Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αγορες απο το Amazon.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι επικινδυνο να αγορασω μεσω Amazon; Υπαρχει ενα mp3 player που το Amazon το εχει 120? φθηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα. Θα πληρωσω τιποτα μεταφορικα;

Δημοσ.

Στο Amazon όταν κάνεις checkout την παραγγελία σου λέει να διαλέξεις τρόπο αποστολής και σου έχει και τα αντίστοιχα μεταφορικά έξοδα. Άμα είναι η αποστολή από Αμερική υπολόγισε την πιθανότητα να κάτσει το δέμα και στο τελωνείο οπότε υπολογίζεις και τα έξοδα για τον εκτελωνισμό...

Δημοσ.

Κάτι φιλαράκια μου πήρανε 3 κινητά Νokia N95 μαζική παραγγελία 1100 ευρώ από Dubai μαζί με τα μεταφορικά. Στο τελωνείο δεν χρεώθηκε τίποτα εξτρά. Να ξέρεις ότι είναι ρίσκο και ότι μπορεί να σε χρεώσουν τρελλά.

Kαι λίγο offtopic.Το κινητό είναι απίστευτο.

Έχει και ενσωματωμένο gps αλλά ακόμα βεβαια δεν ξέρω αν έχουν βγεί χάρτες για Ελλάδα στο internet.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρει το site τα έξοδα αποστολής, Μια φορά που εγώ ήμουν έτοιμος να κάνω μια διεθνή παραγγελία για κάποιες θήκες dvd που δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα, τελευταία στιγμή παρατήρησα ότι μόνο το δέμα στο οποίο θα τις έβαζαν το χρέωναν 50 ευρώ extra + τα έξοδα αποστολής που έφταναν τα 30 ευρώ περίπου. Ανάλογα με το site βέβαια, να το προσέξεις πάντως αυτό πριν κάνεις κίνηση.

Κάτι φιλαράκια μου πήρανε 3 κινητά Νokia N95 μαζική παραγγελία 1100 ευρώ από Dubai μαζί με τα μεταφορικά. Στο τελωνείο δεν χρεώθηκε τίποτα εξτρά.

Μάλλον γιατί η τιμή της αγοράς ήταν αρκετά υψηλή, υπάρχει συνήθως ένα όριο που αν ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο ποσό στην αγορά που θα κάνεις, δεν θα χρεωθείς τπτ extra.

Δημοσ.

Αυτο με το τελωνειο δε μου αρεσε.. Δλδ ποσα μπορει να σου παρουν;

Παντως στην ελλαδα το Zen Vision M κανει 320 ευρω και σε ορισμενα online shop στο εξωτερικο κανει και 195 ευρω!! Βεβαια δεν ειναι καποιο απο τα γνωστα καταστηματα και μπορει να παιζουν και απατες..

• Super Moderators
Δημοσ.
Το amazon δεν στελνει στην Ελλαδα ηλεκτρονικα προιοντα, οποτε δεν μπορεις να το αγορασεις.

Έτσι! Τόση ώρα, όσοι απαντούν, δεν είδαν ότι ο Λάζαρος μιλάει για το amazon;

Καποιο αλλο καταστημα που να στελνει ελλαδα υπαρχει;

Λάζαρε, ούτε τo amazon.com ούτε το amazon.co.uk (από την Αγγλία) στέλνουν ηλεκτρονικά αντικείμενα στην Ελλάδα. Και έχε υπ'όψιν σου πως οτιδήποτε πάρεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πολύ πιθανό να αναγκαστείς να πληρώσεις τελωνείο - οπότε μερικές φορές η "ευκαιρία" δεν είναι τόσο ευκαιρία.

Ξένα καταστήματα που στέλνουν στην Ελλάδα είναι:

το expansys,

το cyberport.de (στη Γερμανία),

το pixmania και

το Greek-Shop (στη Γερμανία πάλι).

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, έγραψα ό,τι ξέρω. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...