Προς το περιεχόμενο

θα πληρωνω, και Forthnet και ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουστε τι επαθα...

ειχα forthnet 2 mbs μεσω ΟΤΕ..και εκανα αιτηση για 2play....αλλα οι πα..ρες μετά απο μια εβδομάδα μου ειπαν οτι δεν υποστηριζουνε ISDN. αλλα αυτοι ομως μου διακοψανε την συνδεση γιατι προωθουταν η αιτηση 2play...

θελανε 30 μερες να ξανακανουν την ξαναγυρισουν στην παλια μου συνδεση και εγω απο τα νευρα μου στελνω email για διακοπη της αιτησης,

αν και ηταν δικό τους το λαθος, αφου δεν με ειχαν ενημερωσει οτι δεν υποστηριζουν ISDN.....

στα αρχ....α τους με γραψανε...

ολα αυτα εγιναν μετα απο ατελειωτες ωρες αναμονης στο τηλ.

κανω αιτηση για connx στον οτε, και την δεχεται ο οτε αφου εβλεπε την γραμμη μου ελευθερη.

αλλα μετα απο 2 εβδομαδες ενεργοπιοιθηκε η 2play tis Forthnet....

οταν βλέπουν φαξ νεας αιτησης σε παιρνουν την αμεσως τηλ. οταν ειναι για διακοπη σε γραφουν κανονικά.....

τωρα κατεβαζω με 1000...

η forthnet ειναι χάλια εταιρεια, αλλα πολυ καλυτερη απο τις αλλες...

τωρα με βλεπω να πληρωνω και τον οτε, και την forthnet....ή οχι? ξερει κανεις? τι να κανώ?

μου εμεινε και το isdn Lynksys, το θέλει κανείς?

Δημοσ.
αλλα οι πα..ρες μετά απο μια εβδομάδα μου ειπαν οτι δεν υποστηριζουνε ISDN.

Prin agoraseis kati den diavazeis ti perneis? Kapou 8a elege oti einai gia pstn.

Tespa, den nomizw na se valei kai h Forthnet na plirwseis arkei na tous to kseka8ariseis sintoma oti den 8eleis thn ypiresia tous.

Kalo 8a htan na to dilwseis kai egrafws stelnontas tous Fax.

Δημοσ.

1.οταν εκανα την αιτηση την διαβασα, και μαλιστα με εβαζε να τσεκαρω αν εχω ISDN H PSTN....ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν υποστιριζουν ISDN

2.το συμβολαιο του ΟΤΕ το εκανα γιατι νομιζα οτι η fothnet πηρε την αιτηση μου για διακοπη...

και φυσικα πριν κανω την αιτηση στον ΟΤΕ ρωτησα αν μπορω και αν η γραμμη ειναι ελευθερη...και ο ΟΤΕ μου ειπε οτι ειναι ελευθερη...και ετσι την εκανα

3.ο οτε εχει 6 μηνες ελαχιστο χρονο παραμονης...

4.το θεμα ειναι οτι τωρα δεν θελω να φυγω απο forthnet γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο τον ΟΤΕ...και θα μου παρει κανενα 2μηνο μεχρι να παω παλι πισω

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει τωρα, ενημερωσε μας ομως γιατι εισαι μαλλον μοναδικη περιπτωση δεν παιρνεις connx να συνενοηθεις????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...