Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανοίγω το παρόν topic για να γραφτούν (χωρίς πλέον τον βραχνά των spoilers) οι θεωρίες και οι απόψεις των μελών για την εξέλιξη της ιστορίας, μέχρι να αρχίσει η 4η σαιζόν (καλό Φεβρουάριο 2008).

Προσοχή: Η ανάγνωση του παρόντος topic και η συμμετοχή σε αυτό προϋποθέτει γνώση των τριών πρώτων seasons. Δεν θα υπάρχουν προειδοποιήσεις για spoilers για τα γεγονότα που περιγράφονται στις τρεις πρώτες σαιζόν της σειράς.

Για τα όποια νέα έχετε διαβάσει και θέλετε να γράψετε για τα γεγονότα της τέταρτης σαιζόν, παρακαλώ χρησιμοποιείστε την εντολή

. Aυτό φυσικά δεν ισχύει για τις θεωρίες και τις απόψεις σας. :)

Καλή διασκέδαση! :-D

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ό ποστ!!!!!! Ναιιιιιι

Λοιπόν εδώ δεν θα αναλύουμε το φινάλε της σεζόν και τι εγινέ εκεί.Το κάνουμε αυτό στο φορουμ της 3ης σεζόν.Άρα εδώ τι περιμένουμε στην 4ή.

Όπως είπα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα είναι αντί για φλασ-μπακ να έχουμε φλασ-φοργουορντ όλη τη σεζόν.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ετσι ομως θα χαθει καθε ενδιαφερον,αφου θα ξερουμε τι προκειται να συμβει.

Με λίγη προσοχή θα μπορούσε να έχει πολύ επιτυχία. Δε χρειάζεται να δείχνουν τα πάντα. Απλά να δημιουργήσουν ένα παζλ όπου βλέπεις εικόνες από το παρόν και το μέλλον και στην πορεία "δένουν" μεταξύ τους.

Πολύ δύσκολο εγχείρημα. Μακάρι να το έκαναν (και πετυχημένα) αλλά για ΤΟΣΟ ικανούς, δεν τους έχω.

Δημοσ.

δεν εχω δει τα δυο τελευταια επεισοδια(καταραμενες πανελλαδικες) αλλα πολυ κουλο αυτο που ειπε η ναομι (η κοπελα απ το ελικοπτερο). Λετε να ειναι ολοι νεκροι;;

Δημοσ.
Ανοίγω το παρόν topic για να γραφτούν (χωρίς πλέον τον βραχνά των spoilers) οι θεωρίες και οι απόψεις των μελών για την εξέλιξη της ιστορίας, μέχρι να αρχίσει η 4η σαιζόν (καλό Φεβρουάριο 2008).

Προσοχή: Η ανάγνωση του παρόντος topic και η συμμετοχή σε αυτό προϋποθέτει γνώση των τριών πρώτων seasons. Δεν θα υπάρχουν προειδοποιήσεις για spoilers για τα γεγονότα που περιγράφονται στις τρεις πρώτες σαιζόν της σειράς.

Για τα όποια νέα έχετε διαβάσει και θέλετε να γράψετε για τα γεγονότα της τέταρτης σαιζόν, παρακαλώ χρησιμοποιείστε την εντολή

. Aυτό φυσικά δεν ισχύει για τις θεωρίες και τις απόψεις σας. :)

Καλή διασκέδαση! :-D

δεν εχω δει τα δυο τελευταια επεισοδια(καταραμενες πανελλαδικες) αλλα πολυ κουλο αυτο που ειπε η ναομι (η κοπελα απ το ελικοπτερο). Λετε να ειναι ολοι νεκροι;;

:confused: :confused: :confused:

βγάλε άκρη........

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ούτε την επικεφαλίδα δεν διάβασες?

Δημοσ.

παιδιά η δικια μου θεωρία την οποία έγραψα και στο άλλο thread είναι ότι οι συνεργοί των others στην ξηρά σκηνοθέτησαν το ατύχημα ώστε να σταματήσουν να τους ψάχνουν..

Δημοσ.

Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί μόλις έκλεισε την παρεμβολή ο Τσάρλυ αμέσως βγήκε η Πέννυ; Όπως έγραψα και στο άλλο thread, νομίζω ότι η εταιρεία του πατέρα της έχει άμεση σχέση με το νησί. Φαντάζομαι με την αρρωστημένη φαντασία μου ότι η DHARMA ήταν δημιουργία του πατέρα της και μετά το σκηνικό με τους OTHERS που τους σκότωσαν όλους έχει στείλει αυτός το καράβι για να καταστρέψει το νησί(γι αυτό η τύπισσα ξέρει τον Desmond). Βέβαια ο Μπεν το ξέρει αυτό και γι αυτό "έκρυβε" το νησί τόσο καιρό με τις παρεμβολές.

Βέβαια ΚΑΙ η Πέννυ γνωρίζει για την ύπαρξη του νησιού αλλά δεν ήξερε που βρίσκεται. Γι αυτό είχε βάλει τους τύπους στον Βόρειο Πόλο να ανιχνεύουν μαγνητική δραστηριότητα(περίμενε να γίνει το λάθος). Τώρα, που ήξερε ότι είναι εκεί ο Brotha, ε, μάλλον το υπέθεσε αφού δεν τον βρήκαν ποτέ.

Τα flash-forward που βλέπουμε, είναι μάλλον ψαρωτικά για να μπούμε σε μια συνεχή αμφιβολία αν τελικά είχε δίκιο ο Μπεν.

Α! Έχετε σκεφτεί το γεγονός με το ελικόπτερο να σώζεται τελικά ο Brotha αντί της γκόμενας με το παιδί; Και απλά να είπε έτσι στον Τσάρλυ για να τον πείσει να το κάνει; Εξάλλου δεν μας έδειξε ποτέ αυτά τα "φλάσες"!

Δημοσ.

Καλο παιδί έδειχνε μέχρι τώρα ο Ντέσμοντ. Οι παραγωγοί του έχουν κάνει καλό προφίλ μέχρι τώρα. Πάλι δεν ξέρω μπορεί να είναι σκαλωμένος με τη Πένυ και να θέλει τρελά να πάει να τη βρει.

Επίσης μία άλλη ιδέα μου είναι, ότι στο φέρετρο που δείχνει τελευταίο επισόδιο από flash forward είναι του Μπεν.

Και ότι ο Τζακ και η Κειτ έχουν σωθει(δεν ξέρω ποιοι άλλοι) όπως δείχνει και ο περισσότερος λαός έχει μείνει στο γαιδουρονήσι πίσω.

Γιαυτο και ο Τζακ έχει γίνει τίγγα πρεζάκι, απο τις τύψεις που "πρόδωσε" τους υπολοίπους.

"Αντε γεια" θα είναι η επόμενη σεζον.....

Δημοσ.

αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως θα μπαλώσουν το ότι το νησί δεν βρίσκεται απο τους δορυφόρους, τίποτα άλλο!

Δημοσ.

Αυτή την απορία με την Πένυ την έχουμε οι περισσότεροι πιστεύω.Γιατί εμφανίστηεκ αυτή στην σύνδεση λες και περίμενε στην άλλη πλευρά της γραμμής.Ας ελπίσουμε να μάθουμε γρήγορα στην επόμενη σεζόν....

Μα είναι μια κλανιά νησί μέσα στον ωκεάνο πως να το βρούν χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σήμα(όχι της γαλλίδας γιατί είναι τοπικό) που να εκπέμπεται απότο νησί.Ξέρεις πόσα τέτοια νησάκια υπάρχουν στους ωκεανούς.........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...