Προς το περιεχόμενο

εχω βαλει στο pc καρτες δικτυου που συνδεονται με 2 ρουτερ.τι sybnet mask βαζω...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει στο pc καρτες δικτυου που συνδεονται με 2 ρουτερ.τι sybnet mask βαζω στο καθε ενα????

εαν στο ενα το κανω 254.254.254.0 θα δουλεψει?

Δημοσ.

θελω το μηχανημα που εχω βαλει 2 καρτες δικτυου να συνδεετε με 2 ρουτερ.

με το ενα ρουτερ για να περνει συνδεση για ιντερνετ, και το αλλο ρουτερ για να συνδεετε με αλλα 2 μηχανηματα σε καποιο δικτυο.

τα 2 αυτα ρουτερ εχουν διαφορετικες IP, οποτε θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει το subnet mask,ουτος ωστε να μπορει να ξερει η καθε καρτα απο που να τραβηξει δεδομενα.

ελπιζω να εγινα κατανοητος

Δημοσ.

Το subnet mask και για τις δύο συνδέσεις θα είναι 255.255.255.0. Αφού στις δύο κάρτες θα έχεις διαφορετικό ip δεν έχεις πρόβλημα. Το άλλο που πρέπει να κάνεις (υποθέτω πως χρησιμοποιείς windows) είναι να κάνεις bridge τα δύο connections.

Δημοσ.

Tha vohthage ena sxediaki me ola ta interfaces/subnets/etc :)

Se genikes grammes pantws, ginetai auto pou les kai de xreiazesai diaforetikh subnet mask gia kathe interface, ypothetontas oti einai se diaforetika subnets...

Δημοσ.

δεν ξερω εαν μπορει να γινει αυτο γιατι το pc θα περνει απο αλλο router internet και απο το αλλο router θα εχει εσωτερικο δικτυο.

το ενα router δινει ip του τυπου 192.168.1.Χ και

το αλλο router δινει ip του τυπου 192.168.178.Χ.

οποτε η μια καρτα πρεπει να βλεπει το 192.168.1.Χ και η αλλη το αλλο.

εκτος εαν δεν παιζει ρολο αυτο......

δεν ειμαι στο σπιτι τωρα.οταν θα μπορεσω θα το τσεκαρω και οτι ειναι θα το κανω ποστ.....

Δημοσ.
δεν ξερω εαν μπορει να γινει αυτο γιατι το pc θα περνει απο αλλο router internet και απο το αλλο router θα εχει εσωτερικο δικτυο.

το ενα router δινει ip του τυπου 192.168.1.Χ και

το αλλο router δινει ip του τυπου 192.168.178.Χ.

οποτε η μια καρτα πρεπει να βλεπει το 192.168.1.Χ και η αλλη το αλλο.

εκτος εαν δεν παιζει ρολο αυτο......

δεν ειμαι στο σπιτι τωρα.οταν θα μπορεσω θα το τσεκαρω και οτι ειναι θα το κανω ποστ.....

Hm, ara na ypothesw oti den exeis th dynatothta na dwseis diaforetiko ip se kathe eswteriko interface twn router ? An thn exeis, yparxoun para polloi tropou na ylopoihseis auto pou thes. Boreis px na sthseis ena /30 subnet metaxy twn 2 routers, na karfwseis to pc ston enan apo tous 2 kai na paixeis me static routes metaxy twn router. Boreis epishs akoma pio apla, an ston ena router paizei mono internet, na ton valeis sto idio subnet me to lan pou thes na vlepeis kai apla na ton oriseis ws gateway sto pc pou thes na vgainei pros to internet.

Pantws kai auto anaferes tha paixei kai de xreiazetai aparaithta diaforetikh subnet mask se kathe interface, ektws an hdh exoun diaforetikh maska apo mona tous ta 2 subnets.

Δημοσ.

αρχικα να πω οτι και τα 2 router εχουν ιντερνετ.

επισης εχω και την δυνατοτητα και δωσω εγω χειροκινητα στα router ιπ.

αλλα τι ακριβος να δωσω στο καθενα?????

δεν ξερω ...εαν παω να αλλαξω subnet, τι θα δωσω?(δηλαδη πως θα γινει)

γιατι καποιες τιμες που πηγα να δωσω, δεν με αφηνε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...