Προς το περιεχόμενο

temporary files

helanti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σεις , κατεβάζω κάτι αρχεία ήχου όπου τα παίζει κατευθείαν στην σελίδα μέσα απο το Link .

ήξερα οτι αυτά αποθηκευονται στον φάκελο :

C:\Documents and Settings\Chris\Local Settings\ temp ή στον Temporary Internet files

σωστά ;

τα αρχεία αυτά παίζουν με το quik time αυτόματα ..εγώ όμως στο φάκελο αυτό ή στο pc ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ

Μπορείς κάποιος να μου πει που μπορεί ειναι ; ή να επικοινωνήσει μαζί μου με pm ώστε να του δώσω περισσότερες....λεπτομέρειες ;

Δημοσ.
αυτά αποθηκευονται στον φάκελο :

C:\Documents and Settings\Chris\Local Settings\Temporary Internet files

Εκεί μέσα βρήσκονται απλά μπορεί να είναι με κάποιο άλλο όνομα. Πάντως για να το βρεις εύκολα με το που θα τρέχεις την όποια σελίδα, πήγαινε αμέσως στο φάκελλο Temporary Internet files και θα το βρήσκεις πάντα στο τέλος.

Δημοσ.

Μήπως έκανες εγκατάσταση τον ΙΕ7 πρόσφατα; Εμένα μόλις τον έβαλα μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις διαπίστωσα ότι και σε μένα δεν φαίνονται τα Temporary internet files ενω πριν μια χαρά φαινόταν. Και το ανησυχητικό είναι ότι στην δουλειά είχαμε κάτι pc μολυσμένα με ιούς που κριβόταν εκεί μέσα, και εκεί πέρα δεν φαινόταν τα temporary internet files. Αυτά φαίνονταν πριν, 100%, χωρίς να είναι τικαρισμένη η επιλογή για να φαίνονται τα προστατευμένα αρχεία το windows. Αρχικά ανησύχησα ότι μπορεί να έχω φάει ιό αλλά δεν φαίνετε τίποτα μυστήριο να τρέχει στο pc. Ούτε από ιός ούτε από spyware. Δεν ξέρω τι να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...