kurtsxaar Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα, οταν κανω εκκινηση τον υπολογιστη δεν ενεροποιειται το πληκτρολογιο με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω boot στο cd.μολις μου βγαλει στην οθονη windows xp τοτε ενεργοποειται...Τι να φταιει? Τωρα το εχω παρει το πληκτρολογιο και ειναι της Microsoft.
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 des sto bios an exei epilogh energopoihshs usb keyboard
narbi Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 σου το κάνει με όλα τα πληκτρολόγια αυτό?φντάζομαι πως όχι..είσαι σίγουρος ότι όλα τα συνέδεσες σωστά όταν το αγόρασες?
v-tidus Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μάλλον μιλάς για ασύρματο πληκτρολόγιο... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν γίνεται να το ελέγξεις πριν την έναρξη, επειδή πολύ απλά δεν φορτώνεται το πρόγραμμα που σου επιτρέπει να το λειτουργείς. Μάλιστα σήμερα είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, και έβαλα το παλιό ενσύρματο πληκτρολόγιό μου.
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 πως θα μπεί στο bios ? pws sou fainetai h epilogh "me to palio tou plhktrologio"? ..ki an den eixes/exeis allo..nomizw oti apo kapou,me kapoion tropo 8a vreis ena
kurtsxaar Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 λοιπον παιδια σορρυ για την καθυστερηση, το νεο πληκτρολογιο ειναι με usb, το παλιο ειναι με εκεινο το στρογγυλο πραγματακι το μωβ.με το νεο δεν ενεργοποιειται στην εκκινηση.Στο bios πως μπαινω?Τωρα εχω συνδεση το παλιο για να κανω την δουλεια μου... δεν ειναι ασυρματο κανενα
vasilis-kristin Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ίσως ακουστεί παράξενο, αλλά μου έχει συμβεί με δυο πληκτρολόγια της Microsoft, μέχρι να φορτώσει τα windows δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για format , έχω ένα απλό για αυτόν τον λόγω
FarCry Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 λοιπον παιδια σορρυ για την καθυστερηση, το νεο πληκτρολογιο ειναι με usb, το παλιο ειναι με εκεινο το στρογγυλο πραγματακι το μωβ.με το νεο δεν ενεργοποιειται στην εκκινηση.Στο bios πως μπαινω?Τωρα εχω συνδεση το παλιο για να κανω την δουλεια μου... δεν ειναι ασυρματο κανενα den exeis adapter USB2PS2 opos sto mouse? Mou exei simbei kai emena auto merikes fores sto USB mouse mou. Apla tou allazo ti USB kai douleuei. Spanios omos. An exeis ton adaptor bale to USB sou stin PS2 kai eisai OK
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 kurtsxaar ,molis anoiksei to pc kai vgalei ta prwta "grammata"(maurh o8onh)pata synexws to plhktro del sto PALIO sou plhktrologio,kai 8a mpeis sto bios.Ekei psaxneis na vreis kapou na leei "anable usb keyboard"('h kati tetoio)kai to energopoieis(mhn kaneis alles allages,giati fainetai den ksereis apo...vespa ).Afou vreis kai allkseis to setting gia to plhtrologio,patas to plhktro f10,meta to plhktro "Y" kai o ypologisths kanei restart.Molis anoiksei ksanakleise ton,allakse plhktologio,kai kalws exontwn twn pragmatwn 8a doulepsei...
kurtsxaar Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ενταξει βρηκα την ακρη, δεν ηταν ενεργοποιημενο απο το bios.Τωρα ολα μια χαρα, ευχαριστω για τις βοηθειες παντως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.