ότι ο καπνός μπορεί αν πάρει μορφές ανθρώπων.

Για την Κειτ πέρα από το ότι έχουμε δει τους γονείς της,δεν στέκει να είναι κόρη της Άννιε.1όν οι έγκυες στο νησί πεθαίνουν πριν γεννήσουν.2ον έστω ότι και υπήρξε κάποια γέννηση γιατί να επιτρέψουν να φύγει από το νησί το μωρό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...