kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Πάντως, ξανασκέψου το γιατί το μηχάνημα βράζει. Είδα 3 demo σε 3 διαφορετικά Πλαίσιο κ όλα έκαιγαν στο πληκτρολόγιο κ σε όλα σχεδόν τα σημεία. Επίσης, ο 120ρης δίσκος που πήρα πέρυσι έκανε 120 ευρώ. Αυτά που ζητάει για τον 160ρη είναι πολλά κ το συγκεκριμένο μηχάνημα πραγματικά, πιστεύω πως δεν τα αξίζει, όπως όλα τα clevo κατά τη γνώμη μου που δεν τα πάω καθόλου. Ελπίζω να το σκεφτείς καλά γιατί τα χρήματα είναι πολλά.
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ωραια. Και τι να αγορασω τοτε; Μεχρι την δευτερα θα πρεπει να το εχω διαλεξει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 pare Dell nte...3h fora pou to grafw oute ena comment den ekanes gia ta laptop ths (mporeis na sthseis diko sou me oti parts 8es...)
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 φιλε οτι λαπτοπ και να παρεις -προσωπικη αποψη- αν το παρεις για παιχνιδια θα κανεις λαθος,αφου οι εξεληξεις ειναι ταχυτατες και ενα λαπτοπ ειναι καταδικασμενο προτεινω αφου εχεις τετοια επιδοτηση να παρεις ενα καλο λαπτοπ με μεχρι 1500 ευρω με μια καλη καρτα επανω, και να παρεις και ενα πισι τουμπανο, με τα υπολοιπα λεφτα κριμα ειναι. τα λαπτοπ ειναι φορητοι υπολογιστες κατα τη γνωμη μου,οχι φορητες παιχνιδομηχανες. αν θες να δωσεις μετα λιγο παραπανω, παρε αυτο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_186&products_id=6503 και θα παιζεις μια χαρα παινχιδια και σου μενουν και λεφτα να παρεις και ενα πισι
kirileman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Υποτίθεται ότι οι κάρτες mxm αλλάζουν αλλά... αλλά!
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Λοιπον ας μιλησει η λογικη. Η αληθεια ειναι οτι δεν προκειται να παιξω πολλα παιχνιδια στο laptop. 3 μηνες ειμαι χαλκιδικη και κανω πιο πολλη μπανια και μετα δεν θα τον εχω στη σχολη. Οποτε μαλλον τελικα θα παρω ενα laptop μεσαιας κατηγοριας. Το θεμα ειναι ομως τι γινεται με τα περιφερειακα. Να τα αγορασω ή οχι; Θα απορριψω και τα ηχεια 5.1, αφου εχω στο σπιτι και το θεωρω πλεονασμο να τα αγοραρω για 3 μηνες..
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 φιλε μου εκτος απο το λαπτοπ παρε και ενα ποντικακι αν δεν εχεις και εισαι οκ Α, και μια επεκταση εγγυησης οπωσδηποτε. βασεις,ασυρματο ιντερνετ ηχεια κλπ τα θεωρω λιγο τραβηγμενα για την περιπτωση σου, εκτος και αν ειναι πραγματικα μεγαλη αναγκη πηγαινε σε 1-2 μαγαζια, δες ανοιχτα τα λαπτοπ,βαλε να τα ακουσεις να δεις πως παιζουν και αν εχουν καλα ηχεια. αν παρεις επεξεργαστη c2d δεν νομζιω να χεις προβλημα σοβαρο με θερμοκρασια. εξωτερικο σκληρο γιατι; ποτε θα προλαβεις να τον γεμισεις του λαπτοπ; πολυμπριζο ασφαλειας οκ,αν δεν εχεις σταθερο ρευμα εκει η προβληματα με υπερτασεις κλπ οκ παρε (παρε MGE-APC) εξωτερικη καρτα ηχου γιατι; δεν χρειαζεται, μια χαρα θα ναι και του λαπτοπ για μενα, καιαν θες ακου με, παρε οπωσδηποτε επεκταση εγγυησης +2 χρονια, οτι κι αν παρεις
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ειδα τον HP Compact 4490 και φαινεται καλος. Τον εξωτερικο τον θελω για να μεταφερω τα πραματα απο τον επιτραπεζιο στον φορητο. Επισης εχω παρατηρησει κατι αλλο στα laptop. Οτι τα περισσοτερα εχουν χαμηλη αναλυση. Το laptop του φιλου μου εχει μικρη αναλυση και τα παιχνιδια τα παιζει στην μιση οθονη.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 δεν εχει να κανει με την αναλυση νομιζω.ισως παιζει παιχνιδι που δεν υποστηριζει 16:9 αλλα δεν παιρνω και ορκο οκ για τον σκληρο, σεβαστο. αποφασισε περιπου ποσα θες να δωσεις, και ετσι θα σε βοηθησουμε καλυτερα
Acid-Burn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 An ton sklhro ton 8eleis mono gia na metafereis ta pragmata apo ton epitrapezio ston forhto kai oxi gia apo8hkeush mporeis polu pio eukola kai fthna na pareis ena kalwdio diktyou cross kai na tous sundeseis meta3u tous...meta kaneis copy paste oti 8es apo ton enan ston allon... Oso gia tis analuseis..H tupikh analush 15" laptop einai 1280*800...H tupikh 17" einai 1440*900...An 8es kaluterh koita gia 1680*1050...den pisteuw na xreiazesai parapanw...Yparxoun merika... :-P Den 8ewrw oti einai mikres an skefteis oti oi perissoteroi douleuoun se 1280*1024... Pantws egw sth 8esh sou 8a epairna h dell (genika ) h to dell xps apo amerikh ( eidate to 20" laptop???gamato design....Ginetai kai desktop...!!!) h kanena alienware ( afou exeis tetoia prosfora kai 8es na dwseis lefta pare kati 3exwristo kai gamato!!!) :-P
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ειδα τον HP Compact 4490 και φαινεται καλος. Τον εξωτερικο τον θελω για να μεταφερω τα πραματα απο τον επιτραπεζιο στον φορητο. Επισης εχω παρατηρησει κατι αλλο στα laptop. Οτι τα περισσοτερα εχουν χαμηλη αναλυση. Το laptop του φιλου μου εχει μικρη αναλυση και τα παιχνιδια τα παιζει στην μιση οθονη. Εγώ αντίθετα βλέπω ότι τα λάπτοπς έχουν πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις από τα μονιτορ των desktops.
Luxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τελικα θα παρω αυτον εδω : http://www.play247.gr/index.php?main...oducts_id=5396 Και καλη τιμουλα και καλη εμφανιση και καλες επιδοσεις..
Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μετα απο μερικα review που διαβασα, βλεπω οτι ο asus εχει πολλα προβληματακια. Επισης ειδα πολλα καλα σχολια για τον hp nw9440. Επειδη γραφω απο το κινητο, δεν μπορω να δωσω link, αλλα ειναι το μοντελο των 2600 ευρω. Μπορειτε να πειτε τη γνωμη σας. Επισης, στα προσθετα χαρακτηριστικα λεει : "Προαιρετικος βιομετρικος αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων." Τι ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.