Προς το περιεχόμενο

Αόρατο pagefile, τρώει 1.5giga. Help!


Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, εν τάχει: Επανενεργοποιώ το KIS6, κάνω επανεκκίνηση και από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε 1.5GB από το C:! Ψάχνοντας με το treesizepro, βλέπω ότι υπάρχει PageFile αυτού του μεγέθους (1536ΜΒ) στο σκληρό ενώ: α)Έχω ορίσει να μην υπάρχει PageFile και β) Στο System Properties ως PageFile μου δείχνει 1536 (στα γενικά) ενώ όταν μπαίνω να ορίσω χειροκίνητα, σε όλους τους σκληρούς μου δείχνει: NoPageFile, όπως και έχω ορίσει από παλιότερα.

Με δεδομένο ότι πλέον στο C: έχω πλέον ελεύθερα μόλις 80ΜΒ και ότι δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που συμβαίνει, όποιος γνωρίζει και μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ!

WinXp Eng Pro, SP2+Full Updates

Δημοσ.

Το έσβησα με το χέρι τελικά, μέσω του treesizepro κι όλα (προς το παρόν) καλά. Άντε, να δούμε στη συνέχεια τι με περιμένει. Εξακολουθώ πάντως να περιμένω τις απόψεις και τις προτάσεις σας για το τι ακριβώς έγινε.

Δημοσ.

Φίλε Mariosxaniaomg μάλλον δεν πρόσεξες τι έγραψα αρχικά. Με 80ΜΒ ξέμεινα γιατί το υπόλοιπο 1.5GB το έφαγε το pagefile. Τώρα που το ξεφορτώθηκα ησύχασα. Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι όσο το δούλευα με τα 80 δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Και δισκάκια έκαψα, και scan έκανα, και διάφορα άλλα προγράμματα μπας και βγάλω άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...